muratteas
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 96
Seninkiler yine ulaşıyor benimkiler başarısızlıkla.Avea'da gönderdiğim mesajların 2 gün sonra yerine ulaştığını çok iyi hatırlıyorum.![]()

Seninkiler yine ulaşıyor benimkiler başarısızlıkla.Avea'da gönderdiğim mesajların 2 gün sonra yerine ulaştığını çok iyi hatırlıyorum.![]()
Hehe. eyüp meydanında 0 sinyal alan ben, turkcele geçdm. aynı gun. % 1000000 memnunum. sertab ablaaa bzm evede bekkerim çok iyi çekior bura xDVodafon önde..![]()
ya tamam da sertab ablani napican evdeHesaplı = kalitesiz kalite = TURKCELL ---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:29 ---------- Hehe. eyüp meydanında 0 sinyal alan ben, turkcele geçdm. aynı gun. % 1000000 memnunum. sertab ablaaa bzm evede bekkerim çok iyi çekior bura xD
en az 1 GB Kullanıyor(dum) 29 TLye şimdi tatil olduğundan aylık 100mb kullanıyorum A-GPS yada Google Maps için buda 10TLÖrnek olarak kaç gb paket kullanıyorsun ve ne kadar ödyorsn ?
Malesef Turkcell Neden: Diğer Operatörlerde Adam gibi internet paketi yok olsa hiç durmam
en az 1 GB Kullanıyor(dum) 29 TLye şimdi tatil olduğundan aylık 100mb kullanıyorum A-GPS yada Google Maps için buda 10TL
Örnek olarak kaç gb paket kullanıyorsun ve ne kdar ödüyorsun tcellde ?
---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 11:58 ----------
Faturalı isen Avea 'da 10TL ye 250mb internet pk ve 250 yurtiçi heryöne sms alabiliyorsun ,
23TL ye 1gb ve 1000 sms alabiliyorsun
Faturasız isen Avea 'da 1gb paketi sadece 9tl ye alabilirsin
Çekmiyor diyorsan ,
Vdofone de 7,99tl ye sınırsız alabiliyorsun (100mb makul kullanımı var )