Rep Sistemini İstiyor musunuz ?ANKET

Rep Uygulamasını İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    157

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Rep denilen bir şey yok bu SDNPuanı

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
:blushing: Cahilliğimi hoş görün yeni farkettim. Bu REP, SDN PUANI ve ÜYELİK PUANI ne işe yarıyo, nasıl puan veriliyor, kim veriyor?
Bu soruların cevabını duymak için sabırsızlanıyorum. Takip edemedim ama kötü bişeye benziyo:huh:

Puan kazanıyosun mesaj yazdıkça puanın 10.000 olunca SDN den Tebrik mesajı gönderiyolar eve

onu çerçeveletmek sana kalmış :thumbup1:

SDN tebrik mesajı

Yılmadınız yıkılmadınız mesaj yazdınız ve 10 000 puana ulaştınız bu azimli çabanızdan dolayı bu kartpostalı kazanmaya hak kazandınız

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
:blushing: Cahilliğimi hoş görün yeni farkettim. Bu REP, SDN PUANI ve ÜYELİK PUANI ne işe yarıyo, nasıl puan veriliyor, kim veriyor?
Bu soruların cevabını duymak için sabırsızlanıyorum. Takip edemedim ama kötü bişeye benziyo:huh:

Rep=SDN Puanı oluyor.

herkes sdn puanı verebilir. Ama herkesin verdiği puan aynı değildir herkes kendi tecrübe puanı kadar verebilir örneğin ben verirsem 27, spybot verirse 130 puan değerinde sdn puanı işler. Puanlama üyelerin yaptığı mesajlara verilir. Amaç okumaya değer mesajları onaylamaktır

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Her paylaşılan mesajdan sonra +SDN Puanı yazılmasını istemiyorum.

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
sdn puanını anladım, peki şu tecrübe puanı ve alttaki yeşil şey ne?:blush:

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Arkadaşlar yeni butonlar yapılıyor. Bunu REP değilde BONUS sistemi olarak görün. Nedense REP denince "aa hayır" deniliyor hemen.

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Rep=SDN Puanı oluyor.

herkes sdn puanı verebilir. Ama herkesin verdiği puan aynı değildir herkes kendi tecrübe puanı kadar verebilir örneğin ben verirsem 27, spybot verirse 130 puan değerinde sdn puanı işler. Puanlama üyelerin yaptığı mesajlara verilir. Amaç okumaya değer mesajları onaylamaktır

seninde hiç puanın yokmuş

peh 27 :4:

Sürekli birbirine çalışır bu modlar kesin

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
üyelik puanı mı? tecrübe puanı diyecektin herhalde.. Onu bir önceki mesajımda açıklamıştım. Kısaca yine açıklayayım. (Bilir kişi olarak :D ) o puan kişinin verebileceği SDN Puanını gösterir örneğin ben birine SDN Puanı vermek istersem 27 tane verebilirim (profilime bakın) ama okaliptus01 verecek olursa 3 tane verebilir spybot 130 tane verir. ;) o altaki yeşil şey SDN puanı vermek için tıklayıp yorum yazacaksınız ;)

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
okaliptus01 hemşerimsin (galiba) üzülme sanada yolladım :D

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Ben artık evet diyorum. :D

waaaay ben istediğimi yaptırdım artık benden sonrası tufan diyosun yanii:) tamaaamm öyle olsun :mrgreen:
merakımı mazur görün ama ne fark etti ha bonus ha rep aynı değilmi aynı amaca hizmet değilmi ayrıca şunu fark ettim ben ne dersek diyelim bildiklerini okuyolar sonrada siz önemlisiniz diyip çıkıyolar işin içinden :hammer:
bende istiyorum puan arkadaşlar bi el atın bee hadi yardım edin kardeşinize

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sevgili bitap forumda rektör pröfesör asistan gibi değerlendirmeler ne işe yarıyor sanıyorsun zorhaka katılıyorum forumda sözü geçen kişiler az çok belli rep gibi değerlendirmeler ki şimdi bonus olmuş çok saçma

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bu İş İyice Çığrından Çıktı Şimdide Bonus Ve Şikayet Butonları Eklendi Şikayet Neysede Bonus Ne Ya

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
"Hayır" demek için biraz bekledim, çünkü önce biraz denemek istedim. Ben işin farklı bir

yönüne bakıyorum. Şahsen SDN Puanı artması veya tecrübe puanı artması benim nefsimi

okşayan şeyler olacak gibi duruyor ve birisine yardım ettiğimde tavsiyede bulunduğumda

ondan artık maddi bir karşılık bekliyor olacağım gibi geliyor. Önceden bir karşılık

beklemeden yardımcı olmaya çalışırdık şimdi ise kimin puanı daha yüksek olacak diye

afedersiniz s.d.k yarıştırır hale geçeçeğiz. Umarım yapılacak son değişiklikler faydalı

değişiklikler olur.

burhan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır, bu tarz şeylerin forumun kalitesini düşüreceğine inanıyorum.