R10.net Davetiye Dağıtımı

cocoonsensei

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz? Takip ettiğim bir site bolca alışverişim oldu artık üye olmak istiyorum.
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? tunatanozmen.com outofmana.net ...
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz? Başlanacak projelerim var, bu yüzden r10'da olmak istiyorum
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü? Grafikle uğraştım yeniden başlayabilirim. referans yok.
cocoon@outofmana.net tunatanozmen@hotmail.com admin@tunatanozmen.com hangisine isterseniz atın :)))

hhectorr77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?Sitenin Türkiye'deki pek çok web işiyle uğraşan kişiler tarafından imrenilerek gözlemlendiğini söyleyebilirim. Bu kişilerden birisi de benim. Sitedeki olgun, dürüst, sıcak ortama benı de katılmaktan gurur duyarım. Şimdiden teşekkür ederim.
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? www.yenipvp.com
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz? eternalwar adlı yaklaşık 900 onlinelı metin2 serverının iki ortağından biriydim. diğer ortağımda r10'da.Facebook sayfalarım . ( facebook.com/pvpbul - facebook.com/sonsuzsavas )
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü? 4 Yıldır bu işin içindeyim yukarıda yazdıklarımın yeterli refesans olacağını düşünüyorum. Ayırca 3 adet private server tanıtım sitesinde editörlük geçmişim var. Sakarya üniversitesinde maliye okumaktayım.mail adresim: admin@yenipvp.com

zeynelcelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm.. 1 adet davatiye gönderecek arkadaşa şimdiden teşekkür ederim , saygılar sunarım.

okyanus02_2@hotmail.com

aBAaOQ.png
[/URL][/IMG]

Twitter07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye vermek isteyen varsa info@elitkalem.net şimdiden teşekkürler :)

DaY_WaLkeR_TR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adamlar gmail hotmail hesabı veriyorlar ya davetiye için. Bu kadar da cahil olunmazki.

semihelmali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi davetiye de ben alabilir miym

- - - Mesaj Güncellendi - - -

semihelmali@hotmail.com

macman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
varsa bende davetiye alabilirmiyim.

dogan(et)asistnetwork.com

qeneraltr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
İsim: İbrahim
Soyad: Güleryüz
Kısa Özgeçmişim : 2005 Ten bu Yana Uygulama Yapımı Düzenlemesi Flas Program Düzenlemeleri
Mesleğiniz : Öğrenci
Sahip Olduğum Site : www.qeneralliker.com --IP Whois Kaydı (31.210.152.130)--
Email Adresiniz : info@qeneralliker.com
Neden üye olmak istediğinize dair kısa bir yazı: Daha Çok Bilgi Edinme Ticaret Yapma Profesyonel Çalışmak İçin

Şimdiden Teşekkür Ederim
İYİ ÇALIŞMALAR

ssyazilim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elinde r10 davetiyesi olan arkadaşlar var ise rica ediyorum lütfen alabilirmiyim bende. başvuru gönderdim ama cevap gelmedi. face@begeniyor.com Lütfen bu adrese 1 davetiye bekliyorum teşekkürler.

gurcu87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hotmail, gmail, mynet, yahoo, aol gibi mail adreslerini banliyorlar demis konuyu acan arkadas, siz hâlâ istenmeyen mail adresleri ile istek yapiyorsunuz, R10 yazisini gören e-posta adresini yazip dawetiye istiyor, alemsiniz walla.

R10 davetiyesine bende HAYIR demem tabiki.
mail adresim=> "info@turkfaucet.com" ya da "gurcu87@turkfaucet.com"