Operatör Tercihinizde Son Sözünüz ?

Operatör Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    511

ramaknisnan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hepsini kullandım (yurtiçi - yurtışı). Son sözüm Vodafon oldu. Çok memnunum . İnşaallah böyle devam eder.

masmaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkcelden nefret ederim en iyisi vodafone

---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 10:00 ----------

Turkcell kulanıcılarını vodafone davet ediyorum

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Selim bey vodafonea geçenler beleş mezara sahip oluyolar üstelik mezarda kullanabileceğin heryöne 1000 dk-1000 sms-bedava facebook twitter var. Kırmızııııııııııııı

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Vodafone'nun ne özelliği var yaa.. her yöne sınırsız kaç para orda... ben 80 ödüyorum: sınırsız internet sınırsız mesaj sınırsız konuşma.. Peki vodefone ne vaad ediyor...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Vodafone'nun ne özelliği var yaa.. her yöne sınırsız kaç para orda... ben 80 ödüyorum: sınırsız internet sınırsız mesaj sınırsız konuşma.. Peki vodefone ne vaad ediyor...

Hepsini de sınırsız yapıyorsundur eminim... :)

Bak vodafone demiyorum...

Turkcell içinde dahi yaptığın işlemlerin aynısını yaparak 80 den aşağı ödeyeceğin tarifeler vardır...

Ama Sınırsız kelimesi ne güzel de insanları cezbediyor...

( Şahsına alma... Senin şahsında bir çok kişiye söylüyorum... Özel durumun olabilir... Ama bir çok kişi tanıyorum normalde aylık 25-30 lira harcarken 55 liralık tarifelere sırf sınırsız lafı yüzünden geçenleri...)

Msfk

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Turkcell : Tek iyi yaptığı şey çekim gücü.
Vodafone : Şu aralar kampanyası ve herşeyiyle iyi götürüyor.
Avea : Biraz çekim gücü sıkıntılı, tarifeler ve kampanyalar mükemmel.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Yaşa değil Başa (Akıla) Bakarlar...
Doğru yazdım , Doğru anladın...
:)
Heralde o aklı selim halinle kapak yaptığını sandın galiba. Ben reklamı dedim operatör hakkında bişey demedim, eğer istiyorsan birşey söyleyim Vodafone'den geçtim Turlcell'e aylık 30 yüklüyorum her yöne 2 sa. bedava 50 mb int. alıyorum buda 1 ay yetiyor şebeke içi 15 dksı 50 kuruş her yöne 5 dksı 50 kuruş 5 bin her yöne sms var ücretsiz servis mesajları ntv haber ntv spor sağlık yaşam kültür vb. hücre bilgi mesajı var çekim gücü var ses kalitesi var gençturkcelli var sinemasından yiyeceğine içeceğine önemli markalarda avantajlılığı var yeter mi?

Reaksiyon puanı
0
Aveadan başlayalım

Şuan 10 aydır jet modem kullanıyorum.Ben istanbul bağcılarda oturuyorum.İstanbulun en kalabalık ilçelerinden biri belkide en kalabalık ilçesi.Kendileri şuan bana 3g servisi sunamıyorlar çünkü altyapı çalışmaları devam ediyormuş.Bunu yeni abone olduğum 2010 nisan ayında müşteri hizmetlerini arayarak öğrendim.Bana dedilerki 2010 son çeyreğinde tamamlanacak çalışmalar dedi hala çalışmaları bitmedi.Bide nerde jet modem fazla kullanılıyorsa oraya 3g servisi götürüyorlarmış yani önceden alt yapı yok.Ve bende umts hdspa yollarla bağlanıyorum kota aşımı 1 gb 40 lira olduğu için mazaallah her ay 120 lira fatura.Ve daha da kötüsü sadece ben değil binlerce jetzede bulabilirsin.

Turkcell
Dünyanın gelmiş geçmiş Appleden sonra rekabete tahammülü olamayan 2.şirketi.Bugün turkcell yuzunden samsungun nokia nın motoralanın vs cıft sım kartlı birçok telefununu Türkiyede olmamasının sebebi turkcelldir.Hatta haberide çıktı elındekı 35 mılyonluk abone kozunu kullanarak firmalara gözdağı verdi.Bugün vodafone avea olmasaydı 3 dk sını 20 liraya konuşcaktık.Abonesini düşündüğü için tarife yapmıyor ki aboneler elinden gittiği için yapıyor ve aboneleri geri kazandığında tekrar tarifeler yükselcek.Kusura bakmasın ben çekim gücünden önce cebimin gücüne bakarım.Belli ki sen kazıksın ve allahtan vodafone varki turkcell e kalmadık.Türk şirketi dersin kazıklayan turkcell ingiliz şirketi dersin en uygunu vodafone.Bende diyordum bu kardelen ayşeler nasıl okuyor yada niye böyle bir proje yapıyorlar diye.Ayşeleri okutan biziz gurur duyduğumuz turkcell.Adamlar bir taşla iki kuş!!

