S7 Edge - S8

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thrust
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler. Birkaç hafta iyice düşündüm ve Samsung Galaxy S7 Edge modelini almaya karar verdim. Fakat 29 Mart'ta S8 tanıtılacağı için almakta tereddüt ediyorum ve S8'in tasarımını beğenmedim. Sizce S7 Edge ile S8 arasında büyük derecede bir fark olur mu ? Veya bu iki telefon dışında başka telefon tavsiye edebilir misiniz ?

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Yeni çıkan çok cihaz var g6, xz premium, p10 gibi. Madem bütçeniz okadar yüksek bekleyin bu cihazların ulkemizde satışa sunulmasını bence.

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Xz premium tamam gayet dolu bir cihaz.
Ama kesinlikle ve kesinlikle G6 ve P10un s7 edgeye denk olabileceğini düşünmüyorum.
Konu sahibine s8 için sana örnek vereyim.
Note 7 çıktığında beğenilmedi bu ne bune dediler ciddiyim
1 hafta sonra herkes hayran hayran bakıyordu.
S8 ile s7 edge arasında donanım olarak çok fark olacak o yüzden s8 beklemelisin

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

S8 modelini beklemenizi tavsiye ederim. Android platformunda her yeni bir ust model eskisine nazaran her konuda gozle gorulur iyilestirmeler sunuyor. Butceniz de uygun ise s8'i en azindan. Bi degerlendirin..

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Yerinde olsam S8 beklerdim bence dolu dolu gelecek çünkü.:)

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Butceniz musait olacaksa S8 bekleyin. 3000 bandinin uzerinde cikacagini tahmin ediyirum, 3500 u zorlayabilir hatta.

Taylan Özgün

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
İyi günler. Birkaç hafta iyice düşündüm ve Samsung Galaxy S7 Edge modelini almaya karar verdim. Fakat 29 Mart'ta S8 tanıtılacağı için almakta tereddüt ediyorum ve S8'in tasarımını beğenmedim. Sizce S7 Edge ile S8 arasında büyük derecede bir fark olur mu ? Veya bu iki telefon dışında başka telefon tavsiye edebilir misiniz ?
Eğer bütçe sıkıntınız yoksa s8 bekleyin derim ben. S8 herşeyiyle güncel teknolojileri barındıran bir cihaz olacak ama s7 edge de sizi asla üzmiycek ve en az 2 yıl daha güncelliğini koruyacaktır. Bu fiyat bandındada android işletim sistemine sahip s7 edge den daha iyi bir cihaz yok.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Hemen hemen her noktada farklılık olacak.Bütçen varsa bekle yoksa yine bekle s8 çıkınca s7 al...

mustytsum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
S7 Edge'i şu an, mesela hepsiburada'dan 2750 TL gibi bir fiyata alabilirsin. ülkemizde artan dolar kuruyla birlikte S8 4000 TL bandında giriş yapacaktır.(Note7 bile zamanında 3500'den giriş yapmıştı ki S8 artan dolarla haliyle 4000'i geçecektir.) S8; çıkan sızıntılardan az çok anlaşılacağı üzere efsane bir cihaz olacak. Ayırca Samsung Note 7 faciasını telafi edebilmek ve kaybettiği kullanıcılarını geri kazanmak adına Android piyasasını sallayacak nitelikte bir S8 duyuracaktır diye tahmin ediyorum. Bütçen S7 Edge ile S8 arasındaki fiyat farkını karşılayabilecek durumda ise S8'i beklemek çok daha mantıklı olacaktır. 29 Martta Tanıtılmasını bekleyip ona göre bir tercih yapmak en doğrusu kanımca.

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki sizce fiziksel tuşları kaldırmaları bir hata mıydı ? Kapasitif tuşlara geçildiği için pek ısınamafım S8'e.

mustytsum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Fiziksel tuşların kalkması mecburi bir durum S8 için, çünkü %90 civarı bir ekran-gövde oranı olduğu için fiziksel tuşlar ekrana taşınmmış durumda. Eğer ki telefonun gövdesinde yer olsa idi zaten fiziksel tuşlar devam ederdi, onun yerini ekran aldığı için sanal tuşlara geçiş yapılmış. Bu çok önemsenecek bir durum değil hatta ekran-gövde oranı ciddi büyüdüğü için bu durum avantajlı bile algılanabilir.