R10.net Davetiye Dağıtımı

ozgurd2002

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,
Bazı webmaster uygulamalarında yorum yapabilmek, host satıcıları ile irtibata gecebilmek için ''r10.net'' sitesine üyelik davetiyesine ihtiyacım var.
Yardımcı olabilecek arkadaşların, ozgur.demir@akcansa.com.tr mail adresime davetiye göndermelerine minnettar kalacağım. Teşekkürler.

mamigo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
r10.net üyeliği olan varsa karşılığında ne istiyor arkadaşlar
almak istiyorum

serLife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sercan@forumqs.com

Elinde olan arkadaş gönderebilirse çok sevinirim.

Fox River

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kendi çapımda html kodları hazırlıyorum ve takılıdğım yerleri r10 sitesinde bulabiliyorum... o yüzden davetiye istiyorum...

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
artık devetiye istemekten bıktım onun için bu siteden vazgeçtim ne siteymiş arkadaş üye olmak bu kadar dertse üye olmak kimbilir nasıl zordur 9 aydır sitem var ve bu süre zarfında istemediğim yer kalmadı ama bir türlü olmadı siteleri kendilerinin olsun

Syst3mm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a Arkadaşlar Rica Etsem R10.net İçin Davetiyesi Bulunan Üye Olabilmem İçin Davetiyede Atabilirmi ?
Hiç Bir Şekilde Küfür Argo Siyaset İçerikli Msj'da Bulunmam Ve Davetiye Atan Kullanıcıyıda Zor Durumda Bırakmam.

Davetiye İstedigim Adres:
syst3m.infected@sagocuyuz.com

Yardımcı Olan Arkadaş'a Şimdiden Tşk Ederim.

Not: Davetiye Gelince Konun Altına Not Düşecegim Şuana Kadar Gelmiş Degil :crying:

spyhero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende davetiye alabilir miyim lütfen şimdiden tesekkurler

KaNuN60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - R10.Net'e webmasterlik konularında yapılan paylaşımlardan faydalanmak için ve seo konusunda kendimi geliştirmek için üye olmak istiyorum 2 senedir bir türlü üye olma fırsatım olmadı üye olmayı bekliyorum
B - www.dinisohbet10.com - www.islamisohbetodasi.com sitelerinin sahibiyim

Davetiye gönderen arkadaşımı kesinlikle mahçup etmem, benim yüzümden ceza almaz çünkü ben kendini bilen biriyim. Kesinlikle bu konuda hata yapmam. Davetiye gönderen arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.

mail adresim : admin@dinisohbet10.com

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
r10.net'i uzun süredir takip ediyorum. wordpreess'te kendimi geliştirmek için üye olmak istiyorum
site domain ismi: http://lugatsoft.tk
mail: kral@lugatsoft.tk

davetiye yollamak isteyen kişi benimle sdn'den iletişim kurabilir. şimdiden teşekkürler..

qothic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
r10.net'i uzun süredir takip ediyorum. r10 da benim için yararlı olabilecek çok özellikler var.
site domain isimlerini şuanda hatırlayamıyorum ama bayağı var emin olun..

davetiye yollamak isteyen kişi kalpagrisi@live.com dan iletişime geçsin.lütfen bekliyorum

LACRIMAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?
- 3 Yılı Aşkın süredir üyelik almaya çalışıyorum iyi bir site olduğunu düşünüyorum bende bir webmaster olarak üye olmam gerektiğini düşünüyorum
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz?
- www.sahilreklam.com, www.sahilcopycenter.com/catalog2 (Yapım Aşamasında), www.eyluldizayn.com, www.landpower.eu
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?
- Yukardaki Linkler Geçerlidir.
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
- 6 Yıldır Yukarıdaki Web Sitelerin Sahiplerinden bilgi Alabilirsiniz.

Mail Adresim : info@sahilcopycenter.com