- Reaksiyon puanı
- 129
Nerede ucuz, orada ben.
bu anket yalan turkcell in 36 milyon abonesi var.
Vodafone'nun ne özelliği var yaa.. her yöne sınırsız kaç para orda... ben 80 ödüyorum: sınırsız internet sınırsız mesaj sınırsız konuşma.. Peki vodefone ne vaad ediyor...
Heralde o aklı selim halinle kapak yaptığını sandın galiba. Ben reklamı dedim operatör hakkında bişey demedim, eğer istiyorsan birşey söyleyim Vodafone'den geçtim Turlcell'e aylık 30 yüklüyorum her yöne 2 sa. bedava 50 mb int. alıyorum buda 1 ay yetiyor şebeke içi 15 dksı 50 kuruş her yöne 5 dksı 50 kuruş 5 bin her yöne sms var ücretsiz servis mesajları ntv haber ntv spor sağlık yaşam kültür vb. hücre bilgi mesajı var çekim gücü var ses kalitesi var gençturkcelli var sinemasından yiyeceğine içeceğine önemli markalarda avantajlılığı var yeter mi?Yaşa değil Başa (Akıla) Bakarlar...
Doğru yazdım , Doğru anladın...
![]()
Teşekkür ederim ama Vodofon diyoruz...Aveadan başlayalım
Şuan 10 aydır jet modem kullanıyorum.Ben istanbul bağcılarda oturuyorum.İstanbulun en kalabalık ilçelerinden biri belkide en kalabalık ilçesi.Kendileri şuan bana 3g servisi sunamıyorlar çünkü altyapı çalışmaları devam ediyormuş.Bunu yeni abone olduğum 2010 nisan ayında müşteri hizmetlerini arayarak öğrendim.Bana dedilerki 2010 son çeyreğinde tamamlanacak çalışmalar dedi hala çalışmaları bitmedi.Bide nerde jet modem fazla kullanılıyorsa oraya 3g servisi götürüyorlarmış yani önceden alt yapı yok.Ve bende umts hdspa yollarla bağlanıyorum kota aşımı 1 gb 40 lira olduğu için mazaallah her ay 120 lira fatura.Ve daha da kötüsü sadece ben değil binlerce jetzede bulabilirsin.
Turkcell
Dünyanın gelmiş geçmiş Appleden sonra rekabete tahammülü olamayan 2.şirketi.Bugün turkcell yuzunden samsungun nokia nın motoralanın vs cıft sım kartlı birçok telefununu Türkiyede olmamasının sebebi turkcelldir.Hatta haberide çıktı elındekı 35 mılyonluk abone kozunu kullanarak firmalara gözdağı verdi.Bugün vodafone avea olmasaydı 3 dk sını 20 liraya konuşcaktık.Abonesini düşündüğü için tarife yapmıyor ki aboneler elinden gittiği için yapıyor ve aboneleri geri kazandığında tekrar tarifeler yükselcek.Kusura bakmasın ben çekim gücünden önce cebimin gücüne bakarım.Belli ki sen kazıksın ve allahtan vodafone varki turkcell e kalmadık.Türk şirketi dersin kazıklayan turkcell ingiliz şirketi dersin en uygunu vodafone.Bende diyordum bu kardelen ayşeler nasıl okuyor yada niye böyle bir proje yapıyorlar diye.Ayşeleri okutan biziz gurur duyduğumuz turkcell.Adamlar bir taşla iki kuş!!
Ve Vodafone
Allahtan vodafone var.3000 sms ı baslatarak,her yone 1500 dakıka(numara taşımada)stratejisini izleyerek turkcell ve aveanın elinden abonleri aldı ve tc ile aveanın seve seve ındırımlı kampayalar yapmasına,rekabeti oluşturarak halkın daha ucuz konusmasına,mesajlasmasına olanak sağladı.Gel lahn öpicem seni :-x
O Selocanlardan birini var ya bi yakalasam valla sineklikle dövecem....Trcelle bağlan hayataaaa ....![]()
kıyma abiiiO Selocanlardan birini var ya bi yakalasam valla sineklikle dövecem....![]()
aynen abinerede ucuz orada ben.![]()