Operatör Tercihinizde Son Sözünüz ?

Operatör Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    511

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Daha önce yazıp yazmadığımı bilmiyorum ama tekrar yazayım: Turkcell. :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
turkcelliyim, ne ki attıkları kazıklarından bıkmışım. ve nefret ediyorum.
ama ne yazık ki, vazgeçemiyorum. çünkü on yıldır alışmışım bi kere...
alt yapı konusunda sahiden üstüne yok.
fakat gelin görün ki vatandaştan üç kuruş daha tırtıklamak için üç kağıdın her yolunu deniyor adamlar.

geçenlerde bir ardadaş dedi ki, "hocam, senin telefonu çaldırınca çok hoş bi parça çalıyor. benim aradığımı gördüğünde biraz geç aç da dinleyim biraz" diye şakalaştı. halbuki benim bundan hiç haberim yoktu!

faturanın ayrıntılarını inceledim. bi baktım ki, "katma değerli ürünler, 2.5 tl" diye bir ifade var. açtım bunların o meşhur o call center'ini... sordum bu ne diye... çalarken dinletmiş. iyi de ben bunu sizden istemedim ki, bu neyin nesi diye sordum. verdikleri cevap şu: "beyefendi, siz hattınızı ilk aldığınızda biz onu size bir ay ücretsiz veriyoruz" eee dedim, ya sora? "sora siz onu iptal ettirmeyince biz ücretli olarak devam ettiriyoruz" hikaye bu... benimse bunların hiçbirinden haberim yok.

yav turkcell işte bu tür üç kağıtları, hileleri olabildiğince kullanıyor. şayet keriz(!) vatandaş uyanmazsa -affedersiniz- inek gibi sağmaya devam ediyorlar... benimle şakalaşan o arkadaşım olmasaydı biz de sağılmaya hala devam ediyor olacaktık.
Valla geçmiş olsun.Turkcell den bir kurtuldum ben şimdi çok rahatım.Eskiden telefonumla korkudan bir yer arayamazdım.Bana verdikleri en iyi tarife 19 liraya 60 dakika idi.Şimdi aynı paraya 300 dakika konuşuyorum.Avea nın burda herhangi bir şebeke sorunuda yok.Turkcell deise hala devam ediyormuş,kullanan arkadaşlar hala şikayetçi ama bir tutturmuşlar kalite diye gidiyorlar.Ban görede kazığın kralını yiyorlar:yes:

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
turkcelliyim, ne ki attıkları kazıklarından bıkmışım. ve nefret ediyorum.
ama ne yazık ki, vazgeçemiyorum. çünkü on yıldır alışmışım bi kere...
alt yapı konusunda sahiden üstüne yok.
fakat gelin görün ki vatandaştan üç kuruş daha tırtıklamak için üç kağıdın her yolunu deniyor adamlar.

geçenlerde bir ardadaş dedi ki, "hocam, senin telefonu çaldırınca çok hoş bi parça çalıyor. benim aradığımı gördüğünde biraz geç aç da dinleyim biraz" diye şakalaştı. halbuki benim bundan hiç haberim yoktu!

faturanın ayrıntılarını inceledim. bi baktım ki, "katma değerli ürünler, 2.5 tl" diye bir ifade var. açtım bunların o meşhur o call center'ini... sordum bu ne diye... çalarken dinletmiş. iyi de ben bunu sizden istemedim ki, bu neyin nesi diye sordum. verdikleri cevap şu: "beyefendi, siz hattınızı ilk aldığınızda biz onu size bir ay ücretsiz veriyoruz" eee dedim, ya sora? "sora siz onu iptal ettirmeyince biz ücretli olarak devam ettiriyoruz" hikaye bu... benimse bunların hiçbirinden haberim yok.

yav turkcell işte bu tür üç kağıtları, hileleri olabildiğince kullanıyor. şayet keriz(!) vatandaş uyanmazsa -affedersiniz- inek gibi sağmaya devam ediyorlar... benimle şakalaşan o arkadaşım olmasaydı biz de sağılmaya hala devam ediyor olacaktık.

