lucifer dedi ki:İmeem e müziği flash butonundan yapabiliyoruz,youtube dan değilJerusalem dedi ki:Umarım şarkı ekleyebileceğim. :I
[size=7pt]Edit:Hiç alışamadım şu imeem'e zaten. [/size]
[youtube=200,80]http://media.imeem.com/m/4H6EJYoCyQ/aus=false/[/youtube]![]()
Olay neydi ;DJerusalem dedi ki:lucifer dedi ki:İmeem e müziği flash butonundan yapabiliyoruz,youtube dan değilJerusalem dedi ki:Umarım şarkı ekleyebileceğim. :I
[size=7pt]Edit:Hiç alışamadım şu imeem'e zaten. [/size]
[youtube=200,80]http://media.imeem.com/m/4H6EJYoCyQ/aus=false/[/youtube]![]()
Unut gitsin.
bence süper fikir. her hafta birini tanıtırs. oylanır şarkı dinlenir herkes yorum yapar beğenip beğenmediğine dair.. böylece tarzlar (rock müzikte kendi arasında çok ayrıldığı için) dinlenilen gurplar belli olur değişik alternatifler olur. ama 1 hafta kısa bi sürede olabilir. 2 hafta filan olsun daha iyi yorum filan yapılır herkes şarkı hakkındaki görüşlerini yazar filan..onair dedi ki:ÖNERİM GELDİ)
Her hafta bir rock müzik sanatçısı veya grubunu tanıtalım. yaptığı veya yaptıkları müzik hakkında klüpçe görüşlerimizi bildirelim ve puanlama sistemi yaparak sanatçı veya gruplara oy verelim. hafta bittiğinde puanlamalara bakarak durum değerlendirmesi yapalım. bu önerime katılanlar el kaldırsın lütfen. kabul edenler??
Sayın Hayko Cepkin adlı müzikçimizi ve ya Yakup u neden tanıtmıyoruzonair dedi ki:warkortali hocamda onaylarsa ilk tanıştırılıp tartışılacak sanatçıyı, Türk rock müziğinin kraliçesi, benim tek sevgilim, "Sn. Şebnem FERAH" olarak kabulünü siz sayın Rock sever tayfamıza sunmak isterim ^^
onair dedi ki:warkortali hocamda onaylarsa ilk tanıştırılıp tartışılacak sanatçıyı, Türk rock müziğinin kraliçesi, benim tek sevgilim, "Sn. Şebnem FERAH" olarak kabulünü siz sayın Rock sever tayfamıza sunmak isterim ^^
EzOhİsTaN dedi ki:sen baya aşıksın falaneskiden bende severdim şimdi eskisi gibi değilim.. keşke yine eski şebo olsa eskisi gibi yapsa albümlerini..
T-rex dedi ki:bende klübe girmek istiyorumbeni de alınn