Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz? Paylaşım bakımından gerçekten sağlam ve doğru paylaşımlar var. B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? WebKatur (w e b k a t u r.c o m) Forumfinal (f o r u m f i n a l . c o m) DestekRota (d e s t e k r o t a. c o m) C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz? w e b k a t u r.c o m D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü? 5 yıllık Grafiker ve 3 Yıllık Webmasterım profesyonel olarak ilk ücretli tasarımımı m a v i s a k a l .c om sattım . 1 yılldır bu işin içinde profesyonelce varım diyebiliriz.
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz? R10.net'teki bilgileri üye olarak okuyabilmek takıldığım noktalarda bilgi almak bildiğim konularda bilgi vermek istediğimden B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz? t e g i m. c o m 2002 tarihinden beri yöneticisiyim. Server değişikliğinden dolayı şuanda site kapalıdır. C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz? derbenttiyo. kocaeli .edu .tr
t e g i m .com D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü? 6 yıllık Grafiker ve 11 Yıllık Webmasterım profesyonel olarak iki (ilkini hatırlayamayacağım kadar oldu) tasarımımı kartepe kaymakamlığına ve kocaeli üniversitesi derbent turizm yüksekokuluna sattım referans amaçlı bu kadarı yeterli olması lazım diye düşünüyorum:unsure:. 11 yıldır bu işin içinde profesyonelce varım 8 yıldır dedicated server yöneticisiyim diyebilirim.