Rep Sistemini İstiyor musunuz ?ANKET

Rep Uygulamasını İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    157

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Böyle bir istek yoktu. Yapsalar bile pek önemseneceğini sanmıyorum..

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
BU uygulama Ufak yaştaki İnternet bağımlılarını çeker ... sadece onlara yönelik olarak tasarlanmış bişey büyük ihtimalle

strateji bu

gorelem

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ya bu rep olayı da olursa sdn nin diğer sitelerden ne farkı kalır? bugün yarın mp3,film..vs gibi paylaşımlarda yapalım diyenler çıkar....Kimse şunu unutmasın sdn bir kalite bir markadır. Biz bu siteye güveniyoruz. Ama yenilik adına ucuzlaştırılmasına karşı çıkıyoruz...

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Hayır forumun kalitesini bozar diğer forumlar gibi rep için konu açmaya başlarız bir konu altına rep pls bunu istemiyoruz

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Zorhak Tecrübeli Protestocu gibisin hemen ne zaman karşı görüşte halkı galeyana getirdin anket filan açtın

:D

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
"Forumun kalitesi düşer".Ne kadar komiksiniz!, burada 1-2 paylaşımla kimin ne olduğunu hemen anlayamıyabiliyorsunuz, eğer rep(reputation-itibar) yüksekse genelde bu kişi güzel şeyler paylaşıyordur, genelde bu kişinin konuştukları mantıklıdır ve dinlenmeye değer.Ben "rep"ten bunu bekliyorum ve evet olsun diyorum.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
yenecek birsey se olsun yoksa olmasin

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Zorhak Tecrübeli Protestocu gibisin hemen ne zaman karşı görüşte halkı galeyana getirdin anket filan açtın

:D

Oylama yapmak galeyana getirmek öyle mi?Asıl, itiraz edenlerin yorumları anketle şekillensin ve birleşsin istedim.

Demokratik konumu protesto olarak nitelendireceğine,oldu bittiye getirilen yeniliği dayatma olarak değerlendir:)

"Forumun kalitesi düşer".Ne kadar komiksiniz!, burada 1-2 paylaşımla kimin ne olduğunu hemen anlayamıyabiliyorsunuz, eğer rep(reputation-itibar) yüksekse genelde bu kişi güzel şeyler paylaşıyordur, genelde bu kişinin konuştukları mantıklıdır ve dinlenmeye değer.Ben "rep"ten bunu bekliyorum ve evet olsun diyorum.

Forumda belli bir süre geçiren herkes kimin nasıl biri olduğunu az çok biliyor.Yani tepkilerini esprilerini yaklaşımlarını vs..

Ama bu rep olayı çıkınca herkes tanıdığı kişilere oy verecek gereksiz gruplaşmalar olacak.

İnsanları rep puanlarına göre değerlendirme isteğini anlamıyorum.Birini tanımadan görünüşüne bakıp yorum yapmaya benzer bu ..

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Oylama yapmak galeyana getirmek öyle mi?Asıl, itiraz edenlerin yorumları anketle şekillensin ve birleşsin istedim.

Demokratik konumu protesto olarak nitelendireceğine,oldu bittiye getirilen yeniliği dayatma olarak değerlendir:)

:crying: Yapabileceğimiz bişey yOk

Adminimi kaçırsak :D

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bence Zorhak ı Temsilci olarak gönderelim Adminle oturup çay kahve içerek bu konuyu istişare etsin

Bizim görüşlerimizi admine bildirsin

admin kabul etmezse

zor kullan zorhak :D

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Hayır,
Mesaj kirliliğine yol açacak hiç gereği yokken...

Amanyak

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mesaj sayısı zaten rep sisteminin yerini tutuyor..

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Bence de evet.Ben destekliyorum.Bu rep sistemi bildiğimiz rep sistemi değil çünkü.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
savaş çıkacak valla rep sistemini destekleyenler ve deteklemeyenler arasında :D

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
:blushing: Cahilliğimi hoş görün yeni farkettim. Bu REP, SDN PUANI ve ÜYELİK PUANI ne işe yarıyo, nasıl puan veriliyor, kim veriyor? (bide altta tek yeşil çift yeşil var bunlar ne ya?)
Bu soruların cevabını duymak için sabırsızlanıyorum. Takip edemedim ama kötü bişeye benziyo:huh: