S.D.N Rock Kültür Kulübü

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
speedfreak dedi ki:
Rock kültür kulübü şarkısına gelince aslında bunu toplantıda konuşmuştuk. Yeni bi konu açılım bu konuda önerileri alalım. Bu önerlilerin neticesinde anket yapalım.Yanlız bazıları önerme yapmasın. Çünkü bu sever herkes kendi şarkısına verir sonra şarkı seçemeyiz :P :P(benim oyun iki oy sayılırsa başka (A))

Speed önce şarkı önerilerini burada alalım. Sonra anket başlığı açalım önerilen şarkıları imeem ile dinlene bilir hale getirelim ve oylamaya sunalım.. ;)

garintsi dedi ki:
HaruN TURAN (garintsi) Erzurum.

böylemi ismimizi yazdıracağız?

Hayır önce bu başlık altında ilgili olduğunuzu belirtip katılım isteğinizi dile getireceksiniz ve daha sonra ben sizinle ö.m ile kısa bi görüşme yapacağım uygun görülürseniz listeye adınız eklenicek..

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben Rock Klübümüzün şarkısının türkçe bi parça olmasından yanayım. ortak bi parça seçilcek bence türk Rockçılardan seçilsin..<br /><br />sözleri çok güzel olan ve klübümüzede yakışacak sözler oldunu düşündüğüm bi parçayı tavsiye ediorum şimdilik... ;)<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=Wd8JPD9O3SE<br />

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aaaaa buldummmmm bence sözleri SDN KLUP'e daha çok uyan bi şarkı varsa oda MFÖ:<br /><br />benim hala umudum var,<br />hayran hayran seyret ister katıl ister vazgeç<br />GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER<br />eywallah dersin olur biter...<br /><br /> tavsiyem şeboyla bu şarkı şimdilik..<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=4gAjSn0zR-s&mode<br /><br /><br />

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
şeboyu severim ama daha güzel şarkıları var Ezohistan sert bulsa da ^^
Fırtına olabilir, Mayın Tarlası, Okyanus, Çakıl Taşları ...

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
jojo onları düşündümde sözleri pek uymuyo bunun sözleri daha sıcak daha özledim seviyorum gibi sitenin ortak şarkısı olablr die düüşündüm.. sonuçta bu klübü sevenler gelio buraya rock sevenler. seçim yapmış olanlar...

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
EzOhİsTaN dedi ki:
ben Rock Klübümüzün şarkısının türkçe bi parça olmasından yanayım. ortak bi parça seçilcek bence türk Rockçılardan seçilsin..
Herkes yabancı rockçılardan örnekler verince tek çatlak ses olmak istemeyip bu düşüncemi dile getirmemiştim.En azından 2 kişiyiz :)
Ben de bir Türk rock parçası seçilmesi taraftarıyım.Kim olsun kısmına gelince...yapılacak önerilerden birine destek vermeyi tercih ederim ^^

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
İsmail Yk giriyorsa Türk rocka olabilir :P
(şaka şaka ;D )
Feridun Düzağaç'ın güzel şarkıları var fazla dinlemesem de dizi müziklerini harika yapıyor ^^

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
evet feridun düzağaçta olablr. sözleride az çok bize uyan bişi olsun...

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
[size=8pt]MERHABALAR,

Öncelikle önermek istediğiniz şarkı sayısı üye başına 1'dir. ve üşenmesekte şarkıları imeem olarak çevirsek nasıl olur?
Çünkü anket başlığında estetik bi görüntü oluşmayacak ve klip izlememize zaten lüzum yok..

Şarkının türkçe olması ve sözlerininde illa oluşumumuzu ifade etmesi gerekliliği yoktur.

İmeem'e müzik nasıl yüklenir ve forumumuzda nasıl paylaşılır :
http://www.shiftdelete.net/forum/yasal-mp3ler/forumda-mp3-dinletin-t3692.0.html;msg25994

[size=8pt]Hey Rock Kulüp !!!

Özlemle beklenen kulübümüzün 2. Büyük MSN buluşması, tarihini ve saatini bildiriyorum.[/size]
10,10,2007 / 21:00.. Daha ne duruyorsun? hatırlatma araçlarını bu tarih ve saate kur ;)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
warkortali dedi ki:
[size=8pt]Hey Rock Kulüp !!!

