Necdet Sağlam
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 23
Nasıl geçirdiler, nasıl geçiriyorlar? (Gerçekten şahit olmayan yorum yazmasın lütfen)
Geçmiş olsun? Anlatsana birazKendim atlattım. Yakın çevre sayılıyor muyum?
Herkese bi şekilde bulaşacak, grip olmama şansımız var mı? yok. Bu da öle bişiBende hiç yakalanmadım.Dikkatli olursan zaten yakalanmazsın.
Evlerinde geçiriyorlar. Tabi bazıları atlatamadı hakkın rahmetine mazhar oldular. Atlatan da atlattı. Öyle yan
inşallah sadece rüyanda görürsünBen rüyamda olmuştum sayılıyorsa ben
Ben şanslı olduğumu düşünüyorum. 18 yaşındayım yani gencim. Bağışıklık sistemim de güçlüymüş ki sadece 1-2 gün halsizlik oldu. Bir akşam da başım ağrıdı. Bu kadar. Sonra iyiydim. Annem bir tık daha zor atlattı bana göre. Onda da ağrı, halsizlik ve öksürük oldu. Öksürük baya zorladı. Etkisi hemen geçmiyor.Geçmiş olsun? Anlatsana biraz
Başkanım sen naptın yaBenim teyzem, kuzenim, anneannem, enistem
Açıklanan rakamlara göre kimse gecirmedi, reel e bakıldığında halkın %15 i koronaNasıl geçirdiler, nasıl geçiriyorlar? (Gerçekten şahit olmayan yorum yazmasın lütfen)
Allahtan ağır geçirmediler. Ama aynı anda 8 hapı yutuyorlardı. Bacakları filan ağrıdı bayaa. Sonra geçirdi. AMA NEYE GORE 14 GUN SONRA IYILESTIN DEDILER HİÇ TEST YAPMADAN OLDU! EĞER BAŞTAN BİLE BÖYLEYSE BEN DURUMUMUZA SUKRETIYORUM!Başkanım sen naptın ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açıklanan rakamlara göre kimse gecirmedi, reel e bakıldığında halkın %15 i korona