Ve Vodafone
Allahtan vodafone var.3000 sms ı baslatarak,her yone 1500 dakıka(numara taşımada)stratejisini izleyerek turkcell ve aveanın elinden abonleri aldı ve tc ile aveanın seve seve ındırımlı kampayalar yapmasına,rekabeti oluşturarak halkın daha ucuz konusmasına,mesajlasmasına olanak sağladı.Gel lahn öpicem seni :-x

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
3 gün önce avea hattımı turkcell e taşıma telebinde bulundum.
halen mesaj gelmedi.
kaliteli bir hattı kullanacağım için memnunum.
Benim için çekmesi önemli.
6 ay 5000 sms ve internet paketi hediye ettiler.(20 TL yükleme şartı ile)

Torukojin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aveadan başlayalım

Şuan 10 aydır jet modem kullanıyorum.Ben istanbul bağcılarda oturuyorum.İstanbulun en kalabalık ilçelerinden biri belkide en kalabalık ilçesi.Kendileri şuan bana 3g servisi sunamıyorlar çünkü altyapı çalışmaları devam ediyormuş.Bunu yeni abone olduğum 2010 nisan ayında müşteri hizmetlerini arayarak öğrendim.Bana dedilerki 2010 son çeyreğinde tamamlanacak çalışmalar dedi hala çalışmaları bitmedi.Bide nerde jet modem fazla kullanılıyorsa oraya 3g servisi götürüyorlarmış yani önceden alt yapı yok.Ve bende umts hdspa yollarla bağlanıyorum kota aşımı 1 gb 40 lira olduğu için mazaallah her ay 120 lira fatura.Ve daha da kötüsü sadece ben değil binlerce jetzede bulabilirsin.

Turkcell
Dünyanın gelmiş geçmiş Appleden sonra rekabete tahammülü olamayan 2.şirketi.Bugün turkcell yuzunden samsungun nokia nın motoralanın vs cıft sım kartlı birçok telefununu Türkiyede olmamasının sebebi turkcelldir.Hatta haberide çıktı elındekı 35 mılyonluk abone kozunu kullanarak firmalara gözdağı verdi.Bugün vodafone avea olmasaydı 3 dk sını 20 liraya konuşcaktık.Abonesini düşündüğü için tarife yapmıyor ki aboneler elinden gittiği için yapıyor ve aboneleri geri kazandığında tekrar tarifeler yükselcek.Kusura bakmasın ben çekim gücünden önce cebimin gücüne bakarım.Belli ki sen kazıksın ve allahtan vodafone varki turkcell e kalmadık.Türk şirketi dersin kazıklayan turkcell ingiliz şirketi dersin en uygunu vodafone.Bende diyordum bu kardelen ayşeler nasıl okuyor yada niye böyle bir proje yapıyorlar diye.Ayşeleri okutan biziz gurur duyduğumuz turkcell.Adamlar bir taşla iki kuş!!

Ve Vodafone
Allahtan vodafone var.3000 sms ı baslatarak,her yone 1500 dakıka(numara taşımada)stratejisini izleyerek turkcell ve aveanın elinden abonleri aldı ve tc ile aveanın seve seve ındırımlı kampayalar yapmasına,rekabeti oluşturarak halkın daha ucuz konusmasına,mesajlasmasına olanak sağladı.Gel lahn öpicem seni :-x
Teşekkür ederim ama Vodofon diyoruz...

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Vodafone kullanıyorum, bende vodafone diyorum, 8 tl ye 930 gb sınırsız internet :D

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Trcelle bağlan hayataaaa .... :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
99 yılında üstüne para vererek 532 li hat almıştım.2009 da baktımki ne iş yerimde nede evimde Turkcell çekmiyor .Defalarca radım mail attım ama sorun düzelmedi .Ve Avea ya geçtim. her yöne 300 dk. 19liraya konuşuyorum şu ana kadar beni mahçup etmedi.Eşimin telefonunuda 29 liraya 1000 dk. heryöne kamu tarifesi yaptık.O da çok memnun(işinden dolayı ancak yetecek bu süre)Bundan önce bu hattı Vodafone yapmıştım Vodafone da çekmedi benim evimde Onun için Forever Avea diyorum

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Son sözüm mü ?

Gömün, gitsin ...

adayeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son sözüm vodafone. 8 lira internet + sınırsız görüşme + ucuz + mobiltv sınır yok(diğer oparatörlerde yok 5 saat izersin yok 10 saat izlersin saçmalık yaa). Çekmeyen yer yok gibi bişey. Ne istersem vodafone'da var.

Not: zırt pırt oparatör değiştiren insanlardan nerde ucuz oraya geçerim diyenleri sevmiyorum.

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
Yaklaşık 8 yıldır Turkcell kullanıyorum ve memnunum. Ara ara ikinci hat olarak diğerlerini de kullandım ama Turkcell'i bırakamadım. Biraz pahalıdır kendisi kabul ediyorum ama bana verdiği hizmet kalitesine değdiğini düşünüyorum :)

lionotto

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Evde Avea ve Vodafone çekmediği için zorunlu olarak Turkcell kullanıyorum.