İbretlik olay...

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Turkcell'in diğer operatörler gibi kampanya yapamamasının tek nedeni 35 milyon abonesinin olmasıdır! Bu ülkede Rekabet Denetim Kurulu diye bir bakanlık var ve Turkcell'in diğer operatörler gibi uygun kampanya yapmalarına izin vermiyorlar ki diğer operatörler ona yetişebilsin, bu yüzden müşterinin Turkcell'e kızması anlamsız kalıyor, çünkü eli kolu bağlı, yoksa adamlar göz göre göre neden abone kaybetsin, zor değil diğer operatörler gibi kampanya yapması hemde en kralını yapar taki diğerleri ona yetiştiğinde....

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
turkcellden vın hattı aldım kapatmak ıcın aradılar turkcell iletişim merkezine yollayıp kapanacagını soyledıler,o vın hattı 1 aydan fazla ıletısım merkezınde bekledı daha sonra 1 aylık fatura icin icralık oldum.Musterı hızmetlerını aradıgımda kadın bız mı takıp edecegız sızın faturasını dıye azarlıyor :D

Torukojin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone abi ben konuyu açarken belirtmişim zaten, o kadar... :)

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Turkcell'in diğer operatörler gibi kampanya yapamamasının tek nedeni 35 milyon abonesinin olmasıdır! Bu ülkede Rekabet Denetim Kurulu diye bir bakanlık var ve Turkcell'in diğer operatörler gibi uygun kampanya yapmalarına izin vermiyorlar ki diğer operatörler ona yetişebilsin, bu yüzden müşterinin Turkcell'e kızması anlamsız kalıyor, çünkü eli kolu bağlı, yoksa adamlar göz göre göre neden abone kaybetsin, zor değil diğer operatörler gibi kampanya yapması hemde en kralını yapar taki diğerleri ona yetiştiğinde....
Hiç alakası yok tek engel Türksel'in ÇOK FAZLA AÇGÖZLÜ olması

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Suan Avea Ve Turkcell Var Ama

Ben ILK OLaraK 5 Senedır Kullandım TURKCELL

Hızmet KaLITesı Gerçekten Iyı

brk.trk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dün Taksim Meydanında bir arkadaşımı tam olarak 20 (yirmi) kere aradım ve tam olarak 20 (yirmi) kere bağlantı hatası aldım. Üstüne müşteri hizmetlerini arayıp (telefonumu kapatıp açtıktan sonra anca) durumu hararetli bir biçimde anlatmaya başladım(haftada 2 kere düzenli olarak Pazartesi ve Perşembe günleri genellikle ararım bu nedenden dolayı 3 aydır) müşteri hizmetlerindeki kız telefonu başka bir menüye yönlendirdi bla bla... Bunu yapan Avea(benden uzak dursun aveacılar :D)... Bu yüzden KESİNLİKLE TURKCELL!

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
AVEA yaya gelsenize... Yani reklamında öyle diyorlar... Ben Wodafone ve Türkcell den şaşmam.. Her ikiside var çaprazlamayı düşünüyorum birbirilerine taşıyarak kazanmayı düşünüyorum...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Vodafone'dan nefret ediyorum, şu sürekli çıkıp duran salak reklamlarından da bıktım. Tabi bir de Sertab var, tek söylediği "hayat paylaşınca güzel, lalala". Yeter be. Bıktık.
Neyse konuya dönersek, özTürkcell diyorum. :D

moon5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vodafone merhametlidir diğer arkadaşa göre!..

