Samsung Alma Aldırma

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim kusura bakma ama o senin sakarlığın bende s3 kullanıyorum kap aldım adamlar süs olsun diye yapmamış millete hava atmak için kapsız kullanıyorsunuz hem benimde düştü ama sadece ekran çizildi hemen şirketi kötülemeye kalkma alırken söylüyorlar zaten ona göre sigorta yaptır 1 yıllık 100 tl

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet bu konuda haklısın Özellikle android firmaları olmakla beraber samsung başta olmak üzere çok fazla maliyet çıkartıyorlar bu konuda en esnek garanti ve firma NOKİA dır hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar:thumbup1:

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
ilk olarak s4'de dediği asparagas çıkan 8 çekirdek.

Antutu testlerinde yaptığı hileler.

Milleti fanboyu yapıp diğer markaları karalamaya çalıştı.

Ondan bundan çaldığı sensörleri kendi telefonuna koydu.

Ve son olarak reklam yaptığı için satış rekoru kırıyor yoksa şimdiye sonu bb gibiydi. :d

bunu soracağını biliyordum, yazdım yukarıda.

yav zaten 8 çekirdek diye tanittilar tamam orasi dogru da hepsi ayni anda 8 çekirdek olarak çalişmiyor zaten 4+4 olarak çalişiyor anladin bunu öyle tanittilar hepsi ayni anda 8 i çalişiyor diye tanitsalar haklisin ama öyle değil işte

antutu testlerinde sadece samsung değil htc lg gibi markalarinda hile yaptigi çikti zaten...

Milleti fanboy yapmasinda haklisin orasi doğru :)

kimseden sensör çalmadi sensör leri para karşiliginda aldi ör:sony den kamera lensi para karşiliginda aldi

evet reklam la satiyor ve olmasi gerekende bu bak reklam yapmayanlarida görüyoruz htc!!!! Bu tarz şeylerde reklam şart ürünleri milletin almasi için tanimasi lazim....

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yav zaten 8 çekirdek diye tanittilar tamam orasi dogru da hepsi ayni anda 8 çekirdek olarak çalişmiyor zaten 4+4 olarak çalişiyor anladin bunu öyle tanittilar hepsi ayni anda 8 i çalişiyor diye tanitsalar haklisin ama öyle değil işte

antutu testlerinde sadece samsung değil htc lg gibi markalarinda hile yaptigi çikti zaten...

Milleti fanboy yapmasinda haklisin orasi doğru :)

kimseden sensör çalmadi sensör leri para karşiliginda aldi ör:sony den kamera lensi para karşiliginda aldi

evet reklam la satiyor ve olmasi gerekende bu bak reklam yapmayanlarida görüyoruz htc!!!! Bu tarz şeylerde reklam şart ürünleri milletin almasi için tanimasi lazim....

Peki ya Floating Touch'u da mı para vererek aldı? :D

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende arkadaşa çok şiddetli şekilde katılıyorum samsung dolandırıcı bir firmanın teki benim en çok acıdıgım ise şirkette payı var gibi şirketi savunanlar hatta 2000 tl gibi bir fiyat verip cihaza program yüklemeye korkanlar yada özgürlük diye android alıp root falan gibi olaylarla rom sayacı ilerleyip garanti dışı kalan samsung alanlar lütfen insanları yanlış yönlerdirme yapmayalım burada firma ismi savunarak.Benim bile s4 kötü derken içim sızlıyor sonuçta 2000 tl verdim insana koyuyor ama dürüst olmak lazım başka insanlarında bilgili olması açısından

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bu konuyu şiddetle destekliyorum..:D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ne bilim * ara, genel müdüre sor diyorsun yani. :P

Sormaya gerek yok, hırsızlık yapıp çaldı. :D Ben bu kadar üç kağıtçı bir şirket görmedim.

Hırsızlık yapıp çaldı diyelim, Sony neden dava açmadı? Belli ki para ödüyor.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bi' gereksiz teknoloji için uğraşmak istemedi. :devil:

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
E Samsung Apple'ı da kopyaladı davayı kaybetti, halende Apple ne yaparsa onu yapıyor. Demek ki sadece Apple'ı değil önüne geleni kopyalıyor. Sony'nin lensinide kopyalıcak s5'te dedi dersiniz.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
E Samsung Apple'ı da kopyaladı davayı kaybetti, halende Apple ne yaparsa onu yapıyor. Demek ki sadece Apple'ı değil önüne geleni kopyalıyor. Sony'nin lensinide kopyalıcak s5'te dedi dersiniz.

Merakımdan soruyorum ; Neyi Apple dan kopyaladı?

esatceza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler kim ne derse desİn siz o SERVİSTEKİ ELAMANIN dilinin ucundasın olur derse olmayacak şeyi yapar(benım kırdıgım ekranı ücretsiz değiştirtmem gibi) olur şeye olmaz da der konu başında da örnek var zaten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde nokia marka bir telefonum vardi ekrani masanin üstünde iki defa kendi kendine kirildi. demekki olabiliyor insanlarin hakkini aramasi güzel birsey onlari destekleyip hakkini aramasina yardim edeceginize sacma sapan yorumlar yapiyorsunuz.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Ya şimdi ekran kırıldığı zaman adam tabiki el emeğiyle beraber ekran parasını alacak sony lg htc ekranı kırıldığı zaman bedavaya mı yapıyolar.Antutu testlerinde diğer markalar'da hile yapıyolar bazen htc one note 3 gibi yeni çıkan telefondan daha üstün gözükebiliyor.
Sensörler ve diğer çıkan özelliklerin patentini aldı hep.Apple'ın sirisi sanki kendisi mi siriyi yarattı.

