Mali654987
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 379
çoğunlukla torent kullanılıyor sizler ne yapıyorsunuz
cd key olarak nasıl alcaz daha önce oyun almadım bilmiyorumOyunu kafa dağıtmak, biraz olsun rahatlamak, zevk almak için oynuyorum. Öncesinde de yok crack yok torrent uğraşmaya değmez. Bi de virüs ihtimali felan var tabi. En iyisi paran yetmiyorsa CD Key olarak almak veya indirim kovalmak.
en iyi indirimler ne zaman olur (steam,epic games)Oyunu kafa dağıtmak, biraz olsun rahatlamak, zevk almak için oynuyorum. Öncesinde de yok crack yok torrent uğraşmaya değmez. Bi de virüs ihtimali felan var tabi. En iyisi paran yetmiyorsa CD Key olarak almak veya indirim kovalmak.
Değişir hocam valla. O konu hakkında bişey diyemeyeceğim.en iyi indirimler ne zaman olur (steam,epic games)
Hocam ubisoftun oyunları (özellikle son çıkanları) aşırı pahalı örneğin bir insan far cry 5e 300-250 tl vermez 15 saatlik oyun için onun yerine pc bileşeni al daha mantıklıAdamlar o kadar indirim yapıyor ücretsiz dağıtıyor kampanyalar felan halen torent crack le uğraşıyorsanız yazık derim
Evet doğru artık oyunlar pahalı olmaya başladı.Onun için ben öyle oyunları sevmiyorum ama gidip de korsan indirmem o oyunu oynamam.Oynamak zorunda değilim.Hocam ubisoftun oyunları (özellikle son çıkanları) aşırı pahalı örneğin bir insan far cry 5e 300-250 tl vermez 15 saatlik oyun için onun yerine pc bileşeni al daha mantıklı
bunların hepsini toplasan belki de pc fiyatı eder (kütüphaneye ekleyince ne oluyor) bişey oluyorsa bende ekleyeyimBu güne kadar oyunlara 5 kuruş para vermeden kütüphaneme eklediğim oyunlar:
GTA 5
Tomb Raider
Half Life 2 (Tüm DLC'ler dahil)
Portal
Left 4 Dead 2
Borderlands 2
Assasin's Creed 2
Batman Arkham Serisi
Z Nation
Just Cause 2-4
daha aklıma gelirse yazarım![]()
Bende sıfır arabaya binmek isterim ama bütcem yetmiyor bizde 2012 model kullanıyoruz. Demek istediğim bazı şeyler zamanla pahalıysa ilk çıktığında almayacaksın.Hocam ubisoftun oyunları (özellikle son çıkanları) aşırı pahalı örneğin bir insan far cry 5e 300-250 tl vermez 15 saatlik oyun için onun yerine pc bileşeni al daha mantıklı
Bunların hepsi kütüphaneye eklenince istediğimi yükleyip oynuyorum daha ne olacakbunların hepsini toplasan belki de pc fiyatı eder (kütüphaneye ekleyince ne oluyor) bişey oluyorsa bende ekleyeyim