S4 kafayı yedi :D

qqakulusinek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.Bende S4 var.Dün telefonumun şarjı bittiği için kendi kendine kapanmıştı.Bugün işe giderken şarj etmeyi unutmuşum.Eve daha yeni geldim ve telefonu açmak için şarja takmıştım.Fakat telefona hiç dokunmadan kendini resetliyor :scared:.Lütfen yardımcı olun.

tekno1235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bekle biraz şarj olsun. Aynısı bana da olmustu.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Bazen pil tamamen bos oldugunda acilmama gibi bir sorun oluyor. Ben o sorunu su sekilde hallediyorum.

Bataryayi cikariyorum.
Pc den usb ile bagliyorum
Hemen ardindan bataryayi takiyorum
Sarj alimi basliyor.

qqakulusinek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung yazısı geliyor bir pin adresini giriyorum ondan sonra hop başa sarıyor :mrgreen:

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hmmm işe yarar mı bilmem ama recovery moddan bir factory reset çek ?

Hitch Slap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam aynısı bende de var. Baktim arastirdim bir çözüm bulamadim telefonun sarji 0 oldu mu kafayi yiyor. Sanki siz surekli yeniden baslat komutu vermissiniz gibi açılıp açılıp kapanıyor.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dostum yarana bomba atmış gibi olucam ama kusura bakma hatta birazda saçma bir yorum olabilir :D
lzGgol.jpg

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Dostum yarana bomba atmış gibi olucam ama kusura bakma hatta birazda saçma bir yorum olabilir :D
lzGgol.jpg

Fabrikadan halka ŞOK ! :) Makara bir yana geçmiş olsun teknolojinin kötü yanları bunlar işte. Hard reset atmayı becerebilirsen düzeleceğini düşünüyorum. Geçmiş olsun umarım sorunun hallolur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben de s4 kullanıcısıyım. Yaklaşık 1.5 senedir de kullanıyorum. Hiç bir sorunum yoktu yalnız 2 gün önce teli yere düşürdüm. Batarya takınca otomatik Samsung Galaxy S4 yazdı sonra ekran siyahlaştı tel açılacak sandım ama yine Smsung Galaxy S4 yazısı çıktı. Pili hiç değiştirmedim ve son aylarda pilim daha çabuk bitiyordu.(Öyle 100 iken direk 70 e düşmüyordu ama dakika da yüzde 1 gidiyordu şarj) Neyse bi şekilde açıldı ama şuan hiç açılmıyor. Şarja takıyorum şarj olma resmi geliyo gidiyo geliyo gidiyo. Açmaya çalışıyorum Galaxy s4 yazıyor ekran kararıyo bidaha aynısı yazıyor. Pili taktığım gibi bunlar olduğu için pilden şüpheleniyorum. Değiştiricem ama orijinal 80-90 tl. Ya pilden kaynaklı değilse? Neden olduğunu bilen var mı acaba ?

Hitch Slap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben de s4 kullanıcısıyım. Yaklaşık 1.5 senedir de kullanıyorum. Hiç bir sorunum yoktu yalnız 2 gün önce teli yere düşürdüm. Batarya takınca otomatik Samsung Galaxy S4 yazdı sonra ekran siyahlaştı tel açılacak sandım ama yine Smsung Galaxy S4 yazısı çıktı. Pili hiç değiştirmedim ve son aylarda pilim daha çabuk bitiyordu.(Öyle 100 iken direk 70 e düşmüyordu ama dakika da yüzde 1 gidiyordu şarj) Neyse bi şekilde açıldı ama şuan hiç açılmıyor. Şarja takıyorum şarj olma resmi geliyo gidiyo geliyo gidiyo. Açmaya çalışıyorum Galaxy s4 yazıyor ekran kararıyo bidaha aynısı yazıyor. Pili taktığım gibi bunlar olduğu için pilden şüpheleniyorum. Değiştiricem ama orijinal 80-90 tl. Ya pilden kaynaklı değilse? Neden olduğunu bilen var mı acaba ?
Aynisi galaxy s2 de olmustu. Gittim 100 küsür lira verdim batarya aldim hicbir sey düzelmedi garantiye gitti. ismi cok acayip bir parca degismisti garantiden karsiladilar. yeni pil almadan bi arkadasiniz s4unun piliyle bi defistirip deneyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynısı var sorunun tamir ucreti varmı. tamirden çıkması uzun sürüyormu

resulkaraka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benzer sorun şu an bende de mevcut. S3 Neo kullanıyorum . bataryayı telefona takıyorum samsung logosu geliyor ve ardından tekrar resetliyor. bıraksam sonsuza kadar böyle devam edecek. habire resetlediği için recovery menüsü dahil hiç bi şeyi de açamıyorum sanırım yazılım hatası oluştu. işin ilginç yanı cihaz durup dururken bu hale geldi. ne yapmalıyım arkadaşlar