R10.net Davetiye Dağıtımı

sagitalis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok zor bulman. Millet 100 tl'ye satıyor r10 davetiyesini. Ben de çok arıyorum ama nafile. :(

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben üyeyim davetiye gelse 2 3 tane deseler 500 tanesine satmam. R10 yönetimi çok büyük kurallar koydu.

bySoulmy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?

Bilgi paylaşımı ve ticaret. Çok güzel projelerim var ama profesyonel arkadaşlara ihtiyacım var.

B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz?

* soulmy.net sahibiyim.
* webiyi.com'da daha önce moderatörlük yaptım. Sınavlarımdan ötürü kendi isteğimle ayrılmıştım. Şimdilerde ise yabancı bir sitede (www.gsm-shorbagy.org) moderatörlük yapmaktayım.

C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?

Türkiye'nin önde gelen paylaşım sitelerinde editörlük yapıyorum. Bunlardan en önemlileri: mayonez.net ve full-download.net. Bunların dışında birkaç sitede daha editörlük yapmaktayım.

Aynı zamanda uploader mesleğindeki deneyimlerimi ziyaretçilerimle paylaşmak amacıyla soulmy.net'i açtım. Şu anda en çok üzerinde durduğum projem de budur. Bu yüzden de r10'a gerçekten ihtiyacım var.

D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?

Yaklaşık 3 senedir uploaderlık yapıyorum. Yukarıda verdiğim iki sitede editör olmam, herhalde en iyi referanstır. Ayrıca webiyi adminine de beni sorabilirsiniz.

Güven konusuna gelirsek; tabiki internet ortamında kimseye yüzde yüz güvenilmez. Bunu anlayışla karşılarım. Ama beni webmaster sitelerinde bir araştırın. En ufak bir şikayet bulamayacağınıza eminim. :)

Davetiye gönderirseniz, ben de karşılıksız bırakmam emin olun. :) Direk olarak mail adresimi vermek istemiyorum. Bana sitem üzerinde mesaj bırakabilir ya da buradan pm atabilirsiniz.

crysis_93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiyeyi almak çok zor
inanın ben 1 yıl sonra alabildim oda tanıdık sayesinde...

Garber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ücretli şekilde almak isteyen varsa; 25 tl ye r10 davetiyemi gönderebilirim.

Msn adresinizi bana özel mesaj ile yazmanız yeterli

gizemlilord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar benim acil paraya ihtiyacım var 60 tl ye bir adet davetiye verebilirim pazarlık açıktır.

iletişim için emin545454@gmail.com

Bu mesaj kilit tarafımdan davetiye alınmıştır... :)

yararlı bilgiler derken üye olmadanda içeriği görebiliyorsunuz

evet içeriğiniz görebiliyoz o yönden de çok güzel r10 linklere kadar görebiliyoruz ama üye olunca avantajları artıyor bi sürü hemde :D

Marazali90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende r10 üyeyisim ama öğrenme konusunda birşeyler öğrenmek için üye oldum ama istediğim kadar kendimi geliştiremedim.

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, hele bir davetiye gönderebilecek olan varsa göndersin bir zahmet.Bu r10 neymi, merak ettim.Gİrip bir bakam :D

Garber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
DEğerli arkadaşlar r10'a çok ihtiyacım var benim eğer gönderebilen olursa:
...
Zamunda üyeliği.(2 adet)
+
Dilediği mail adresine trteam.net davetiyesi.(1 adet)
+
Ref5 üyeliği.(1 adet)
+
Türktorrent.eu Üyeliği (1 adet)
+
Artı facebook sayfası için +3000 beğeni...

İletişim İçin kesinlikle mail atınız:

gizemlilord07@gmail.com

Dolaştığım site çok her gün açamam ne yazık ki bu konuyu :(
bu yüzden mail atınız lütfen....

Benim kadar verebilen de yoktur r10 için :D

Arkadaşlar 2 senedir uğraşıyorum şu davetiye için ama bir sonuç alabilmiş değilim. 4 tane sitem var, eğer yardımcı olabilecek olan var ise ozgur@saskin.org adresine mail atabilirse sevinirim.

o istediklerinin hiç bir yok bende ama eğer elinde r10 davetiyesi varsa bana gönderebilirmisin.

Arkadaşlar benim acil paraya ihtiyacım var 60 tl ye bir adet davetiye verebilirim pazarlık açıktır.

iletişim için emin545454@gmail.com

ücretsiz davetiye verebilecek arkadaş varsa çok makbule geçer 2 adet sitem var seo ile ilgileniyorum mail: ahmetyokus@gmail.com

Çok zor bulman. Millet 100 tl'ye satıyor r10 davetiyesini. Ben de çok arıyorum ama nafile. :(

Ben üyeyim davetiye gelse 2 3 tane deseler 500 tanesine satmam. R10 yönetimi çok büyük kurallar koydu.

A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?

Bilgi paylaşımı ve ticaret. Çok güzel projelerim var ama profesyonel arkadaşlara ihtiyacım var.

B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz?

* soulmy.net sahibiyim.
* webiyi.com'da daha önce moderatörlük yaptım. Sınavlarımdan ötürü kendi isteğimle ayrılmıştım. Şimdilerde ise yabancı bir sitede (www.gsm-shorbagy.org) moderatörlük yapmaktayım.

