Pesimist'in Yazıları

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Bütün yüklerin tükendiği, istemediğin yeni bir şeylerin yüklenmediği yere gitmeyi kim istemez ki? Gitmek istediğim çok oldu ama bugünlerde gidemediğim için çok mutluyum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mahvetmişsiniz güzelim ortamı. :D

İçmeyin ama güzelleşin. :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Yazıyla ilgilenen yok herkes güzelleşmek derdinde :D :D

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Yazınla ilgileniyoruz Pesimist. :D Yenisi ne zaman gelir? :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Pesi yeni yazılarını bekliyoruz.:D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
kuyu.jpg

Kör Kuyu

Kör kuyuya taş atmak... Kuyunun dibini göremediğimiz için mi kör diyoruz yoksa kuyu bizi göremediği için mi rahatça taş atıyoruz canını yakarcasına?..

Derin sırlar ardında yaşamaya çalıştığım bir hayat, dedikodu seven bir dünya var... Yorulduğumu hissediyorum... Zayıflıyorum...

Kör kuyunun dibinde 100'lerce taş var, atan gitti, atan gitti... Dibinde bir insan var, ağlamaklı ve biraz manidar.

Kuyu kör, insan kör, taş atan kör ve dünya nankör...

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Of Pesimist of :(
Bizler kuyuda oldukça kaçınılmaz bu.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Samara gibi çıkabilir miyiz acaba o kuyudan :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
kuyu.jpg

Kör Kuyu

Kör kuyuya taş atmak... Kuyunun dibini göremediğimiz için mi kör diyoruz yoksa kuyu bizi göremediği için mi rahatça taş atıyoruz canını yakarcasına?..

Derin sırlar ardında yaşamaya çalıştığım bir hayat, dedikodu seven bir dünya var... Yorulduğumu hissediyorum... Zayıflıyorum...

Kör kuyunun dibinde 100'lerce taş var, atan gitti, atan gitti... Dibinde bir insan var, ağlamaklı ve biraz manidar.

Kuyu kör, insan kör, taş atan kör ve dünya nankör...

Muhteşem...:flowers:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
hzn.png

Cürm-ü Meşhut

Ne kadar güzel bir manzara bu böyle, gökte milyarlarca yıldız, yerde alabildiğine beton...

Bileklerim kesik; tanrım sana geliyorum, gözlerim kısık; tanrım sana geliyorum... Bu rüzgar, dinle bak biraz bir şeyler der sana her zaman, kimi zaman arka fona bir cırcır böceği ekleyerek... Ama dinlemeni ister, adı yeter, o rüzgardır...

Sesim kısık; tanrım sana geliyorum, bu tavan basık; tanrım sana geliyorum. Kimseyi dinlemiyorum adı ne olursa olsun, bu saatten sonra kimse sökmez bana... Mesaj gelmiş arkadaşlardan hadi aşağı in diyorlar, kestirmeyi deniyorum.. Tanrım sana geliyorum... Dön dolaş aynı cümleyi kullanıyorum, tanrım sana geliyorum....

Ne kadar da güzel bir gün, tam ölmelik... Yanıma aldığım bir küçük kaset çalarım var sadece, kulağımda rüzgarın sesi değil onun sesi var... Pili bitmek üzere ama hala detone de olsa bir keman dinletiyor... Saldırmıyor kimse burda bana, ne gelen var ne giden, tanrımla başbaşayım, gitmeye gerek yok sanırım...

Bileklerimi kim kesti? Tanrım gözlerimi açamıyorum, Tanrım ölmek istemiyorum...

Yıldızları göremiyorum, betonla sevişiyorum...

.......................

Cık cık cık... Bunu kaçırmışım. :) Çok güzel yazmışsın. Bile bile yapıp yaptığında geri dönme isteği, pişmanlıkla karışık çaresizlik ve hayal, karanlık, annenin çığlığı, babanın haykırışı, iki kardeşinin ağlayışı...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
kartal-1.jpg

Kafamdakiler
Biraz da aklıma takılanlardan ve bazen düşündüğüm şeylerden bahsetmek istiyorum.

Uzun zamandır aklımda, şimdi küçük bir kız çocuğu düşünün, 7 yaşında falan, ve siz de atıyorum 20'li yaşlardasınız. O küçük şirin kızı sevmek istediniz ve "Pişt fıstık naber" dediniz ve yanaklarını sıktınız.

10 yıl sonra...

Aynı mekan, aynı kişiler ve aynı söz... "Pişt fıstık naber"

Sapık ilan edildiniz, farkında mısınız? E peki ne değişti? Garip değil mi?

Bir diğer konu ise dilenciler. Bazıları o kadar iyi acındırıyor ki kendini, para vermemek elde değil. Bazı insanlar çok kızıyorlar, insanların vicdani duygularını sömürüyor bunlar diyorlar...

Ben öyle düşünmüyorum. Onlar birer sanatkar, rollerini çok iyi oynuyorlar. Öylesine içten ve acıklı dileniyorlar ki, o ses tonlarını o kadar iyi vurguluyorlar ki...

Nasıl ki sinemaya gidip bilete para verip aktörlere para kazandırıyorsak onlara da kazandırmalıyız. Bizleri gerçekten yoksul olduklarına inandırabilmişlerse helal olsun büyük ustalara...

İyi geceler...

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Yazılarını özlemişiz.:) Çok ara vermemelisin.

Küçük kıza hala aynı gözle bakmasının yanında,aynı sözü söylemesi neyi değiştirir ki? Farklı bir durum olsa gerek. (Birini düşündüm de.:))

YasO

Asistan
Reaksiyon puanı
10
degisen 10 sene degisen bir dünya degisen bi tabiyat degisen konular degisen haberler degisen futbol degisen magazin hersey degisir ama insanlarin görüsleri degismez ...asla

ama cag degisirken verilen degerler cignenmeya devam edilirken sanirim 10 sene sonra o kisiye farkli isim verilcekdir

cünkü dünyada hersey ne yazikiii degisdi.....insanlarida göc ede ede gdiceklerdir...yeni bir dünyayi yapan bizleriz bu düzeni yikanda bizleriz unutmayin...hersey elimizde örfümüzde adetimizde....yeterki sen senlgiini kaybetme

yazilarin harika kardesim yüregine saglik......

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Zaman algıyı değiştirir, her ne kadar niyetler değişmesede...