komoon
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Lucescu söylemişti bu Rumen atasözünü: Köpekler istedi diye atlar ölmez...
Alan alacağını almış, diğer takım taraftarları neden sürekli laf sokma çabasında? Nedense bu ülkede sadece Galatasaray'ın yaptığı veya yapacağı transferler gündemi belirliyor. Beşiktaş Tabata'ya 8 milyon euro verirken, Fenerbahçe Emenike'ye 9 milyon euro verirken kimse konuşmuyor ama bizim Ujfalusi için verdiğimiz 2 milyon euro bazılarını rahatsız etmiş.
kaç gündür bu konu açık ama arkadasların hicbiri piayasada yoktu pısmıslardı yusuflamıslardı, simdi transfer yattı haberleri gelince bjk fener hepsi burda demekki iyi yapmısız alamasak bile aldık haberleri bunlara yetmis 108 yıllık tarihinde yıldız futbolcu görmemis takımların taraftarının bu yıl ilk defa yıldız görüp bide burdan ahkam kesmeleri yokmu
Sizin başkanınız diyorki daha görüşmelere başladık siz diyorsunuz hepsini aldık yani siz kendi kendinizi kanırıyorsunuz. bu sene transferi unutun hiç haber okumuyorsunuz 350 milyon dolar borcunuz var stadın 4 yıllık geliri harcandı sponsorlardan gelicek 3-4 yıllık para harcandı siz bunun farkında degilsiniz.
Ben Fenerbahçe liyim ama o 108 yıllık takımın bu sene getirdigi kadar yıldızı siz getirebildiginizmi hagi den başka?
Bu sorudan sonra Fenerbahçeye yıldız lafı atma boğulursun. Alex Pier Ortega Anelka ve daha birçoğu.
Bu çocuğa acıyorum bazenSizin başkanınız diyorki daha görüşmelere başladık siz diyorsunuz hepsini aldık yani siz kendi kendinizi kanırıyorsunuz. bu sene transferi unutun hiç haber okumuyorsunuz 350 milyon dolar borcunuz var stadın 4 yıllık geliri harcandı sponsorlardan gelicek 3-4 yıllık para harcandı siz bunun farkında degilsiniz.
Ben Fenerbahçe liyim ama o 108 yıllık takımın bu sene getirdigi kadar yıldızı siz getirebildiginizmi hagi den başka?
Bu sorudan sonra Fenerbahçeye yıldız lafı atma boğulursun. Alex Pier Ortega Anelka ve daha birçoğu.
Biz yıldız getirmiyoruz genelde yetiştiriyoruz.Sizin başkanınız diyorki daha görüşmelere başladık siz diyorsunuz hepsini aldık yani siz kendi kendinizi kanırıyorsunuz. bu sene transferi unutun hiç haber okumuyorsunuz 350 milyon dolar borcunuz var stadın 4 yıllık geliri harcandı sponsorlardan gelicek 3-4 yıllık para harcandı siz bunun farkında degilsiniz.
kaç gündür bu konu açık ama arkadasların hicbiri piayasada yoktu pısmıslardı yusuflamıslardı, simdi transfer yattı haberleri gelince bjk fener hepsi burda demekki iyi yapmısız alamasak bile aldık haberleri bunlara yetmis 108 yıllık tarihinde yıldız futbolcu görmemis takımların taraftarının bu yıl ilk defa yıldız görüp bide burdan ahkam kesmeleri yokmu
Sezer, Orhan, Serdar, Emenike gibi yıldızlar aldınız, biz size bir şey dedik mi tebrik ettik