- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 530
Burası sörvayvir beyler!
Niang'ı kaça aldınız siz? Bu adamın özelliği, Sabri'ye bir şey olduğunda sağ bekte de oynayacak olması. Serkan'dan çok çektik bu sene.A.Madrid'i kutluyorum. Galatasaray'a şahane bir kazık attı. 33 yaşındaki bir defans oyuncusunu 2M'ya sattılar.
Bu adamın Lucas Neil'den ne özelliği iyi?
A.Madrid'i kutluyorum. Galatasaray'a şahane bir kazık attı. 33 yaşındaki bir defans oyuncusunu 2M'ya sattılar.
Bu adamın Lucas Neil'den ne özelliği iyi?
Niang'ı kaça aldınız siz? Bu adamın özelliği, Sabri'ye bir şey olduğunda sağ bekte de oynayacak olması. Serkan'dan çok çektik bu sene.
1. Ben Galatasarlıyım.
2. Neil da yeri geldiğinde sağ bekte oynadı.
3. 33 yaşındaki defans oyuncusuna sen 2M veriyorsan,ve her sene 2.5M alacaksa, Yüksek maliyetli bulunana Misimovic bedavaya gelmiş bu ülkeye resmen.
4.Benim bildiğim bu adam stoperlikten sağ tarafa geçmiş. (Yani biraz Ali turan vari bir olay olmuş).Sabri gibi veya Gökhan Gönül gibi akın akın kanatları kullanamamakta.
5.Lucas Neil oyunu geriden başlatabilmekteydi(Hagi bu yüzden orta sahada oynatmıştı).Bu arkadaşın bu özelliğide yok.
Benim için bu kadar sorunlar içeren bu oyuncu adına diyebileceğim tek şey hayırlısı olsun demek.
@umutofkeli
Forlan ....nin daha önce 4 seneliğine kesin olarak anlaşıldığı söylenen Reyes'in de aklını çeldiği söyleniyor.
:glare:
Vaay SDN den birinin olduğunu biliyordum ama, kim olduğunu bulamamıştım. Severek takip ediyoruz