Optimus Black Home Tuşu Sorunu

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Selam arkadaşlar,
Dün nasıl oldu bilmiyorum telefonumun home tuşu ayarı değişti. Home tuşuna bastığımda ortadaki sayfayı değilde (7 farklı ekran varya ondan bahsediyorum) en sağdaki ekranı açtığını fark ettim.
Telefonu kapatıp açtım ama düzelmedi!!!
Nasıl düzeltebilirim fikri olan varmıdır?

Optimus Black P970
v10b Europe

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
11010.png

Dıştan içe Doğru Multı Touch yaptıktan sonra karşına bu ekran çıkıcak Çıkan ekranda varsayılan olarak ayarla dediğinde ortaya gelmesini istediğin bölümü seçmen yeterli olucaktır ;)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
@technomind Teşekkür ederim hallettim,
Bugünde yeni birşey öğrendik :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bu sayede bende öğrenmiş oldum... başıma gelirse uygularım artık :) teşekkürler optimus black profesörü technomind :)
keşke bizlere aklımıza hiç gelmeyecek uygulamalardan falan bahsetseniz.. ben sadece oyun oynuyorum.. telefonun hakkını vermek istiyorum açıkcası.. ama bozmakta istemiyorum :) neyse olmadı uzaktan yardım alırız :):) uazaktan yardım=technomind :)

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
gerçekten yani optimus black konusunda bayağı bir bilgilisin... telefonlara meraklı olman güzel artık başımız sıkıştığında direkt sana başvuracağız anlaşıldı.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Rica ederim arkadaşlar :) elimden geldiğince kurcalıyorum fakat.. sorular geldikçe hemen birşeyler türetmeye çalışıyorum :D

hani direkt olarak bilmişliğim yok :P Her türlü görüş öneri ve şikayetlerinizi :D bildirebilirsiniz.. varsa bilgim yardımcı olurum arkadaşlar ...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
o zaman hemen birşey soruyim... :) optimus black'in kulaklığı, sadece gelen çağrıyı cevaplayıp kapamaya ve çalan şarkıyı durdurup devam ettirmeyemi yarıyor.. yani diğer şarkıya geçmeyi, ileri sarmayı falan yapamıyor muyuz? çok uğraştım ama yapamadım ben...

yoksa bir uyguma indirilince falan istediğimiz gibi yapabiliyor muyuz?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Headset Droid diye bir uygulama var markette. Kulaklık mikrofonundaki tek tuş ile inanılmaz şeyler yapıyorsunuz.
Örn.
-1 bas : oynat/durdur
-uzun bas : ses açma
-1 bas basılı tut : ses kısma
-2 bas basılı tut : ileri al
-3 bas baılı tut : geri sar
-2 bas : sonraki şarkı
-3 bas : önceki şarkı
vs. vs. vs. vs.......... Bunlar isteğe göre değiştirebilir.
Tüm müzik çalarlar ile uyumlu.

Trialini deneyin : https://market.android.com/details?id=tvk.headvoltrial&feature=more_from_developer

Beğenirseniz 5 tl ücreti var full sürümü için : https://market.android.com/details?id=tvk.headvol&feature=related_apps

Bu işlem sayesinde yapılıyormuş biraz araştırma sonucunda bunu buldum :) umarım faydalı olmuşumdur.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
faydalı olmasına oldunuz ama keşke siz deneyip bana bildirseydiniz.. o zaman daha güvenli olurdu... şimdi ben yaa uygulamayı indirirken optimus black'ime birşey yaparsam?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Denem fırsatım olmadı çünkü arkadaştan optimus blacki alırken kulaklığını felan almadım :D ayrıca telefonda bende kaldı gibi birşey ne o arıyor nede ben arıyorum :D şimdi kulaklık için gidersem :D telefonu elimden alır :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
arkadaşınız telefoncumu yoksa? bu kadar kaldığına göre öyle olmalı... kendisi optimus black için ne diyor? bu fiyatta ki en iyi smartphone diyor mu? pembesi falan gelecek miymiş? yanlız daha cevabı almadan arkadaşınızı telefoncu ilan ettim yaa ne diyim kendime ? :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Evet arkadaşım telefoncu :) İyi tutturdunuz ...

