Pesimist'in Yazıları

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
pesimist kimdir unlu bir yazarmi ? yoksa yalakasi bol bir moderatormu

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
soul.jpg

Dur !..

Ruh bedene vuruyordu içten içe, yumruklar savuruyordu, artık çıkmak istiyordu... Oysaki beden bunu kalp krizi zannetmişti...

Yalanlar üstüne kurulmuş bir dünya, dünya üzerinde ilişkiler kurulmuştu; temeli çıkar olan bir zemin üzerine. Üçüncü dereceden yanık aşklar yoktu kriz geçiren kalplerinde.. Herkes bedenini vermişti ama ruhunu asla... Türk filmi tadında yaşıyorlardı ruhları ıstıraplardaydı, "Allah'ım daha fazla yaşatma bunları" diye dualar ediyorlardı kendi bedenleri için, daha fazla kirlenmemeleri için.

Doktorlar yasak etmişti nice yiyecekleri lakin şarap kalbe her daim iyi geliyordu, bir bira böbrekleri çalıştırıyordu vs... Helaller yasak haramlarda can vardı... Kimin oyunu bu?

Hormonsuz sevgiler aradılar yıllarca, içten bir gülümse beklediler ama insanların içini göremiyorlardı... Mutsuzlardı..

İnsan, beden, ruh yalnızlardı...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Nedir o düşünce?
flowers.gif

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Her zaman ki gibi süper bi yazı olmuş pesi tebrikler :thumbup1:

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Bu gecede benim icin yaz pesimist...
Kizdan ayrildim daha 5 dk once moral sifirlandi. Suan senden daha karamsar olduguma inaniyorum bana bende bunu yaziya dokecek yetenek yok :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bence denemelisin.. Şu an o kadar ruhsuzum ki. Yazsam küfür edersin bunu mu yazdın diye :D

Hadi bekliyorum, bu arada üzüldüm, inşallah düzelir aranız. :(

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Bence denemelisin.. Şu an o kadar ruhsuzum ki. Yazsam küfür edersin bunu mu yazdın diye :D

Hadi bekliyorum, bu arada üzüldüm, inşallah düzelir aranız. :(

Yok be kardesim ben yazsam siteyi kapatirlar bu igrenc yaziyi mi yayinladiniz diye :)

Saglık olsun ne zaman yazma istegin yerinde olursa yazarsin. Kiz mevzusuna gelince zor ya uyusmuyoruz birbirimize o nedenle zaten ayrildim :crying:

kapadokyalı

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pesimist kimdir unlu bir yazarmi ? yoksa yalakasi bol bir moderatormu

bu forumda bir moderator nici olsada bana göre aslen başlı başına bi hastalıktır pesimist karamsar demektir. her şeye kötü tarafından bakan bunalıma mahkum insanlar için kullanılır. ve insan bi yakalandımı buna kurtulamaz bi türlü (kendimden biliyorum çünkü) bu hastalığın ismini sagopa kajmerin sayesinde öğrendim tabi şimdilik tek tedavi şeklide gene onun şarkılarını dinlemek.
Pesimistlikten kurtulmanın başka bi yolunu bilen varmı?

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
PESİMİST
dil.jpg
Ebedi bezgin bi haldeyim. Akşam olsa da yatsak, sabah olsa da kalksak mentalitesindeyim, o kadar hayata küsmüşüm...Ama yaratıldığıma göre bu dünyaya birşeyler katmam gerek,insanlar için birşeyler yapmam gerek,onlara birşeyler katmam gerek,katmam için de bende birşeyler olması gerek. Ne kadar varsa o şeyden vereyim gitsin, görevim bitsin, edebi ebediyete intikal edeyim bu hayat da burda yetsin....

hey dostum o konundaki resim benim avatarım:mrgreen:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Pesi bence bu yazdıklarını bir kitap haline getir..:)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Karakule benden çalmışsın :D

spybot getirdim zaten ;)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir tane isterim ben o zaman. ;)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Kendim bastırdım 4 tane :D En son bir tane var elimde şimdi onu da bi arkadaşa yollucam :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
E-kitap da yapsaydın bari. İsteyene dağıtmış olurdun.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
e-kitaba ne hacet, bloğumdan takip etsinler işte :D

tolgahanbag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir de ben kendimi karamsar zannederdim :D Bunları okuduktan sonra yok ya karamsarlık bana göre değil herhalde demek geldi içimden :D Eline sağlık bu arada gerçekten güzel yazıyorsunn. Bir de blog sayfanın adresi ne ?

