Remziye Nakış

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Annemin öğrencileriyle beraber yaptığı nakış işlerinin resimlerini paylaştığı blog'unu tavsiye etmek istiyorum arkadaşlar... Benim şahsi blog'umdan en az 10 kat daha fazla ziyaret alıyor daha 1 aylık bir paylaşım olmasına rağmen. :D Buradan erişebilirsiniz.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Maşallah diyorum başkada birşey demiyorum :D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yakın gelecekte bu tarz sitelerde patlama yaşanacağını düşünüyorum. Bizim buradaki kırtasiye, sadece dantel fotokopisi satarak apartman dikti. Artık her evde internet olacağını düşünürsek 1-2 seneye kadar el işi temalı siteler hit rekoru kırarlar. Şimdiden yatırım yapmak lazım kanımca :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Eğer bir şey yapıyorsan kadınlara yönelik yapacaksın, su içinde para eder ve tutulur...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Eğer bir şey yapıyorsan kadınlara yönelik yapacaksın, su içinde para eder ve tutulur...

Bir gelir modeli olmadığı için pek para etme şansı yok. :) Bir gelir modeli bulmak lazım... Anneme birkaç teklif sundum ama pek sıcak bakmadı gibi... :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ben de anneme mi açsam acep? Şermin nakış :D Veya bizimkiler birlikte işletsinler abi :) :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ben de açayım "nigar nakış"

çok güzel ben bayılırımböyle işlere. bartın işi de varmı ki acep

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
ben de açayım "nigar nakış"

çok güzel ben bayılırımböyle işlere. bartın işi de varmı ki acep

Var var olmaz mı.. :) Annem yılların öğretmeni olarak çok fazla iş yaptı, yaptırdı... Paylaşmanın vakti gelmişti... :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bizimkiler nakışdan anlamaz. Onlar oya modelleri filan yapıyorlar :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
benim de annem şimdilerde bartın işi tel kırma yapmayı öğreniyor. yani en son öğreniyordu. şimdi de çeyizime çok güzel mutfak perdesi yapıyormuş :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
benim de annem şimdilerde bartın işi tel kırma yapmayı öğreniyor. yani en son öğreniyordu. şimdi de çeyizime çok güzel mutfak perdesi yapıyormuş :)

:) Bizim çeyizler hazır çoktan... Hatta gelinin kınada başına örtülecek olan o kırmızı tülbent gibi olan şey varya artık adı neyse :D hazırlanmış durumda şimdiden. Neden bundan bahsettin dersen üzerinde telkırma ile işlenmiş efeler var. :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
:) Bizim çeyizler hazır çoktan... Hatta gelinin kınada başına örtülecek olan o kırmızı tülbent gibi olan şey varya artık adı neyse :D hazırlanmış durumda şimdiden. Neden bundan bahsettin dersen üzerinde telkırma ile işlenmiş efeler var. :)

çeyiz demişken annemin beni evlendirmeye niyetin yokken neden bana o kadar zahmet edip tel kırmasından mutfak perdesi yapıyor onu anlamadım :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
çeyiz demişken annemin beni evlendirmeye niyetin yokken neden bana o kadar zahmet edip tel kırmasından mutfak perdesi yapıyor onu anlamadım :)

niyetim yok diyerek seni kandırmış. :D bir an önce elden çıkarmaya bakıyor bence. :D