- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 181
İşlerim var gizem ancak çok nadiren uğrama ihtimalim olabilir. Göreve atanan arkadaşlara devrediyorum bu başlığın sürekleyişini sağlama yetkisini izninizle..
warkortali dedi ki:İşlerim var gizem ancak çok nadiren uğrama ihtimalim olabilir. Göreve atanan arkadaşlara devrediyorum bu başlığın sürekleyişini sağlama yetkisini izninizle..
onair dedi ki:Evet arkadaşlar, 2007 yılının sonlarına doğru salına salına yaklaşırken 2007 nin en iyi grubunu ve sanatçısını seçelim derim. yerli yabancı farketmez. Grup adları ve sanatçıları siz seçeceksiniz ve oylama yapıcaz. Bakalım S.D.N. Rock Kültürü Kulübü üyeleri bu yıl kimleri dinledi ve ne kadar sevdi? Buyrun arkadaşlar...
önemli gibi görünen bir not:
seçilecek sanatçıların yada grubun 2007 yılı içerisinde albümü veya yeni çıkmış olması tercih sebebidir.
Yeterince tanıttıonair dedi ki:warkortali, bize KREŞ grubunu biraz tanıtabilir misin?
speedfreak dedi ki:Tekrar açılması iyi oldu. Ama ben bir süreliğine forumdan uzak kalabilirim kusurabakmayın artık :$
tugbagaleri dedi ki:merhba ben küçük ibrahimi dinliyorum aranıza girsem beni hor görürmüsünüz kimsesiz yanlızım ben