Rüya Görürken Bilinçli Olmak

metin06ank

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar size acayip bi sorum var ben rüya görürken mesela rüyada çok güzel bir şey oluyor tam o esnada düşünüyorum "l** ben rüyadayım vay .. kuru fasulye yiyip yattım 5 dk önce" diyip başka rüyaya geçiyorum veya uyanıyorum bu rüyada söylediklerim harbiden doğru yani :D sizede böyle oluyormu :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Lüsid rüya deniyor :D Bir yere kadar eğlenceli olabilir aslında.

metin06ank

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet bazen kendime süper güçler verebiliyorum :D bazen öle durumlar oluyo :D

metin06ank

Asistan
Reaksiyon puanı
1
izlemeden bu kadar etkilendiysen izledikten sonra çoşarsın sen yav :lol::lol:

yok ya bu bende bayaadır var hatta bikeresinde lan şunu bi deneyim dedim rüyada hani şu street fighter da varya "aduket" onu bile yaptım :D

chaylak1

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Google Translate te öyle gözüküyor ama filmde inception kelimesinin karşılığı fikir aşılama olarak geçiyor. İzleyin anlarsınız zaten :)

Inception dersen benim dediğime gelir.Inception filmindeki gibi dersen senin dediğine gelir.Arkadaş Inception demiş demek ki benim dediğim doğru :P
Ayrıca filmide izledim sonunda totem düştü mü dönüyor mu anlayamadım :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bir kere oldu bu olay bana ,anlatıyım kısaca , küçüktüm yaş olarak baya , ortaokulda falandım sanırım , sokaktan eve geliyordum böyle tam apartmanın dışardaki giriş kapısındayım , etrafa baktım bi kere , ben rüyadayım dedim kendi kendime , sonra rüyada ne istersen olurmuş mantığı vardır hani , bi anda 5 in biri demiştim , elime counterdaki silah gelmişti , etraftaki tüm apartmanların ışığı sönmüştü , sanki dünyada tek ben kalmış gibiydim , garipti , hemen ardından uyandım sonra . Çok saçma geliyor anlatınca ama aynen böyle olmuştu , çok garip değil mi ((:

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Filmin 720 p HD'si düşmüş.Hücummmm

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Hiç bulaşmayın bence, bunun bide ELM sokağı kabusu var.. .:D:D

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Uçurumda ya da baya yüksek bir yerde buluyorum kendimi. Bir anda rüyada olduğumu anlıyorum ne hikmetse. Sonra hiç korkmadan nasılsa rüya deyip atlıyorum, defalarca kendimi boşluğa bırakıp eğleniyorum.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
çok zevkli bir olay diyorum şu kız benimle çıksın sonra şurda olayım şunu yapayım en sonunda ya ... k.yym niye uğraşıyorum rüya bu diyip uyanıyorum :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
bir aralar banada oluyordu:) Ama bir yere kadar, belirli bir yerden sonra bilincini kaybediyorsun:DNO SİGNAL:D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
ben de genelde sabaha karşı oluyor :D hepte anam uyarıyor arkadaş yaa :rolleyes:

polat1329

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada oluyor kahramanlık yapıyorum böyle felan :D sonra birden aklımdan geçiyor aynı arkadaşın dediği gib rüya ya bu diyorum sonra uyanıyorum birde uyuynca tekrar rüya gene kahramanlık süper güçler eğlenceli oluyor :D

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet rüyayı yönlendirmek kadar güzel birseyyyok uyanasım gelmiyor ......