Operatör Tercihinizde Son Sözünüz ?

Operatör Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    511

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
pek sevmesem de benim tercihim vodafone, kampanya/tarifeleri güzel.
avea iki senedir paraya kiyip iphone getirtemedi ya gozumde baya ezik.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Avea'dan Vodafone'a geçmiş birsi olarak gayet memnunum. Turkcell de kullandım bi süre 2. hat olarak ama, 2. hat olayı bana fazla gelince bıraktım. Ondan yana da bi şikayetim yok.
Ama avea ı-ıh, cık, olmaz!

:::

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pazarın yarısından fazlası turkcellde
ben avea dayım

tinanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha evvelden 10 sene Turkcell kullanmış biri olarak iki ay önce Vodafone ye geçtim.
Her ne kadar evimde iyi çekmesede memnunum, pek memnun olmasamda memnunum :D

Kırmızı :p

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bence vodafone :) Turkcell şirketlere uygun vodafone Bireylere :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
son sözüm Allah cezanı versin avea.bi operatörün çekim gücü bu kadar mı kötü olur

CbIHTON

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Turkcell yıllarca iliğimi kemiğimi kuruttu yaklaşık 9 aydır Vodafone müşterisiyim deli gibi konuşmaya devam ediyorum inanın Turkcell in yarısından birazcık fazla geliyor faturam

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
vodafonu sevdim hediye dakka vermiş banaa :D

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kırmızı ve Turkcell başa baş gidiyor :D
Ben ne yaparsam yapayım Avea geride,ama Turkcell'e geçebilirim :)

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Çevremdeki hemen herkes Avealı iken başka hatta geçmek saçma olur sanırım. Aveaiçi fiyatlar güzel :)

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Nerde ucuz orda ben dedim ama gerçek ucuz benim kastım avea ve Türkselin şimdi yaptığı gibi lafta ucuzluk değil aveaya geçersin 10lira diye gelir 30 lira Türksel der ucuzum altında 2 metre şartname eğer ikiside bu saçmalıklarından vazgeçerse ikisini de kullanabilirim

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Çevremdeki hemen herkes Avealı iken başka hatta geçmek saçma olur sanırım. Aveaiçi fiyatlar güzel :)
Ben geçtime çok pişman oldum call center ile artık akraba oldum, şebeke sorunu yüzünden, bu nedir her yerde tek cubuk çekiyor şehrin göbeğinde, yok neymiş efendim 2011 sonuna kadar böyle bir sorun kalmayacakmış, tamam tarifeleri çok süper ama birde alt yapıyı güçlendirseler turkcell gibi tadından yenmez; bal kaymak olur o zaman..

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
248.jpg

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Alt yapı olarak turkcell ama kampanya olarak tabıkı avea ;) Sımdı faturalı taraftar tarıfınesıne gectım aylık 15 lıra, taraftar kendı arasında sınırsız konusuyor vede 120 dakıka her yone hedıye verıyor ve 150 sms hakkı, gecen aradılar 1 Gb kotalı Net paketı hedıye ettıler bana, jest yaptılar sanırım, avea cok hesaplı, 12 yıl kadar turkcell kullandım sonra vodofone gectım sınırsız tarıfe ye 1 yıl sonra aveadayım, dolasmadıgım operator kalmadı. Aveadan tek sıkayetım sebeke sorunu umarım at yapıyı en yakın zamanda yenılerler. Turkcelın kampanyaları cok pahalı, avea ve vodofone kapısıyor kendı arasında, turkcell alt yapısına guvenıp reklamı basıyor,, adamlar haklıda bıllur gıbı cekıyor sebeke :)

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Türkcell cünkü heryerde var bide x4 ceker

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben avea kullanıyorum ama hiç memnun değilim, ondan oyumu turkcell e verdim:D:D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
99 dan 2009 akadar Turkcell kullandım.Turkcell in kazıklarından bıktığım ve şebeke probleminden dolayı Avea ya geçtim.2 yıl oldu.Heryöne 19 liraya 300 dakika konuşuyorum.Gayet memnunum.

Reaksiyon puanı
10,315
turkcelliyim, ne ki attıkları kazıklarından bıkmışım. ve nefret ediyorum.
ama ne yazık ki, vazgeçemiyorum. çünkü on yıldır alışmışım bi kere...
alt yapı konusunda sahiden üstüne yok.
fakat gelin görün ki vatandaştan üç kuruş daha tırtıklamak için üç kağıdın her yolunu deniyor adamlar.

geçenlerde bir ardadaş dedi ki, "hocam, senin telefonu çaldırınca çok hoş bi parça çalıyor. benim aradığımı gördüğünde biraz geç aç da dinleyim biraz" diye şakalaştı. halbuki benim bundan hiç haberim yoktu!

faturanın ayrıntılarını inceledim. bi baktım ki, "katma değerli ürünler, 2.5 tl" diye bir ifade var. açtım bunların o meşhur o call center'ini... sordum bu ne diye... çalarken dinletmiş. iyi de ben bunu sizden istemedim ki, bu neyin nesi diye sordum. verdikleri cevap şu: "beyefendi, siz hattınızı ilk aldığınızda biz onu size bir ay ücretsiz veriyoruz" eee dedim, ya sora? "sora siz onu iptal ettirmeyince biz ücretli olarak devam ettiriyoruz" hikaye bu... benimse bunların hiçbirinden haberim yok.

yav turkcell işte bu tür üç kağıtları, hileleri olabildiğince kullanıyor. şayet keriz(!) vatandaş uyanmazsa -affedersiniz- inek gibi sağmaya devam ediyorlar... benimle şakalaşan o arkadaşım olmasaydı biz de sağılmaya hala devam ediyor olacaktık.