- Konuyu başlatan
Hesaplarını aktardıysan silebilirsin.@Erase e-posta bilgileri mi girdim . Şuan tarayıcıda discord , whatsapp açık durumda . Bir şey yapmam gerekli mi yoksa Operayı silmem yeterli mi?
Dediğiniz kadar varmış . Hoşuma gitti . Kasma da yok . Biraz Mac havası hissettim , tasarım hoşuma gitti . Ama sanki interneti daha fazla kullanıyor gibi geldi bana . Diğer tarayıcılarla kıyasladığımda firefoxda forum açıldığında pp ler biraz geç açılıyor .Opera gibi şirketlere güven olmaz iyi yapıyorsun.Firefox,vivaldi açık kaynak kodlu bizim için geliştiriyorlar.
Belki forumdan kaynaklanıyordur.Bende kullanırken bazen geç yükleniyor bazen hata veriyor.Performans kısmında donanım ivmelemesini kullan varsayılan 8 yap. birde about:config ayarlarını internetten araştır bir sürü ayarı var.Dediğiniz kadar varmış . Hoşuma gitti . Kasma da yok . Biraz Mac havası hissettim , tasarım hoşuma gitti . Ama sanki interneti daha fazla kullanıyor gibi geldi bana . Diğer tarayıcılarla kıyasladığımda firefoxda forum açıldığında pp ler biraz geç açılıyor .
Çoğu tarayıcı güvenli değil.Eskiden Chrome kullanırdım . Ondan gayet memnundum . Fakat bir değişiklik istedim . Operaya geçtim , ordandan Opera GX geçtim . Şuan gayet memnunum . Gizlilik konusunu araştırmadan direkt kurdum . Fakat şimdi araştırdığımda çoğu kişi güvenilir bir tarayıcı olmadığını söylemiş . Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Evet geç te olsa anladım .Çoğu tarayıcı güvenli değil.
Trafiğini şifrele.Evet geç te olsa anladım .
Neye yararki bu?Trafiğini şifrele.
Genel>ağ ayarları>https üzerinden dns'i etkinleştir.
about:config>network.security.esni.enabled>true yap.
Ardından burdan kontrol et hepsi yeşil olması lazım. Cloudflare ESNI Checker | Cloudflare
3. şahıslar takip edemiyor bağlantıya virüs sokamıyor.Neye yararki bu?
Malasef 2 ve 3 yaşıl olduTrafiğini şifrele.
Genel>ağ ayarları>https üzerinden dns'i etkinleştir.
about:config>network.security.esni.enabled>true yap.
Ardından burdan kontrol et hepsi yeşil olması lazım. Cloudflare ESNI Checker | Cloudflare
Yapabildiğine eminmisin?Malasef 2 ve 3 yaşıl oldu
Evet etkinleştirip , özel yaptım , verdiğiniz kodu yazdım .Yapabildiğine eminmisin?
Cloudflare 'varsayılan' yap.Evet etkinleştirip , özel yaptım , verdiğiniz kodu yazdım .
network.security.esni.enabled Bunu bulamadım.Cloudflare 'varsayılan' yap.
network.security.esni.enabled bunun sağ tarafında false yazacak üzerine tıkla true yap.
about:config girince oraya yapıştır hemen çıkar karşına.network.security.esni.enabled Bunu bulamadım.
Ayarlara gir sol altta eklentiler ve temalar var oraya tıkla.Bildiğim kadarıyla komple tema gözükmüyor sanırım.@Erase Evet oldu hocam teşekkür ederim . Fakat bu arka planı özelleştiremiyormuyuz? Bulamadım .
Sağ üst ayarlar>eklentiler>idm devredışı- aktif et.firefox da idm nasıl aktive ediliyor