S7 Edge Ve Note 7

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Selam dostlar bir sorum var aslında uzun zamandır merak ettiğim. Ben şu an s7 edge kullanıyorum ve aşırı memnunum ama rahmetli olan Note 7 yi hep kullanmak istemişimdir yani çıktığı ilk günden beri bunun nedeni ise S pen dir yani note 5 alabilirdim ama daha güncel diye S7 edge aldım sorum ise şudur:
Arkadaş aralarında çok fark var mıydı yani performans olarak kamera olarak tek merak ettiğim bu ve sizce galiba note 7 yeniden çıkacakmış yine s7 edge gibi özelliklere sahip olurmu ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Görüntü işlemcisi vardı onda kamerası biraz daha iyiydi özellikle ters ışıkta.
Ekran HDR ekrandı birde

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Görüntü işlemcisi vardı onda kamerası biraz daha iyiydi özellikle ters ışıkta.
Ekran HDR ekrandı birde
Başka fark yok değilmi anladım Note serisi kullanmak istememdeki en büyük neden S pen di ama çoğu arkadaşım aldıktan 2 gün sonra kullanmayı bırakacaksın boşver note 5 i dediğinden s7 edge aldım fakat bayağı memnunum ama inşallah telefon değiştireceğim zaman note serisi devam ederse bir denemek isterim :D ama bakalım daha yıllar var 4 5 :D

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Selam dostlar bir sorum var aslında uzun zamandır merak ettiğim. Ben şu an s7 edge kullanıyorum ve aşırı memnunum ama rahmetli olan Note 7 yi hep kullanmak istemişimdir yani çıktığı ilk günden beri bunun nedeni ise S pen dir yani note 5 alabilirdim ama daha güncel diye S7 edge aldım sorum ise şudur:
Arkadaş aralarında çok fark var mıydı yani performans olarak kamera olarak tek merak ettiğim bu ve sizce galiba note 7 yeniden çıkacakmış yine s7 edge gibi özelliklere sahip olurmu ?
Tasarım daha başarılıydı ele daha iyi oturuyordu ve kamerada ve ekranda HDR özelliği vardı.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hdr S7nin 1080p 30fpsinde de var fakat note 7de ne derece ileriye gidildi bilen var mı ki ?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Gelmiş geçmiş en karizmatik telefon bana göre Note 7 olmuştur. S8 s8+ bile onun kadar yakışıklı değil bence :D
Keşke kaldırılmasaydı. O gittikten sonra S7 ile S7 edge yetim kaldı gibi .... :D

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Gelmiş geçmiş en karizmatik telefon bana göre Note 7 olmuştur. S8 s8+ bile onun kadar yakışıklı değil bence :D
Keşke kaldırılmasaydı. O gittikten sonra S7 ile S7 edge yetim kaldı gibi .... :D
Hocam aynen o da var Note 7 cidden kalkına içime oturdu yani onu alamamak nedense gerçekten bir farklı karizması vardı yani samsunga biraz sinirlenmiştim yani o kadar telefondan sadece Note 7 de olması beni bayağı üzmüştü ama ne yapalım S7 ve S7 edge de güzel telefon hala :D bu arada hocam sen lg g5 kullanıyorsun değilmi