- Reaksiyon puanı
- 55
Rep denilen bir şey yok bu SDNPuanı
:blushing: Cahilliğimi hoş görün yeni farkettim. Bu REP, SDN PUANI ve ÜYELİK PUANI ne işe yarıyo, nasıl puan veriliyor, kim veriyor?
Bu soruların cevabını duymak için sabırsızlanıyorum. Takip edemedim ama kötü bişeye benziyo:huh:
SDN tebrik mesajı
Yılmadınız yıkılmadınız mesaj yazdınız ve 10 000 puana ulaştınız bu azimli çabanızdan dolayı bu kartpostalı kazanmaya hak kazandınız
:blushing: Cahilliğimi hoş görün yeni farkettim. Bu REP, SDN PUANI ve ÜYELİK PUANI ne işe yarıyo, nasıl puan veriliyor, kim veriyor?
Bu soruların cevabını duymak için sabırsızlanıyorum. Takip edemedim ama kötü bişeye benziyo:huh:
sdn puanını anladım, peki şu üyelik puanı ve alttaki yeşil şey ne?
O ne kadar SDN Bonusunun olduğunu gösteren bir "Bonus metre".sdn puanını anladım, peki şu tecrübe puanı ve alttaki yeşil şey ne?
Rep=SDN Puanı oluyor.
herkes sdn puanı verebilir. Ama herkesin verdiği puan aynı değildir herkes kendi tecrübe puanı kadar verebilir örneğin ben verirsem 27, spybot verirse 130 puan değerinde sdn puanı işler. Puanlama üyelerin yaptığı mesajlara verilir. Amaç okumaya değer mesajları onaylamaktır
okaliptus01 hemşerimsin (galiba) üzülme sanada yolladım
Ben artık evet diyorum.
"+rep pls" :cursing: iğrenç böyle şeyler olucaksa hiç olmasın...Hayır, istemiyorum. Konuların sonunda "+rep pls" yazıları forumun kalitesini düşürür millet her bulduğu şeyi rep uğruna forumda konu olarak açar