GKHNCKR
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 47
Böyle bir istek yoktu. Yapsalar bile pek önemseneceğini sanmıyorum..
Zorhak Tecrübeli Protestocu gibisin hemen ne zaman karşı görüşte halkı galeyana getirdin anket filan açtın
"Forumun kalitesi düşer".Ne kadar komiksiniz!, burada 1-2 paylaşımla kimin ne olduğunu hemen anlayamıyabiliyorsunuz, eğer rep(reputation-itibar) yüksekse genelde bu kişi güzel şeyler paylaşıyordur, genelde bu kişinin konuştukları mantıklıdır ve dinlenmeye değer.Ben "rep"ten bunu bekliyorum ve evet olsun diyorum.
Bu notu düşerek "hayır" dedim.Benim önerim isteyen üyeler rep (ya da adı her ise) sisteminin dışında kalmayı tercih edebilsin.
Oylama yapmak galeyana getirmek öyle mi?Asıl, itiraz edenlerin yorumları anketle şekillensin ve birleşsin istedim.
Demokratik konumu protesto olarak nitelendireceğine,oldu bittiye getirilen yeniliği dayatma olarak değerlendir
Bu notu düşerek "hayır" dedim.
O sekiz Kİşi Kİm Kim Kİm :cursing:
biri benim ve bi oy hakkım daha olsa sonuna kadar eveeeet
mesaj sayısı zaten rep sisteminin yerini tutuyor..
mesaj sayısı zaten rep sisteminin yerini tutuyor..
Ben artık evet diyorum.
Yardım ve yataklık yapan 10 kişi
Evet Bitab, Ferrycan, karakule_66, leomessi, M.Uzun, mei, Pesimistyle!, Serkannd, SmiLey, spybot
---------- saat 16:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:40 eklenmişti ----------
SEnde bi karar ver bizdenmisin onlardan mı :huh:
Bence de evet.Ben destekliyorum.Bu rep sistemi bildiğimiz rep sistemi değil çünkü.