S7 edge Garanti Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan clup21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

clup21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a arkadaşlar telefonuma dikey pembe çizgi indi ve hemen götürüp samsung bölge yetkili servisine verdim. 1 hafta sonra ücretsiz ekran değişimi yapıldı onarım tamamladı. Samsungdan Mesaj geldi ve telefonunuzu alabilirsiniz dedi. Bugün sabahta samsungu aradım evet tamamlanmış bu sebepten garanti takibi de sistemden çıkarılmış dedi. Şimdi ben gittim hemen servise servis bana ekran değişmi yapıldı onarım tamam falan ancak telefon teste girmiş bilmem ne dediler. Haftasonu da geçti bugün de gittim ordaki bayan tersler gibi konuştu bilmiyorum falan dedi ne sorduysam bende lanet gelsin dedim çıktım. Ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Telefonu alabilirsiniz diye haber edip vermiyorlarsa açıklama isteyin hocam. Öyle teste girmiş vs ne ayak diye sorun yani. Ayrıca neden tersliyorlar onlar çağırdılar gittiniz. Sonuna kadar üzerine gidin beklemeyin.

clup21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim şimdi bana cuma günü mesaj geldi cihazın hizmet elektronikteki işlemi tamamlanmıştır diye. Fakat hizmet elektronik diyorki biz mesaj atacaz size öyle gelip alıcaksınız. Bilmem bilgisayar bağlamışsız test için falan ama samsungu aradım kaç kere bana dediler gidip alabilirsiniz hatta garanti takipten bile kaldırmışlar cihazı bilmiyorum ne yapacam samsungu arıyorum tamamdır diyorlar fakat bunlarda bekleyin biz mesaj atacaz diyorlar mağdur ettiler telefonsuz işimiz gücümüz var

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Müsait vakitlerinizde cihazın işleminin bittiğine yada bitmediğine dair kontrol edin

clup21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesaj bekliyorum şu an ama samsungu da arıyacam birazdan sagolun

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Samsung servisle iletişime geçsin 'işlem bitti bilgisayara bağladık' ne demek? Bunun bir açıklaması olmak zorunda. Madem böyle bir aşama daha vardı herşey bittikten sonra arasalardı.

Kötü düşünün istemem ama anlattığınız kadarıyla kötü kokular geliyor. Telefonu tamir ederken ya da teslim aşamasına geldiğinde başına birşey geldiyse diye düşünmeden edemiyor insan. Ekran değişiyor işlem bitti mesajı geliyor gidiyorsunuz 'bilgisayara bağladık' telefon komaya mı girmiş :D bu kadar neyin testi cumadan bu yana ???

clup21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsungu aradım anlattım herşeyi bana mail atacağız dediler beklettiler ve mail attılar servise sonra da size döneceğiz dediler. Kardeşim aklınıza gelen kötü şey nedir paylaşırmısın benle?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Hocam teslim edilecekken saçma bir sebeple uzatmaları benim aklıma; ekran değişip herşey bittikten sonra bir şekilde telefonun başına birşey gelmiş olması (tabi ki bu sadece bir ihtimal), telefonu düşürüp tekrar ekranı kırmış olabilirler ya da kasaya bir darbe gelmiş olabilir gibi gibi...

Tabi ki servisler mümkün mertebe dikkat ediyorlardır ama insanlık hali. Samsung servise telefonu çiziksiz verip çizilmiş halde alan insanları nadir de olsa okuyoruz.

Bu arada ben de S7 edge kullanıcısıyım ve uzun senelerdir samsung kullanırım servisle de çok şükür bugüne kadar fazlaca bir işim olmadı ama samsungun servisleriyle ilgili de çok şikayetler duydum ve okudum.

clup21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki kardeşim bişey soracam bunlar acaba cihazı düşüp kırdılarsa ve birdaha yaptırmamak için beni 20 iş günü bekletip yeni cihaz mı vermek mi istiyorlar?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Peki kardeşim bişey soracam bunlar acaba cihazı düşüp kırdılarsa ve birdaha yaptırmamak için beni 20 iş günü bekletip yeni cihaz mı vermek mi istiyorlar?

O kadarını bilemem. Açıklama isteyin dememin sebebi bu. Tamam arkadaş bilgisayara bağladınız ama neden? Ve niye bu kadar uzun sürüyor bu test?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Benim telefonda servisten sonra daha çok arıza yapmaya başladı.ana ekranda kalem ucu kadar morluk var. sanırım sıfır olanı alıp kullanılmış ekran ve batarya takıyorlar.bunu anlayamazsın.samsungtan herşey beklenir

clup21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla ücretsiz ekran değişimi yaptılar ama bilmiyorum ki 2.el mi taktılar ekran.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Ben öyle düşünüyorum.ilk aldığımda bahsettiğim morluk yoktu.serviste ekran ve batarya değiştirdikten sonra farkettim.yada ilk aldığımda da vardı ben farkedememiştim.

clup21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin telefon hangisiydi?

clup21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin s7 edgeye pembe çizgi mi geldi?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
benim s7 edge telefon bazen özellikle internet kullanırken ekran donuyor sonra kapanıp açılıyor.1-2 defa donunca ekranda yatay olarak çizgiler beliriyor.ve 5-6 günde bir kendiğinden kapanıp ancak 1 gün sonra açabiliyorum.ve şuan yine kapandı açılmıyor.şarja taktım.şarjda olmuyor.büyük ihtimalle yarın açılacak.

clup21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah Allah kendiliğinden öyle olması mümkün değil mutlaka bir sorun vardır. Sen neden garnatiye vermiştin telefonu?

clup21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet bikaç saat önce gidip aldım Elhamdullilah bi sorun çıkmadı inşallah ilerde de çıkmaz. Hepinize çok teşekkür ediyorum.