Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz? Takip ettiğim bir site bolca alışverişim oldu artık üye olmak istiyorum.
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? tunatanozmen.com outofmana.net ...
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz? Başlanacak projelerim var, bu yüzden r10'da olmak istiyorum
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü? Grafikle uğraştım yeniden başlayabilirim. referans yok. cocoon@outofmana.nettunatanozmen@hotmail.comadmin@tunatanozmen.com hangisine isterseniz atın ))
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?Sitenin Türkiye'deki pek çok web işiyle uğraşan kişiler tarafından imrenilerek gözlemlendiğini söyleyebilirim. Bu kişilerden birisi de benim. Sitedeki olgun, dürüst, sıcak ortama benı de katılmaktan gurur duyarım. Şimdiden teşekkür ederim.
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? www.yenipvp.com
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz? eternalwar adlı yaklaşık 900 onlinelı metin2 serverının iki ortağından biriydim. diğer ortağımda r10'da.Facebook sayfalarım . ( facebook.com/pvpbul - facebook.com/sonsuzsavas )
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü? 4 Yıldır bu işin içindeyim yukarıda yazdıklarımın yeterli refesans olacağını düşünüyorum. Ayırca 3 adet private server tanıtım sitesinde editörlük geçmişim var. Sakarya üniversitesinde maliye okumaktayım.mail adresim: admin@yenipvp.com
Merhaba İsim: İbrahim Soyad: Güleryüz Kısa Özgeçmişim : 2005 Ten bu Yana Uygulama Yapımı Düzenlemesi Flas Program Düzenlemeleri Mesleğiniz : Öğrenci Sahip Olduğum Site : www.qeneralliker.com --IP Whois Kaydı (31.210.152.130)-- Email Adresiniz : info@qeneralliker.com Neden üye olmak istediğinize dair kısa bir yazı: Daha Çok Bilgi Edinme Ticaret Yapma Profesyonel Çalışmak İçin
Elinde r10 davetiyesi olan arkadaşlar var ise rica ediyorum lütfen alabilirmiyim bende. başvuru gönderdim ama cevap gelmedi. face@begeniyor.com Lütfen bu adrese 1 davetiye bekliyorum teşekkürler.
hotmail, gmail, mynet, yahoo, aol gibi mail adreslerini banliyorlar demis konuyu acan arkadas, siz hâlâ istenmeyen mail adresleri ile istek yapiyorsunuz, R10 yazisini gören e-posta adresini yazip dawetiye istiyor, alemsiniz walla.
R10 davetiyesine bende HAYIR demem tabiki.
mail adresim=> "info@turkfaucet.com" ya da "gurcu87@turkfaucet.com"