Pankart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Panculli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Fenerbahçeye karşı bukadar kin beslemenize neden olan şey gs kulübünün kökenlerinin fransızlara dayanmasımı yoksa ?

Alınmayın destekleyen gsli kardeşlerimiz var hepsine teşekkür ediyorum. Çünkü uluslararası maçlarda bütün takımlarımızı desteklemek milli bir olaydır bence.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Rekabetin sadece ülkemiz sınırları içerisinde kalması taraftarıyım yapılan hoş değil bu pankartıda Türklükle kıyaslamak yanlış Türklüğü bir pankarta sığdırmayın. Kendini bilmez birkaç kişinin yaptığı bu ayıbı Galatasaray gibi köklü klublerimizden birine mal etmeyelim

carsi.gif

muhtar55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben maça bakınmıştım biraz. Bir pozisyonda 2-3 tane gslinin fb taraftarları ile birlikte fb yi desteklediğini gördüm. Bu pankart hangi amaçla açılmış anlamak zor. Yapılmaması gereken bir hareket.

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bunlar cok ayıp seyler turkiye baska avrupa baska :)

toxidas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olayın Türklük falan mecrasına çekilmesi yanlış Fenerbahçe bir klüp takımı Türkiye de olması cezayirde olması birşey değiştirmez milli takım hariç her takımın taraftarı diğerinin aleyhine tezahürat yapar Barselona ve real madrid birbiri için aynı şeyleri yapıyor içerde ve dışarda kimse bişey demiyor. Türklük dediniz de bu arada fenerde oynayan türkleri biri bana saysın (çifte pasaportlular hariç)

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu tip şeyler her ülkede oluyor hatta yunanistanda Olimpiakos ve panatinaikos takımlarındada var.

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
toxidas dedi ki:
Olayın Türklük falan mecrasına çekilmesi yanlış Fenerbahçe bir klüp takımı Türkiye de olması cezayirde olması birşey değiştirmez milli takım hariç her takımın taraftarı diğerinin aleyhine tezahürat yapar Barselona ve real madrid birbiri için aynı şeyleri yapıyor içerde ve dışarda kimse bişey demiyor. Türklük dediniz de bu arada fenerde oynayan türkleri biri bana saysın (çifte pasaportlular hariç)

Dikkatini çekerim biz TÜRKÜZ. Türklük birliği beraberliği gerektirir biz birlik beraberlikle biyerlere geldik. Sen hala destekleyenleri savunuyorsan şüphelen kendinden bence çünkü Fanatik olsakta DIŞARIDA kendi takımlarımızı savunuruz.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
toxidas dedi ki:

Orda temsil edilen İspany ayada İtalya değil TÜRKİYE dikkatini çekerim ??? ???

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
WaterBoy terbiyesizlik yapma aklıma laf söyletmem senden akıllıyım en azından.
ve savunmazsan savunma sana savun diyen yok o statta fb taraftarı arasında gs lide bjk lide vardı. madem akıllısın hadi düşün bakalım ben kime laf söyledim ?

Rac10

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Panculli dedi ki:

Fenerbahçeye karşı bukadar kin beslemenize neden olan şey gs kulübünün kökenlerinin fransızlara dayanmasımı yoksa ?

Herkezin feneri sevmesi için bir gerek yok. feneri sevmeme nedenlerini saymakla bitmez Galatasaray'ın avrupada aldığı kupalara tesadüf diyen teneke diyen. sende gelmissin bizi fransız yaptın. WaterBoy arkadaşın dediği gibi mekteb-i sultaniye şimdiki ismi Galatasaray lisesi çanakkale savaşından sonra mezun veremedi hepsi şehit oldu. Ayrıyeten biz Türkiye cumhuriyetinin takımlarını destekleriz.

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sonucta agırlık turk futbolu ıcın destek versede her zaman boyle satasmalar olur ama onemlı olan bunu herkese mal etmemek .ben galatasaraylı olarak ulke puanının yukselmesını ısterım.tum takımlarada basarılar ..

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Yapılan yorumlardan bazıları silinmiştir. Yorumlarda biraz daha dikkatli olalım. Başlıkta değiştirilmiştir. Yapılan yorumlarda daha dikkatli olun ki konu daha uzun süre yoruma açık kalabilsin. ;)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçeli olarak tüm Türk takımlarının kazanmasını isterim.Galatasaray Uefa'yı alıncada çok sevinmiştim.Türk takımı kazansın yeter.Ama sadece gönlümden Fenerin kazanması geçiyor o kadar :D .