O kadar birşey anlatmadı yani daha doğrusu telefon kendisine gelir gelmez elinden aldım ve kullanıyorum diyebilirim açıkcası :)
yanınada gitmedim, arasada açmıyorum :D şaka tabiki :D

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Denem fırsatım olmadı çünkü arkadaştan optimus blacki alırken kulaklığını felan almadım :D ayrıca telefonda bende kaldı gibi birşey ne o arıyor nede ben arıyorum :D şimdi kulaklık için gidersem :D telefonu elimden alır :D

:))) yok bence direkt alın kulaklığı ben genellikle kulaklık sayesinde konuşurum telefonla... hem daha rahat hem de ne de olsa sağlık açısından öneriyor doktorlar. ayrıca optimus black benim için bir nevi müzik çalar...

[MENTION=158637]angel75[/MENTION] bir şey olmaz merak etme bu arada optimus black'in renkleri yavaş yavaş gelir diye düşünüyorum beyazı geldiğine göre onlarda raflarda yerini almaya başlar

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Hepinizin Optimus Black'ini bozacağım.Optimus Black adını bir daha kimse telaffuz edemeyecek.Yaşasın Wildfire S en büyük Wildfire S PUHAHAHAHAHA :D Bu arada benim telefonun abisi optimus blacki döver gibime geliyor.Youtubede bir kavgasını izledim fena dalıyor. Şaka bir yana Desire S, Optimus Black aynı gibi sanki.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Hepinizin Optimus Black'ini bozacağım.Optimus Black adını bir daha kimse telaffuz edemeyecek.Yaşasın Wildfire S en büyük Wildfire S PUHAHAHAHAHA :D Bu arada benim telefonun abisi optimus blacki döver gibime geliyor.Youtubede bir kavgasını izledim fena dalıyor. Şaka bir yana Desire S, Optimus Black aynı gibi sanki.

kıskanmayalım lütfen :)
optimus black ile desire s arasında biraz fiyat farkı var sanki :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben ilk defa katılıyorum bilgilendirirseniz sevinirim benim dokunmatik ekranım değişti ondan sonra alttaki 4 tuş randımanlı çalışmamaya başladı bi basıyor bi basmıyor bazen biraz beklemek gerekiyor bazeç çok assas oluyor bazende tuş gibi bastırman gerekiyor. bazende ekrana donunduktan sonra devreye giriyor yanı ne kadar uğraşsamda basmıyor fakat ekrana dokundummu çalışıyor yardımcı olabilirmisiniz (optimus p970)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
telefonunun donanımsal bir problemi var biz sana buradan nasıl yardımcı olabiliriz ki? servise götürmeni tavsiye edebiliriz..

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
arkadaşlar ben ilk defa katılıyorum bilgilendirirseniz sevinirim benim dokunmatik ekranım değişti ondan sonra alttaki 4 tuş randımanlı çalışmamaya başladı bi basıyor bi basmıyor bazen biraz beklemek gerekiyor bazeç çok assas oluyor bazende tuş gibi bastırman gerekiyor. bazende ekrana donunduktan sonra devreye giriyor yanı ne kadar uğraşsamda basmıyor fakat ekrana dokundummu çalışıyor yardımcı olabilirmisiniz (optimus p970)

@NecronomicoN arkadaşımın dediği gibi.. servise götürmeni tavsiye ederiz eğerki servise vererek ekran değişimini gerçekleştirdi iseniz..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
technomind tuş kilidini yanlış girdiğim için tel kitlendi gmail hesabı istiyor unuttum bende yardıncı olurmusun Lg optimus p970