Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar paypal da 1,22 lira param var son olarak bu bakiye kalmış.
r10 daveti göndermek isteyen arkadaş özel mesajdan domain uzantılı e-posta adresimi vereyim. hemen paypal 1 tl yi göndereyim. forumda sizin için bir sorun çıkmaz. o konuda da içiniz rahat olsun. teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Acil davetiye lazım. zippirtvyt@gmail.com adresinden ya da buradan ulaşabilirsiniz görüşmek için. Rahatsızlık vs. olmaz. Şart koşul neyse konuşuruz
hehe )) ben tam bir yıl peşinden koşmuştum zamanında davetiye alabilmek için. Daha ne oluğunu bilmeyenler ve buna rağmen isteyen dahi var. Ha bide ücretli almak istenenler onlar daha kötü eminim birkaç kişi çarptılar banlandilar şimdi parayla tekrar. üye ol butonu var tıklayın orayı en son açıktı ama hiç olmasa bile arayın 140tl karşılığında platin üyelik veriyorlar diye hatırlıyorum.
r10 davetiyesi için konuya mesaj yazan arkadaşlar hala dönüş yapmamıştır. Site de acil ulaşmam gereken bir konu olduğu için hala aramaktayım. Bildiğiniz üzere bahsi geçen site bu konuda uzun süre bekletiyor. Güvenli olacaktır. zippirtvyt@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.