PC Yeni Açıldığında İnternet Bağlantısında Sarı Ünlem Oluyor

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yerel Ağ Bağlantısını devre dışı bırak sonra da etkinleştir diyerek düzeltiyorum ama son 15 gündür bu şekilde..

Açıkçası bilgisayarda Hamachi programı vardı.Kaldırdıktan sonra oldu.Tanımlanamayan ağ vs. ve ev ağı oluyor başlangıçta tanımlanamayanı sanırım ortadan kaldırmak lazım. Henüz başarabilmiş değilim.Bilgisayar komple yeni 6-7 aylık bilgisayar. Yeni topladım.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hocam ethernet,wifi , ağ bağdaştırıcı driverlarını güncelle düzelir. (Driver Scanner) Olmazsa tüm bağlantı noktalarını kaldır. Sonra win8 veya 7 kullanıyorsundur büyük bir ihtimal. Sistem saatinin oradaki ağ bildirim simgesinin üzerine sağ tıkla sorunları çöz de.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Başlangıçta otomatik yüklenen programları kontrol ettiniz mi ?

Ayrıca hizmetler bölümünden o bölüme ulaşmak için (başlat > çalıştır > compmgmt.msc komutunu verin) hamachi kaldırmanıza rağmen halen sisteminizde sürücüleri falan kalmışsa onlarıda devre dışı bırakın.

DNS istemcisi devre dışı ise otomatik olarak düzeltin.

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu win 8 in ve özellikle win 8.1 in ağ bağdaştırıcılarıyla ilgili problemi var sanırım, win 8.1'e geçtim fakat int. kopmaları sıklaşmaya başladı. sürücüler güncel olmasına rağmen ...

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bi zararı olcağını sanmıyorum önemli bişey değil zaten takmayın kafanıza :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kablosuz olarak baglandıgım zaman aynı sorunu haftalarca bende yaşadım , ethernet kablosunu modeme tak bi de öyle dene , ben herşeyi yaptım son care format attım oda işe yaramayınca kablolu olarak baglanmayı denedim , sorunu çözdü .