C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?

Türkiye'nin önde gelen paylaşım sitelerinde editörlük yapıyorum. Bunlardan en önemlileri: mayonez.net ve full-download.net. Bunların dışında birkaç sitede daha editörlük yapmaktayım.

Aynı zamanda uploader mesleğindeki deneyimlerimi ziyaretçilerimle paylaşmak amacıyla soulmy.net'i açtım. Şu anda en çok üzerinde durduğum projem de budur. Bu yüzden de r10'a gerçekten ihtiyacım var.

D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?

Yaklaşık 3 senedir uploaderlık yapıyorum. Yukarıda verdiğim iki sitede editör olmam, herhalde en iyi referanstır. Ayrıca webiyi adminine de beni sorabilirsiniz.

Güven konusuna gelirsek; tabiki internet ortamında kimseye yüzde yüz güvenilmez. Bunu anlayışla karşılarım. Ama beni webmaster sitelerinde bir araştırın. En ufak bir şikayet bulamayacağınıza eminim. :)

Davetiye gönderirseniz, ben de karşılıksız bırakmam emin olun. :) Direk olarak mail adresimi vermek istemiyorum. Bana sitem üzerinde mesaj bırakabilir ya da buradan pm atabilirsiniz.

davetiyeyi almak çok zor
inanın ben 1 yıl sonra alabildim oda tanıdık sayesinde...

Yorum gönderdim hocam Gink Rumuzumla Engin Öztürk ismimle :D

Bu konu altında şablonu gönderen herkese yardımcı oluyorlar başta da ben

Konu linki: http://www.plusooo.com/topic/6-r10net-davetiye-dagitimi/

necatitasar1@gmail.com banada yollarmısınız lutfen?

bende r10 üyeyisim ama öğrenme konusunda birşeyler öğrenmek için üye oldum ama istediğim kadar kendimi geliştiremedim.

Arkadaşlar, hele bir davetiye gönderebilecek olan varsa göndersin bir zahmet.Bu r10 neymi, merak ettim.Gİrip bir bakam :D

http://www.plusooo.com/topic/6-r10net-davetiye-dagitimi/ tavsiye ederim (:

mazula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar. Elinde Davetiyesi Olan varsa sitemde 1 ay 250x250 banner reklam ve 1 Adet özgün tanıtım yazısı yazıp sitemde yayınlamak karşılığında gönderirse sevinirim. Detayları konuşmak için Lütfen Ö.M Gönderiniz. Teşekkürler...

hakkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye gönderebilir misiniz ?
2044292985.png

MORATORYUM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de var ama iyi bir takas teklifi gelmedi. Ya da geldi ama, takas isteyen kişilerin ikna edici bir vaziyeti yoktu. (Her önüne gelen de girmesin r10'a...)

Boyka26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1) Herkese iyi günler.Elimde şu an SCC hesabı var ve gerçekten bulunması çok zor bi tracker.Torrentçilerin en çok istediği sitelerin başında geliyor.[ http://sceneaccess.org ].Bu SCC hesabını R10 ile takas yapmak istiyorum.

Takası yapmak istememin nedeni ,yazın R10 çok işime yarayacak.Yazılımcıyım. C# dilini biliyorum ve Photoshop herkesin çok iyi tanıdığı bir oyun sitenin forum için resim tasarladım ve hala kullanılmakta.Referans için gösterebilirim.Layerlar hala durmakta.

Benimde tek şartım seedbox istemem ve bir kaç sağlam profil.SCC gibi bir siteye Seedbox'ız tutunmak imkansız.Çünkü üyeliği olan herkesin seedbox'ı olmasından dolayı normal internet hızında upload yapmak imkansızlaşıyor.

İlgilenen arkadaşlar Pm gönderirse sevinirim.

Not : Hesap temizdir. Ratio: Inf. 'dir.

1) Ayrıca Avesome-hd sitesi davetiyem vardır.HD Filmlerin bulunduğu en ünlü hd torrent sitesidir.D-Zon3 sunumları yayınlanlanmakta ve %75 Freelech olarak sunulmaktadır.İsteyen arkadaş R10 davetiyesi karşılığı verebilirm. [ http://awesome-hd.net/index.php ]
İlgilenen arkadaşlar Pm gönderirse sevinirim.

lordofweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
25 TL den r10 üyeliği satılır elimde 2 tane kaldı paypal ile satıyorum arkadaşlar
XkulresingX@hotmail.com

ekleyin görüşelim kaçırmayın

nospoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar r10 sitesi benim hepiniz davetlimsiniz girin tepe tepe kullanın siteyi paranızı falanda kaptırmayın kimseye.

fatal_17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler r10 davetiyesini turktorrent.eu cyber-warrior ve tahribat.com dan davetiye atabilirim yazilimci oldugum icin bu siteye uye olmak istiyorum yardimci olacak kisi
email : fatal-ryhmer@hotmail.com dan ulasabilir tskler

sahramu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Web tasarımcısıyım ve r10'na üyelik lazım bana....tasarımlarımı forumda yayınlamam için mail@tsahin.com adresine davetiye atacak yardımsever yokmudur arakadaşlar ?