o dediğin 05327554444 konbarapuan denilen üç kağıtçılar. Turkcell e alakası yok. ama yıllardır var neden kimse mani olmuyor anlamadım. 2010 ağustosta arkadaşlarla aradık o numarayı ağzımıza ne geldi saydık. o da bize saydırırken telefonu kapattık gitsin. içinde kaldı mahlukatın .)))türksell kullanıcısıydım. mesaj geldi. 100 hediye kontür kazandınız arayın hattınıza yükleyelim. aradım karşımdaki kişi kredi kartıyla şukadar kontör alırsanız yüklenecek dedi. bende neden bunu mesajda belirtmediğini sorunca kekelemeye başladı bişeler saymaya başladı. üçkağadamı başladınız dedim kapadım. daha sonra 20 liralık kontör yükledim 10 lira geldi.bu saede aynı numarayla vodafoneye geçiş yaptım. ilk 3 ay her yöne 600 kalan 9 ay 300 dk 10tl tarifesine geçtim. 1 sene doldu tarife devam ediyordu ama tarifeyi aşmama rağmen 20 tlden aşağı fatura gelmedi. son zamanlarda 25 30 arası fatura gelmeye başlayınca hemen aveanın her yöne 120 dk 9 tl lik tarifesine geçtim. fatura 10 lira geliyor
cikti bile sirf senin icin bimcell cikti bim bayilerinde.Yeni Bir Operatör Çıkartsalar Ne güzel olur diimi Arkadaşlar ya
Baz istasyonlarının zararlı olmadığı kanıtlandı niye hala zararlı diye ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz bir gün telefonun çekmese saydırmasını bilirsiniz... bloguma bak öğren...Nerede ucuz , orada ben diyerek buradayım yani şöyle diyim sizlere nerede ucuz orada ben seçeneğini secenler avea+nerede ucuz orda beni secmiş olurlar paket'e baksana 500 DK heryöne konuşma + 1000sms+ 1gb internet şimdi Turkcell'e hayatta gecmem oda tarifenin pahalı olmasından dolayı değil adamla ÇOCUK PARKI'nın yanına BAZ İSTASYONU kurmuşlar ya olacak şey mi arkadaşlar duyarsız kaymayın ÇOCUK PARKI'nın yanına BAZ İSTASYONU kurarsınız sonra yok biz az çekiyoruz çok çekiyoruz arkadaşlar bu olay gölcük'de tam olarak adres bilmiyorum ama hakketten gördüm Türkcell'i arayıp sorduğumda o BAZ İSTASYONU'nun kendilerine ait olduklarını söylediler , vodafone'da tavsiye etmiyorum bu 500 dk + 5000 sms + face+twitter falan 25 TL idi ya her ay 28 geldi bişey demedim ama büyük ihtimal şebeke ayarlarını bozdular benim telefonum 1 ay kapalı durdu 15'inde hesap kesim gelen fatura 40 - 45 arası 5 aydır kazıklanıyorum yeter avea'ya geçiyorum !
Baz istasyonlarının zararlı olmadığı kanıtlandı niye hala zararlı diye ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz bir gün telefonun çekmese saydırmasını bilirsiniz... bloguma bak öğren...
Baz istasyonlarının zararlı olmadığı kanıtlandı niye hala zararlı diye ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz bir gün telefonun çekmese saydırmasını bilirsiniz... bloguma bak öğren...