Operatör Tercihinizde Son Sözünüz ?

Operatör Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    511

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vodafone 'a geçtim heryöne 10 dk 50 kr operatör içi 20kr meğer yıllardır turkcell den kazık yiyormuşum!

mmtself

Asistan
Reaksiyon puanı
0
türksell kullanıcısıydım. mesaj geldi. 100 hediye kontür kazandınız arayın hattınıza yükleyelim. aradım karşımdaki kişi kredi kartıyla şukadar kontör alırsanız yüklenecek dedi. bende neden bunu mesajda belirtmediğini sorunca kekelemeye başladı bişeler saymaya başladı. üçkağadamı başladınız dedim kapadım. daha sonra 20 liralık kontör yükledim 10 lira geldi.bu saede aynı numarayla vodafoneye geçiş yaptım. ilk 3 ay her yöne 600 kalan 9 ay 300 dk 10tl tarifesine geçtim. 1 sene doldu tarife devam ediyordu ama tarifeyi aşmama rağmen 20 tlden aşağı fatura gelmedi. son zamanlarda 25 30 arası fatura gelmeye başlayınca hemen aveanın her yöne 120 dk 9 tl lik tarifesine geçtim. fatura 10 lira geliyor
o dediğin 05327554444 konbarapuan denilen üç kağıtçılar. Turkcell e alakası yok. ama yıllardır var neden kimse mani olmuyor anlamadım. 2010 ağustosta arkadaşlarla aradık o numarayı ağzımıza ne geldi saydık. o da bize saydırırken telefonu kapattık gitsin. içinde kaldı mahlukatın .)))

immortal10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nerede ucuz orada ben ne yaaa koptum resmen ben vodofone diyiyorum

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
13 yıldır Turkcell diyorum :) Turkcelle bağlan hayata :))

serdarski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
AVEA Forever.

Vodafone bazı yerlerde sinyal kaybı sebebiyle çakılıyor.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
10 ay daha avea :)

her yöne 500 dk + her yöne 1000 SMS + 1 Gb internet = 19 TL

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Ben oyumu yanlışlıkla Turkcell'e verdim de onu vodafone'a taşıyabilir miyiz ? :)

cristogi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şukadarını söyliyim hepsi birbirinden beter, en insaflısını seçecek olursam, sanırım turkcell

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
heryöne 1000 dk + 1000 sms + 2 gb internet 44 tl AVEA kullanıcısıyım . ama memnun olduğumdan sanmayın ha bu pakete bu fiyat iyi yoksa şirinevlerde 5. katta 2-3 diş bile zor çekiyor :D

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kurumsal Hatlarda Turkcell Star paketi var çok iyidir.

Bireysel hatlarda ise avea paketleri çok iyidir.
Ama Kalite Ve Çekim Gücü İstersen Bölgendeki hat yoğunluğuna göre değişir. TURKCELL Derim.

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son söz Viber :D Android i ve İphone u olanlar şu Viber i kullansalarda diğerlerine gerek kalmasa

remcey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi üçüde birbirinden beter mümkünse faturadan uzak kontöre devam.

Sonhayat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni Bir Operatör Çıkartsalar Ne güzel olur diimi Arkadaşlar ya

dartagnan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone tabiki . Ama şimdi bimcell çıktı onuda unutmamak lazım :D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Bimcelli ilk defa duydum, aklıma yattı ama faturalı tarifleri yok. Avea altyapısını kullanıyormuş, numaralar 551 den başlayacakmış, kendi GSM hizmetlerine geçmemişler sanırsam:)

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nerede ucuz , orada ben diyerek buradayım yani şöyle diyim sizlere nerede ucuz orada ben seçeneğini secenler avea+nerede ucuz orda beni secmiş olurlar paket'e baksana 500 DK heryöne konuşma + 1000sms+ 1gb internet şimdi Turkcell'e hayatta gecmem oda tarifenin pahalı olmasından dolayı değil adamla ÇOCUK PARKI'nın yanına BAZ İSTASYONU kurmuşlar ya olacak şey mi arkadaşlar duyarsız kaymayın ÇOCUK PARKI'nın yanına BAZ İSTASYONU kurarsınız sonra yok biz az çekiyoruz çok çekiyoruz arkadaşlar bu olay gölcük'de tam olarak adres bilmiyorum ama hakketten gördüm Türkcell'i arayıp sorduğumda o BAZ İSTASYONU'nun kendilerine ait olduklarını söylediler , vodafone'da tavsiye etmiyorum bu 500 dk + 5000 sms + face+twitter falan 25 TL idi ya her ay 28 geldi bişey demedim ama büyük ihtimal şebeke ayarlarını bozdular benim telefonum 1 ay kapalı durdu 15'inde hesap kesim gelen fatura 40 - 45 arası 5 aydır kazıklanıyorum yeter avea'ya geçiyorum !

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
Nerede ucuz , orada ben diyerek buradayım yani şöyle diyim sizlere nerede ucuz orada ben seçeneğini secenler avea+nerede ucuz orda beni secmiş olurlar paket'e baksana 500 DK heryöne konuşma + 1000sms+ 1gb internet şimdi Turkcell'e hayatta gecmem oda tarifenin pahalı olmasından dolayı değil adamla ÇOCUK PARKI'nın yanına BAZ İSTASYONU kurmuşlar ya olacak şey mi arkadaşlar duyarsız kaymayın ÇOCUK PARKI'nın yanına BAZ İSTASYONU kurarsınız sonra yok biz az çekiyoruz çok çekiyoruz arkadaşlar bu olay gölcük'de tam olarak adres bilmiyorum ama hakketten gördüm Türkcell'i arayıp sorduğumda o BAZ İSTASYONU'nun kendilerine ait olduklarını söylediler , vodafone'da tavsiye etmiyorum bu 500 dk + 5000 sms + face+twitter falan 25 TL idi ya her ay 28 geldi bişey demedim ama büyük ihtimal şebeke ayarlarını bozdular benim telefonum 1 ay kapalı durdu 15'inde hesap kesim gelen fatura 40 - 45 arası 5 aydır kazıklanıyorum yeter avea'ya geçiyorum !
Baz istasyonlarının zararlı olmadığı kanıtlandı niye hala zararlı diye ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz bir gün telefonun çekmese saydırmasını bilirsiniz... bloguma bak öğren...

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bimcell yeni bir operatör sayılmaz ki. Avea alt yapısıyla sunulan bir GSM hizmeti sadece. Eğer onu operatörden sayarsak Fenercell, GScell, vs. de operator saymak gerek.

Konuya gelirsek, Vodafone Red Mini tarifesi kullanıyorum ama Vodafone tarifelere zam yaptı ve nerdeyse Turkcell ile aynı fiyatlara çıkardı. Eğer aynı miktarda fatura ödeyeceksem Turkcell kullanırım daha iyi.

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Baz istasyonlarının zararlı olmadığı kanıtlandı niye hala zararlı diye ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz bir gün telefonun çekmese saydırmasını bilirsiniz... bloguma bak öğren...

Bir şey sorayım o zaman sen enerji üretip veya olan enerjiyi digital bir dalga şeklinde yayarsan o ne olur hadi o ayrı bişey o zaman CEP TELEFON'larıda zararsız ?

Özür dilerim ben avrupa standartlarına göre konuşmuştum bu durumu avrupada biliyorsunu 40v/m ama Türkiye'de 10v/m imiş.