Pc de Oyun içide iken ekran göruntüsü alma

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Oyunda Takıldım Kaldım Ekran görüntüsü almaya çalıştım ama bir türlü almadım.Prt Sc tuşu ıle yaptım sonra paınte yapıstırdım sıyh bır ekran goruntusu verdı..doğru bır sekılde nasıl ekran görüntüsü alabılırım..

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Aero'yu devre dışı bırakman lazım.

Gireceğin oyuna sağ tık yapıp uyumluluk modundan "Masaüstü oluşumunu devre dışı bırak" / Disable desktop composition etkinleştirip oyuna girersen aero otomatik devre dışı olur.
Sonra resmi alınca siyah değil olması gerektiği gibi çıkar.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
eyvallah hocam cok saol ısıme yaradı..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gireceğin oyuna sağ tık yapıp uyumluluk modundan "Masaüstü oluşumunu devre dışı bırak" / demiş arkadas..

bayramcontay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
eyvallah benimde işime yaradı ama daha önceden böyle bir problem yoktu formattan sonra geldi sorun ama onu hallettik şu an da video çekiyorum camstudio- ile ama kaydederken hata veriyo ve sonra 2 tane .avi dosyası kaydediyor ve birinde görüntüde ses yok ve kayık bi görüntü çıkıyor diğeri hiç açılmıyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

eyvallah benimde işime yaradı ama daha önceden böyle bir problem yoktu formattan sonra geldi sorun ama onu hallettik şu an da video çekiyorum camstudio- ile ama kaydederken hata veriyo ve sonra 2 tane .avi dosyası kaydediyor ve birinde görüntüde ses yok ve kayık bi görüntü çıkıyor diğeri hiç açılmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar arkadaşlar bu sizin dediğiniz aero özelliği win7 home basic de farcry4 de denedim ama yazılar soluk yazıyor yani etkileşimsiz ayarlar kısmında hiç bir şekilde müdahale edemiyorum :S