Reklamını tabiki yapacak Messi Beckham gibi yıldızları oynatarak galaxy s3/s4'ü tüm dünya tanıyor.Apple reklamını yapmıyor diyeceksiniz çünkü apple yıllardır bu piyasada ve markalaşmış bir telefon.iPhone ipad lansmanı yapıyor.Avrupanın bütün muhabirleri orda.Gazetelerin teknoloji sayfalarında birinci sırada.
Her cihaz gibi s4/s3 note 2/3 hataları var.Isınma pili çabuk yeme telefonu siz bebeğiniz gibi bakacaksınız niye derseniz avrupadaki garanti şartları ile burası bir değil niye derseniz
1.Telefonu verdin ekran hasarımı var 600 tl gitti bi de bazen tam takamıyorlar bi daha vermek zorunda kalıyosun ne yaparsan yap kullanıcı hatası denir ve hasar senden çıkartılır. tam 1 ay telefonsuz kalabiliyosun İdareten kullanacağın bir 3310 bile vermiyorlar
2.Telefon çokmu ısınıyo format at kullanıcıya ver reset mi atıyor format at kullanıcıya ver.Hemen servis format atıp veriyor.Aldıktan sonra bi daha reset atarsa nolacak servisteki adama gidiyosun lan niye geldin sibop telefonunu yaptık işte bakışı atıyor bide işin yok uğraş ya da kavga et.
3.Lanet olsun deyip servisten çıkıyosun eve geliyosun foruma yazıyosun ne yapmalıyım diye sonra millet hakem heyetine git müdürle görüş tavsiyelerde bulunuyo ama gelin görünki hakem heyeti süründürtyo insanı resmen Samsung türkiye ye başvuruyosun verdikleri cevap şikayetinizi anladık en kısa zamanda yetkililerimiz size ellerinden hemen her türlü yardımı esirgemecektir deyip telefonu iyi günler diye kapatıyoruz ama sonra ne geri dönen var ne de cevaplayan

Yani anlayacağınız samsung servisi böyle apple sony lg htc nin servisleri daha felaket onları yazmaya kalksam kaç sayfa çıkar neyse siz siz olun tlf düşürmeyin çok fazla uygulama yükleyip tlf şişirmeyin gözünüz gibi bakın

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konu biraz uzamış gitmiş bazı arkadaşlar ölümüne samsungu savunmuş bence hukuk işleri için samsunga başvursunlar iyi savunuyorlar hee maaş falan istemesinler ayıp zaten burda herhangi bir çıkarı olmadan bunu yapıyorlarsa bide samsung çatısı altına girse neler yaparlar kimbilir. Herneyse ben telefonumu düşürmedim çok eminim zaten öyle bir şüphem olsa servisi ve markayı zan altında bırakmazdım o kadar şerefsiz değilim telefonumu larja koydum sabah açılmadı servise verdim ekran içten kırılmış dedi nasıl olduysa dıştan bakınca herhangi bir kırık izi de görünmüyor her neyse tekrar servise gönderdim sonucu bekliyorum ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum yoksa mahkemeye başvuracağım diye.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

şunu öğrendim ki samsung müşteri odaklı çalışmıyor bütün arızaları kullanıcıya yıkıyor bu yüzden samsungunuz varsa bozulmaz inşallah servis konusunda htc yi tebrik ediyorum arkadaşım htc marka telefonun ekranında küçük zor görünen beyaz bir leke sebebiyle ekranını hemen değiştirdiler üstelik servise gidip geldğinde arka kapapını sıfırlayıo göndermişler. Bundan sonra Htc düşünüyorum artık.

paduwan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kismet hocam sende ki de onun disinda hepsi aynisini yaprdi arakdaslarin dedigi gibi emin ol.

Reaksiyon puanı
16,128
servisin kabul edip ekranı ücretsiz değiştirmesi gerekirdi ki garantili cihaz tamir ettikçe para kazanıyorlardı demek servisteki arıza elemana denk gelmiş.

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
servisin kabul edip ekranı ücretsiz değiştirmesi gerekirdi ki garantili cihaz tamir ettikçe para kazanıyorlardı demek servisteki arıza elemana denk gelmiş.

Serviste çalışan kişi öyle kafasına göre iş yapamaz.
Geçmişte bende serviste çalıştım oyüzden çok iyi bilirim.
Müşteri ürününü getirir, bakarsınız eğer arızalı parça garantiye giriyorsa değişmini yaparsınız. Eğer kullanıcı hatası ise ücretsiz değiştiremezsiniz.
Niye mi? Çünkü bir parçayı değiştirdiğinizde arızalı olan parça merkez servise gönderilir. Eğer arızalı parçada kırık darbe vs tespit edilirse ozaman merkez bu parçayla ilgili çalıştığınız servise ödeme veya ücretsiz olarak aynı parçadan göndermez. Dolayısıyla çalıştığınız firma bu işten zarar eder. Teknik servis müdürü raporlardan bu parçayı sizin değiştirdiğinizi öğrenir ve basar fırçayı. Siz hala aynı şekilde devam ederseniz kapının yolunu görürsünüz.

Diğer açıdan garantiye girdiği halde yok bu parça garanye girmez derseniz, kullanıcı müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ederse, pat diye çalıştığınız servise telefıon gelir, şu müşterinin ürünü ücretsiz olarka tamir edilecek der,yine servis müdürü size kızar kafanıza gör eiş yaptığınız için. Sonuçta eğer kafaya göre iş yaparsanız tutnamazsınız.
Kural ne ise uymak zorundasınız. Eğer üretici firma müşteri memnuniyetine çok önem veriyorsa kuralları biraz esnetebilirsiniz ama dediğim gibi şirket politikası bu yönde ise.