llavinya
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 92
Bütün yüklerin tükendiği, istemediğin yeni bir şeylerin yüklenmediği yere gitmeyi kim istemez ki? Gitmek istediğim çok oldu ama bugünlerde gidemediğim için çok mutluyum.
mutlu olduğunu bilmek güzel![]()
İçelim mi diyosun yani![]()
![]()
Kör Kuyu
Kör kuyuya taş atmak... Kuyunun dibini göremediğimiz için mi kör diyoruz yoksa kuyu bizi göremediği için mi rahatça taş atıyoruz canını yakarcasına?..
Derin sırlar ardında yaşamaya çalıştığım bir hayat, dedikodu seven bir dünya var... Yorulduğumu hissediyorum... Zayıflıyorum...
Kör kuyunun dibinde 100'lerce taş var, atan gitti, atan gitti... Dibinde bir insan var, ağlamaklı ve biraz manidar.
Kuyu kör, insan kör, taş atan kör ve dünya nankör...
![]()
Cürm-ü Meşhut
Ne kadar güzel bir manzara bu böyle, gökte milyarlarca yıldız, yerde alabildiğine beton...
Bileklerim kesik; tanrım sana geliyorum, gözlerim kısık; tanrım sana geliyorum... Bu rüzgar, dinle bak biraz bir şeyler der sana her zaman, kimi zaman arka fona bir cırcır böceği ekleyerek... Ama dinlemeni ister, adı yeter, o rüzgardır...
Sesim kısık; tanrım sana geliyorum, bu tavan basık; tanrım sana geliyorum. Kimseyi dinlemiyorum adı ne olursa olsun, bu saatten sonra kimse sökmez bana... Mesaj gelmiş arkadaşlardan hadi aşağı in diyorlar, kestirmeyi deniyorum.. Tanrım sana geliyorum... Dön dolaş aynı cümleyi kullanıyorum, tanrım sana geliyorum....
Ne kadar da güzel bir gün, tam ölmelik... Yanıma aldığım bir küçük kaset çalarım var sadece, kulağımda rüzgarın sesi değil onun sesi var... Pili bitmek üzere ama hala detone de olsa bir keman dinletiyor... Saldırmıyor kimse burda bana, ne gelen var ne giden, tanrımla başbaşayım, gitmeye gerek yok sanırım...
Bileklerimi kim kesti? Tanrım gözlerimi açamıyorum, Tanrım ölmek istemiyorum...
Yıldızları göremiyorum, betonla sevişiyorum...
.......................
Çok güzel yazmışsın. Bile bile yapıp yaptığında geri dönme isteği, pişmanlıkla karışık çaresizlik ve hayal, karanlık,
annenin çığlığı, babanın haykırışı, iki kardeşinin ağlayışı...
Buraya kadar tamam,
Ama bundan sonrası?