Oyunları Nasıl indiriyorsunuz (torent veya satın alarak)

oyunları nasıl indiriyorsunuz

• Torent(internet)

• Satın Alarak

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,439
Aslında ben torrent henüz nedir bilmemişken zamanda diskli oyunlar alırdım. Henüz 11 yada 12 yaşım vardı.

Sanıyordum ki orijinal oyun diskleri alıp oynuyorum. Gel zaman git zaman birgün disk satan satıcıya gıcık oldum. Yani almıyorsan kurcalama filan dedi.
O zamanlarda sadece disk kutusu arkasında resimlere bakar öyle alırdım.

Sinirlerim tepeme attı birdaha oyuna para verirsem kendimi sövmüş gibi oldum diski elimden attım eve doğru yol aldım.

Artık oyunları nasıl bedava oynayacam diye kafata takmıştım.
Ve bir gün torrent gibi açık dünyanı keşfedene kadar.

O gün çağ atlattığım gündür. :)
Artık bilgisayarda oyun dosya sorunlarını çözmeye yönelmiştim. Böyle böyle bilgi üstüne bilgi geldi. :)

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Aslında ben torrent henüz nedir bilmemişken zamanda diskli oyunlar alırdım. Henüz 11 yada 12 yaşım vardı.

Sanıyordum ki orijinal oyun diskleri alıp oynuyorum. Gel zaman git zaman birgün disk satan satıcıya gıcık oldum. Yani almıyorsan kurcalama filan dedi.
O zamanlarda sadece disk kutusu arkasında resimlere bakar öyle alırdım.

Sinirlerim tepeme attı birdaha oyuna para verirsem kendimi sövmüş gibi oldum diski elimden attım eve doğru yol aldım.

Artık oyunları nasıl bedava oynayacam diye kafata takmıştım.
Ve bir gün torrent gibi açık dünyanı keşfedene kadar.

O gün çağ atlattığım gündür. :)
Artık bilgisayarda oyun dosya sorunlarını çözmeye yönelmiştim. Böyle böyle bilgi üstüne bilgi geldi. :)
daha 2 sene önce torent nedir bende bimiyordum

Ali5318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
ilk basta interetten sonra begenirsem satin alirim satin almak icinde indirim beklerim

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Başyapıtları para vererek alıyorum mesela. Yani Başyapıt derken ünlü oyunları aslında. GTA 5'i ps3'e 70 TL'ye Fifa 17'yi 135 Tl'ye Far Cry 4'ü 150'ye vs. Ayrıca Sims ve last of us gibi oyunlarada paramı verdim. Ama onun dışında keyfi olarak oynamak istediğim oyunları ücretsiz olarak indiririm. Ha çok beğenirim giderim konsoluma alırım oyunu.

Enes7889

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Ne yalan söyliyim şimdiye kadar ikiside oldu benim için oyunlara para vermek mantıklı ama oyun içi para harcamak mantıksız geliyor bana lol vs ilerde ful orj alacağıma söz veriyorum crackliler aplatıyor pc yi

10021997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Bazen satın alıyorum, bazen de torrent indiriyorum. Karışık yani.

ZİHONER

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bu güne kadar oyunlara 5 kuruş para vermeden kütüphaneme eklediğim oyunlar:
GTA 5
Tomb Raider
Half Life 2 (Tüm DLC'ler dahil)
Portal
Left 4 Dead 2
Borderlands 2
Assasin's Creed 2
Batman Arkham Serisi
Z Nation
Just Cause 2-4
daha aklıma gelirse yazarım :)

Nasıl yaptın?

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Bende sıfır arabaya binmek isterim ama bütcem yetmiyor bizde 2012 model kullanıyoruz. Demek istediğim bazı şeyler zamanla pahalıysa ilk çıktığında almayacaksın.
zaman geçtikten sonra o oyuna hevesin kalmıyor yeni oyun çıkıyor bunun sonu gelmez

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Bazı oyunlar vardır zaman gectikce değerlenir oynamanın zamanı olmaz dersin bazıları ise para kazanma amaçlı neredeyse her sene çıkar almaya değmez

Son düzenleme:

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
ben oyunları torennt indirip test ediyorum genelde sonra beğenirsem satın alıyorum beğenmessem siliyorum

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
ben oyunları torennt indirip test ediyorum genelde sonra beğenirsem satın alıyorum beğenmessem siliyorum
Öyle olunca bile insan üzülüyor. Ben geçen gün 3GB'ı çöpe attım, sistemim düşük geldi oyuna. Bir de para verip indirseydim ne olacaktı kim bilir...

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
Öyle olunca bile insan üzülüyor. Ben geçen gün 3GB'ı çöpe attım, sistemim düşük geldi oyuna. Bir de para verip indirseydim ne olacaktı kim bilir...
bizde internet sınırsız ya kolay oluyo o yüzden sizede öneririm sınırsızı her ay 80 tl ödüyoz biz

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
bence sadece online oynanabilen oyunlara para verilebilir

Emir Aydın

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,635
Başkalarının emeğine saygısızlık etmemek ve dini açıdan da kul hakkına girmemek için korsana karşıyım.
Satın alıyorum.

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
genelde üjretsiz olarak oynarım