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Ayda 5000dk konuşan ve 5000 mesaj yazan biri olarak gülerim buna Avea olmasa ben ne yapardım düşünmek bile istemiyorum

Avea dan nefret ediyorum nefret hiç bir yerde çekmiyor 12 yıllık turkcell kullanıcısıyım avea geçeli 4 ay oldu gecmez olaydım. Gecen tam 350 lira fatura geldı hemen odettıler bana sonra bende hakkımı aradım ve fatura detay ıstedım ve tek tek ınceledım ve dogal olarak ben haklı cıktım bana tam 250 lira havadan gecırmısler ve ıade ıslemlerı ıle ugrasıyorum ve de paramı gerı vermıyorlar faturalarımdan her ay düşülecekmış. Avea sana hakkımı helal etmıyorum ve pazartesı gunu ıtıbarı ıle yenıden turkcele gerı donuyorum. O para da sizde kalsın belki baz istasyonu alırsınız ve şebekeniz her yerde full çeker.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Avea dan nefret ediyorum nefret hiç bir yerde çekmiyor 12 yıllık turkcell kullanıcısıyım avea geçeli 4 ay oldu gecmez olaydım. Gecen tam 350 lira fatura geldı hemen odettıler bana sonra bende hakkımı aradım ve fatura detay ıstedım ve tek tek ınceledım ve dogal olarak ben haklı cıktım bana tam 250 lira havadan gecırmısler ve ıade ıslemlerı ıle ugrasıyorum ve de paramı gerı vermıyorlar faturalarımdan her ay düşülecekmış. Avea sana hakkımı helal etmıyorum ve pazartesı gunu ıtıbarı ıle yenıden turkcele gerı donuyorum. O para da sizde kalsın belki baz istasyonu alırsınız ve şebekeniz her yerde full çeker.
Hangi hat olursa olsun Faturalı hat kullanacak kadar zengin değilim.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Ayda 5000dk konuşan ve 5000 mesaj yazan biri olarak gülerim buna Avea olmasa ben ne yapardım düşünmek bile istemiyorum
Yılların Avea'cısı idim bana mı anlatacaksın meşgul şebekeleri gitmeyen mesajları açık oldupu halde karşı tarafın kapalı demesini İstanbul'da bile çekmemesini? :)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Yılların Avea'cısı idim bana mı anlatacaksın meşgul şebekeleri gitmeyen mesajları açık oldupu halde karşı tarafın kapalı demesini İstanbul'da bile çekmemesini? :)
Avet sana anlatırım istersen avea yı ben ilk avea'cılardanım açık olupta ulaşılamıyor demesinin birçok sebebleri var bu konuda bu kullacı ayarlamasıylada mümkün karşı tarafın şebekesinin zayıf olduğu yerlerde sinyalin gelgit yapması ilede mümkün Avea ile ilgili konuşacak en son adama çattın :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Avet sana anlatırım istersen avea yı ben ilk avea'cılardanım açık olupta ulaşılamıyor demesinin birçok sebebleri var bu konuda bu kullacı ayarlamasıylada mümkün karşı tarafın şebekesinin zayıf olduğu yerlerde sinyalin gelgit yapması ilede mümkün Avea ile ilgili konuşacak en son adama çattın :)
Sinyali 5.kata da gelmiyor zaten İstanbul'da, o zaman ne anlamı var durmanın. :) Şebeke meşgulleriyle,çekmemezliğiyle uğraşılmaz Avea'nın iyi ki geçmişim. Sana mutluluklar Avea'nla. :D

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Sinyali 5.kata da gelmiyor zaten İstanbul'da, o zaman ne anlamı var durmanın. :) Şebeke meşgulleriyle,çekmemezliğiyle uğraşılmaz Avea'nın iyi ki geçmişim. Sana mutluluklar Avea'nla. :D
Çekme problemi yaşaman nedeniyle başka hatta geçmeni normal karşılıyorum ama diğer yönlerden katılmıyorum sana Turkcell ve vodafone daha yıllardır ulaşmayan mesajın parasını kesme sistemine çözüm bulamadı çünkü mesaj çıktığı an onlara göre ulaşmış muamelesi görüyor bu en küçük örnek.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Avea'da gönderdiğim mesajların 2 gün sonra yerine ulaştığını çok iyi hatırlıyorum. :)