R10.net Davetiye Dağıtımı

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
almak isteyen olursa hesap satabilirim.Davetiyesi yok yalnız 50 küsür trade'i var ...

oynsvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ücretiyle davetiye arıyorum fiyat yazabilirsiniz mail:yigidobs@gmail.com
kendi sitelerime ait uzantılı mailler var üyelikde kullnmak için.

muhsinabi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar paypal da 1,22 lira param var :blush: son olarak bu bakiye kalmış.

r10 daveti göndermek isteyen arkadaş özel mesajdan domain uzantılı e-posta adresimi vereyim. hemen paypal 1 tl yi göndereyim. forumda sizin için bir sorun çıkmaz. o konuda da içiniz rahat olsun. teşekkürler.

Legend.s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Mai Nai den Ve shiftdeleteden de özür diliyorum Acaba R10 davetiyesi verebilecek arkadaş var mı ? e posta adresim legendwarrior.3@gmail.com

saturnmedya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Acil davetiye lazım. zippirtvyt@gmail.com adresinden ya da buradan ulaşabilirsiniz görüşmek için. Rahatsızlık vs. olmaz. Şart koşul neyse konuşuruz ;)

JaMeRoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hehe :))) ben tam bir yıl peşinden koşmuştum zamanında davetiye alabilmek için. Daha ne oluğunu bilmeyenler ve buna rağmen isteyen dahi var. Ha bide ücretli almak istenenler onlar daha kötü eminim birkaç kişi çarptılar banlandilar şimdi parayla tekrar. üye ol butonu var tıklayın orayı en son açıktı ama hiç olmasa bile arayın 140tl karşılığında platin üyelik veriyorlar diye hatırlıyorum.

faozdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
20 lira karşılığında davetiye verebilirim. 2 adet davetiyem kaldı. İletişim için PM atın.

tiktak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir adet davetiye alınacaktır. Satmak isteyenler PM göndersin.

wpadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
R10.net'in normal şekilde davetiye göndereceği yok. :) Bende 1 adet davetiye arıyorum satan bana ulaşsın.

saturnmedya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
r10 davetiyesi için konuya mesaj yazan arkadaşlar hala dönüş yapmamıştır. Site de acil ulaşmam gereken bir konu olduğu için hala aramaktayım. Bildiğiniz üzere bahsi geçen site bu konuda uzun süre bekletiyor. Güvenli olacaktır. zippirtvyt@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

netlun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, Netlun' un sahibiyim r10 Davetiye konusunda yardımcı olurmusunuz!Teşekürler

efecannn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Creteoun dolandırıcıdır ben dahil 2 kişiyide dolandırmış benim paramı iade etmezse hukuki yola başvurcam sakın bunun tuzağına düşmeyin R10 Üyelik

zoece

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar R10.net üyelik alınır. whatsapp 0 554 914 58 10