Özlemle beklenen kulübümüzün 2. Büyük MSN buluşması, tarihini ve saatini bildiriyorum.[/size]
10,10,2007 / 21:00.. Daha ne duruyorsun? hatırlatma araçlarını bu tarih ve saate kur ;)

Ama olmaz ki, ayın 10 unda işte olacağım been %( ya şunu bayrama kaydırsak ta hepimiz bir olsak :^) doya doya ROCK konuşsak, ağlasak, gülsek olmaazzzmmııı? lütfen buna bir çözüm bulalım yoksa ben adanada perişan olacağımm

ne demiş üstad mısralarında : bir derdim var, artık tutamam içimdee :D :P B)

Sonuna Kadar ROCK !!! !!!

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bu arada KARALİSTE den çıkarılmışım o.O warkortali hocam, iş güç geçim derdi vb. güzel ülkem konuları yüzünden sıkça online olamıyorum. KARALİSTE ye geri alınmamı talep ediyorum hocam :$

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
10/10/2007 saat 21:00 da ki buluşmanın daha cok rock kokan bir buluşma olması dileklerimle...

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
[size=8pt]Evet bazı arkadaşlarımızın üyelikleri başlık altında aktif olamayışları, Bazılarının ise rock ile hiç ilgisi olmadıkları için silinmiştir.

Başlık altında aktif olamayan arkadaşlar eğer tekrar üye olabilmeyi dilerlerse ö.m ile bana ulaşsınlar. Bir takım sorular sorulacak verdiğiniz cevaplar değerlendirilcek uygun görülürse yeniden ekleniceksiniz.

Bu uygulama ilk defa üyelik yaptırmak isteyen arkadaşlarımız içinde geçerlidir. Rock'cı geçinenler tamamen silinmişlerdir. üyelik talepleri olursa dikkate alınmayacaktır.[/size]

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
sadece S.D.N Rock Kültür Kulübü üyelerimi msn muhabbetşne katılabiliyor merak ediyorum ;) bu arada hoşgeldim alakam yoktu son günlerde forumla

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
warkortali dedi ki:
Merhaba Rocker dostlarım,

Benimle çalışmak ister misiniz?

ADMİN olarak görevde bulunduğum http://www.rockncafe.com/ Forum'da Yanım'da moderatör olarak görev almak isteyenler, bana ö.m yollasın konuşalım..

Edit : Forum hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Site çökmüş heralde...

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Adobe dedi ki:
sadece S.D.N Rock Kültür Kulübü üyelerimi msn muhabbetşne katılabiliyor merak ediyorum ;) bu arada hoşgeldim alakam yoktu son günlerde forumla

[size=8pt]Evet MSN buluşmalarına sadece S.D.N Rock Kültür Kulübü üyeleri katılabiliyor.[/size]

STORMZ

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu parça süper ötesi sağol alicia

garintsi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
olabilir:) bende gelirim sanırım ama yaarlamam lazım...

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
[size=8pt]Mevcut forum kurallarımıza dikkat edelim lütfen !!! ard ard'a mesaj yazmak yok..[/size]

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Umarım şarkı ekleyebileceğim. :I
[size=7pt]Edit:Hiç alışamadım şu imeem'e zaten. [/size]

[flash=380,80]http://media.imeem.com/m/4H6EJYoCyQ/aus=false/[/flash]

Mod.
Düzenleme: [size=7pt]Eklemek istediğiniz araç kullanılabilir hale getirildi.[/size]

[size=7pt]Edit: Kendimden utanmam gerekir mi ?[/size]

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5

İmeem e müziği flash butonundan yapabiliyoruz,youtube dan değil ;)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sevgili, herşeyden değerli ve SDN' in harkulade ROCK tayfası. B)
Elinde Şebnem FERAH' ın, kraliçenin, Polad BÜLBÜLOV ile beraber söylediği " Gel Ey Seher" adlı o nacizane şarkının videosu bulunan veya "ben geçenlerde bir yerde görmüştüm, dur şu arkadaşıma linkini yollayayımda sevindirik olsun çocukcağız" diyen bir ROCK SEVER var ise şu bayram öncesi şeker toplayan çocuklar gibi olurum wallaha. :$
Lütfen elinde olan varsa yollasın arkadaşlar. ^^

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
[flash=300,80]http://media.imeem.com/m/GSb1hWyIGP/aus=false/[/flash]
^^ ^^ ^^ ^^