S.D.N Rock Kültür Kulübü

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
İşlerim var gizem ancak çok nadiren uğrama ihtimalim olabilir. Göreve atanan arkadaşlara devrediyorum bu başlığın sürekleyişini sağlama yetkisini izninizle..

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
warkortali dedi ki:
İşlerim var gizem ancak çok nadiren uğrama ihtimalim olabilir. Göreve atanan arkadaşlara devrediyorum bu başlığın sürekleyişini sağlama yetkisini izninizle..

İşin ne bilmiyorum ama fazla aksatma buraları da ;)

Bu arada arkadaşlara başarılar ;)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Evet arkadaşlar, 2007 yılının sonlarına doğru salına salına yaklaşırken 2007 nin en iyi grubunu ve sanatçısını seçelim derim. yerli yabancı farketmez. Grup adları ve sanatçıları siz seçeceksiniz ve oylama yapıcaz. Bakalım S.D.N. Rock Kültürü Kulübü üyeleri bu yıl kimleri dinledi ve ne kadar sevdi? Buyrun arkadaşlar...

önemli gibi görünen bir not:seçilecek sanatçıların yada grubun 2007 yılı içerisinde albümü veya yeni çıkmış olması tercih sebebidir.

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
[size=8pt]Kulüp uyuyormu heyyyyyyyy !!! kalk kalk kalk şşştt sen uyuşuk parmaklarını çalıştır sus konuşma terbiyesiz yaz bakimm [/size] (: :P

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Arkadaşlar bu kulüp böyle yürümüyor ..

KİLİT.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
yahu ne güzel şarkılarınızı dinliyorduk neden kapandı ki?

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Nedenlerini bu başlık altında tartışmak istemiyorum.

Madem böyle bir soru geldi sevgili Troy'dan Ben tüm Rock kulüp katılımcılarını karşıma alarak konuşmaya (tartışmaya) hazırım teke tek konuşulacak bir gereklilik görmüyorum her ne kadar hakkımda kötü konuşsalarda ağır itamlardada bulunsalar burada kimse ile kavga edecek noktada olamam. Daha doğru gördüğüm yöntemler ile halledilecek olaylardır bunlar.

03,11,2007 cumartesi Saat 17'de Ve Bu Saatte Katılımayanlar İçin Saat 21'de Rock Kültür Kulüp Yönetim Toplantısı Yerine, Tüm Kulüp Katılımcılarının Konuşmada Hazır Bulunmaları Süper Olacaktır.

Konu S.D.N Rock Kültür Kulübü'nün akıbeti olacaktır.

DİP NOT : Runal listemizden 2. ve sonkez silinmiştir nedeni bize hiç bir katkısı olamayacağıdır. Ve ezohistan kendi isteği ile ayrılmıştır. Son olarak kulüpten kendi isteği ile ayrılan Jojoba olmuştur

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
ROCK KULÜP GERİ DÖNDÜ !!!

[size=8pt]Kilidimiz kulüp içerisinde yapılan bir oylama ile salt çoğunluğun evet demesi üzerine açılmıştır.[/size]

1. Sayfamızda düzenlemeler yapılmıştır.

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Zaten doğru olan da buydu!!
Konu tekrar açılmışken bişeyler sölemek yerinde olur diye düşünyorum.
Sadece Rock Müzik adı altında yapılan paylaşımlar, sohbetler, yeni çıkan gruppların tanıtımı v.s gibi konularda aktif olalım.
Yapıcı eleştirilerle kulübün işlevliğini arttıralım..
Bunlar benim görüşlerim tabiki...
Umarım herşey güzel olur.
Saygılar!

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
S.D.N Rock Kültür Kulübü Rock'ı sadece dinlemekle yetinmeyip 'yaşayan' tüm arkadaşlarımıza açıktır.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
onair dedi ki:
Evet arkadaşlar, 2007 yılının sonlarına doğru salına salına yaklaşırken 2007 nin en iyi grubunu ve sanatçısını seçelim derim. yerli yabancı farketmez. Grup adları ve sanatçıları siz seçeceksiniz ve oylama yapıcaz. Bakalım S.D.N. Rock Kültürü Kulübü üyeleri bu yıl kimleri dinledi ve ne kadar sevdi? Buyrun arkadaşlar...

önemli gibi görünen bir not:
seçilecek sanatçıların yada grubun 2007 yılı içerisinde albümü veya yeni çıkmış olması tercih sebebidir.

2007 yılının en güzel sanatçısı ve grubu için son tarih 25 KASIM 2007 dir. Ardından anket yoluyla en çok oy alan grup ve sanatçıyı seçeceğiz.

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Abi ben En çok Kreş i dinledim çok çok iyiler canlı performansları harika müzikleride coşturucu tek kelime ile muhteşemler. KREŞ diyorum ben ;)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
warkortali, bize KREŞ grubunu biraz tanıtabilir misin?

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
tanıttığını bilmiyordum. ilgilenen arkadaşlar ve yeni üyelerimiz için link verdiğin iyi oldu :D

Mr.Fastfinger

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tekrardan açılmasına çok sevindim umarım bundan sonra başka bir tatsızlık yaşanmaz.Tekrardan tüm rockseverlere hayırlı olsun ;)

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Sizin beğendiğiniz grup & sanatçı kim ?

speedfreak

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tekrar açılması iyi oldu. Ama ben bir süreliğine forumdan uzak kalabilirim kusurabakmayın artık :$

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
tekrardan açılmasına sewndim.yeri belliydi yahh

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
speedfreak dedi ki:
Tekrar açılması iyi oldu. Ama ben bir süreliğine forumdan uzak kalabilirim kusurabakmayın artık :$

Benim için sorun değil ama bilmem arkadaşlarım ne derler :) Onair heralde sadece kreş'i oylamaya sunacaz ne diyorsun sen bu konuda :)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Vallaha ne diyeyim öyle gözüküyor. Demekki ödüller elimizde patlayacak :D :D :D

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
nedir bu forum böle yaw üyeler ve de biyerlere gelmiş olan arkadaşlar .neyse
Herkese iyi günler kendinize iyi bakın terli terli su içmeyin yolda giderken köpek neyim çıkarsa "hoşt" diyin.. tamam :D
Erkek hayko cepkin ve Türkiye de rock müzik denince aklıma gelen ilk isimlerden bir tanesi Şebnem ferah Grup Direc-t
(A)

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kreş'i bende dinledim gerçekten çok güzel bir grup.Sağolsun warko söylemişti Kreş'i banada.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Evet arkadaşlar, şu anki duruma göre
Erkeklerden Hayko Cepkin
Bayanlardan Şebnem Ferah
Gruplardan Kreş ve Direc-t

Ben kendi görüşümü sunmak istiyorum. Bu sene en çok dinlediğim sanatçılar ve gruplar; Hayko Cepkin, Şebnem Ferah, Redd, Emre Aydın, Badem ve Malt.

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
merhba ben küçük ibrahimi dinliyorum aranıza girsem beni hor görürmüsünüz kimsesiz yanlızım ben

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
tugbagaleri dedi ki:
merhba ben küçük ibrahimi dinliyorum aranıza girsem beni hor görürmüsünüz kimsesiz yanlızım ben

Yok gel gel senin için planlarımız olabilir (&). Önce soft rock ile başlatırız dinletmeye daha sonra harbi rock ondan sonra Hard ve Heavy böle aşama aşama yükseltiriz bak inan bana hiç acımayacak :D ;)