Operaya gizlilik konusunda güvenilir mi?

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
@Erase e-posta bilgileri mi girdim . Şuan tarayıcıda discord , whatsapp açık durumda . Bir şey yapmam gerekli mi yoksa Operayı silmem yeterli mi?

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
Opera gibi şirketlere güven olmaz iyi yapıyorsun.Firefox,vivaldi açık kaynak kodlu bizim için geliştiriyorlar.
Dediğiniz kadar varmış . Hoşuma gitti . Kasma da yok . Biraz Mac havası hissettim , tasarım hoşuma gitti . Ama sanki interneti daha fazla kullanıyor gibi geldi bana . Diğer tarayıcılarla kıyasladığımda firefoxda forum açıldığında pp ler biraz geç açılıyor .

Skellige

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,791
Dediğiniz kadar varmış . Hoşuma gitti . Kasma da yok . Biraz Mac havası hissettim , tasarım hoşuma gitti . Ama sanki interneti daha fazla kullanıyor gibi geldi bana . Diğer tarayıcılarla kıyasladığımda firefoxda forum açıldığında pp ler biraz geç açılıyor .
Belki forumdan kaynaklanıyordur.Bende kullanırken bazen geç yükleniyor bazen hata veriyor.Performans kısmında donanım ivmelemesini kullan varsayılan 8 yap. birde about:config ayarlarını internetten araştır bir sürü ayarı var. ;)

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Eskiden Chrome kullanırdım . Ondan gayet memnundum . Fakat bir değişiklik istedim . Operaya geçtim , ordandan Opera GX geçtim . Şuan gayet memnunum . Gizlilik konusunu araştırmadan direkt kurdum . Fakat şimdi araştırdığımda çoğu kişi güvenilir bir tarayıcı olmadığını söylemiş . Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Çoğu tarayıcı güvenli değil.

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Güvenlik konusunda Firefox şirket politikası ve sorumluluk olarak görüyor. Finansal sorunlar yaşayan bir şirket. Reddit'te gördüğüm kadarı ile Opera ve VPN'ine genel olarak güvenmiyorlar. Sanırım bir kaç skandal olay cereyan etmiş.

Sneapy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Opera'nın işine gelince bilgileri sattığı doğrudur eğer güvenlik ve hız istiyorsanız şiddetle Firefox'u veya Brave'i öneririm, iyi forumlar ^-^
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asla kardeşim. Operaya güven olmaz açık ve net :D

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,432
Güvenli olduğunu denemek için, Google arama yerinde """ Pentagon'u Patlatıcam Adaleti sağlıycam """" yaz arat.

Camdan eve siyah maskeliler girmezse güvenli tarayıcıdır. Gönül rahatlığıyla kullan.