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
AliA her yerde bitmek zorunda mısın :D Ağız tadıyla kendi blooomun adresini verdirmedin bana :D :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Vatandaşı bekletmemek lazım. :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
yagmur.jpg

Geçmişe Dön Ve Anla Bu Yazıyı !..

Kalın duvarlara süslü yazılar... Sağa eğik bildiğin el yazısı, altında inceden bir not; "Yazık"...

Bir yazı yazmak için uğraşmamıştı yıllarca ama bir "Yazık" yazmak için onca uğraş vermek... Vay be dedirtiyor adama... Ne de kutsal bir kelime bu. Ne kadar da içine kapanık...

Kut yemek, nimet manasında, azık da yine yemek manasında... Ve yazı... Ne de yüce kelimeymiş bu "Yazık"...

Hani bir gün vardı yenik bir adamı uğurlayan, hani o adam uğurlanıyor diye arkasından su yerine oluk oluk gözyaşı dökülen, hani boşa yalvarışlar vardı dönmeyeceği bilindiği halde yakarılan... Hatırladın mı?... İşte o günün adı "Yazıktı"...

Sarhoş bir beyne sahip olmuştu, çakırkeyf olanlar mavi gözlü müdür diye düşünüyordu çoğu kez... Aklından saniyede 26 fikir geçiyordu, tırlatmak üzereydi... Yere yığılmıştı, yağmur yağıyordu, tabiat da onun iyi olmasını istiyordu, yüzünü yıkıyordu ayılması için ama fayda yoktu...

Yazık, yeterince yazık olmuştu ve tam da buna halk arasında "Yazıklar olsun" deniyordu.. Çok yazık...

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Ben yorumumu yaptım ki. :) Umarım yeni yazılar gecikmez :wink:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Çok güzel olmuş.

Ben çoğu zaman diyorum "yazık" diye.

Ama boşuna dememişler: "iyilik yap denize at".

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Çok teşekkür ederim.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
hzn.png

Cürm-ü Meşhut

Ne kadar güzel bir manzara bu böyle, gökte milyarlarca yıldız, yerde alabildiğine beton...

Bileklerim kesik; tanrım sana geliyorum, gözlerim kısık; tanrım sana geliyorum... Bu rüzgar, dinle bak biraz bir şeyler der sana her zaman, kimi zaman arka fona bir cırcır böceği ekleyerek... Ama dinlemeni ister, adı yeter, o rüzgardır...

Sesim kısık; tanrım sana geliyorum, bu tavan basık; tanrım sana geliyorum. Kimseyi dinlemiyorum adı ne olursa olsun, bu saatten sonra kimse sökmez bana... Mesaj gelmiş arkadaşlardan hadi aşağı in diyorlar, kestirmeyi deniyorum.. Tanrım sana geliyorum... Dön dolaş aynı cümleyi kullanıyorum, tanrım sana geliyorum....

Ne kadar da güzel bir gün, tam ölmelik... Yanıma aldığım bir küçük kaset çalarım var sadece, kulağımda rüzgarın sesi değil onun sesi var... Pili bitmek üzere ama hala detone de olsa bir keman dinletiyor... Saldırmıyor kimse burda bana, ne gelen var ne giden, tanrımla başbaşayım, gitmeye gerek yok sanırım...

Bileklerimi kim kesti? Tanrım gözlerimi açamıyorum, Tanrım ölmek istemiyorum...

Yıldızları göremiyorum, betonla sevişiyorum...

.......................