Baba Mrb
Öğrenci
merhaba arkadaşlar note edge cıhazıma s6 edge plus ıle takas teklıfı aldım ama s6'nın ekran çatlak dokunmatıkte sorun yok üzerınede 200 lıra verıyor sızce takas yapmalımıyım s6'nın ekranı ne kadar tutar bana
Edge ekranı olduğu için 300-400 tl tutacaktır. Ve yazılımsal sorunları olabilir. Çünkü kimse note edgein üstüne 200 tl vermez
Alabilirsiniz fakat cam pahalı ve çok zor bulunur haberin olsundokunmatığı falan çalışıyormuş sadece ön camı değıştırsende olur dıyor böyle bırşey varmı ? kendısı uğraşmak ıstemedığınden dıyor ayrıca cıhazı 4 aylık kutu vs herşeyı var
Alabilirsiniz fakat cam pahalı ve çok zor bulunur haberin olsun![]()
boşver değiştirme ne gerek var elindeki cihazda iyi bri cihaz hem kırık ekran yaptırmazsan bile ilerde sıkıntı çıkarabilir ben işin içinde bişi olabilirmi diye düşünüyorum olabilirde olamazda bilemeyiz yinede sen bilirsinmerhaba arkadaşlar note edge cıhazıma s6 edge plus ıle takas teklıfı aldım ama s6'nın ekran çatlak dokunmatıkte sorun yok üzerınede 200 lıra verıyor sızce takas yapmalımıyım s6'nın ekranı ne kadar tutar bana
Bende bişey olabilir mi diye düşünüyorum çünkü adam 200₺ verecekmiş üzerineboşver değiştirme ne gerek var elindeki cihazda iyi bri cihaz hem kırık ekran yaptırmazsan bile ilerde sıkıntı çıkarabilir ben işin içinde bişi olabilirmi diye düşünüyorum olabilirde olamazda bilemeyiz yinede sen bilirsin