Opera Flash engelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pupilla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
operada flashları toplu olarak nasıl engelleyebilirim. tıpkı firefoxtaki flashblock eklentisi gibi. internetten baktım hep 9 versiyonu için var. yardımcı olursanız sevinirim.

not: sağ tık içerik engelle demeyin onu zaten biliyorum. tek tek değil toplu engellemekten bahsediyorum:)

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
toplu derken hiçbir flash calışmasın diyorsan flash eklentisini kaldır gitsin

Reaksiyon puanı
189
Opera eklenti konusunda çok kötü. Chrome'u bu yüzden çok seviyorum işte :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
operada flashları toplu olarak nasıl engelleyebilirim. tıpkı firefoxtaki flashblock eklentisi gibi. internetten baktım hep 9 versiyonu için var. yardımcı olursanız sevinirim.

not: sağ tık içerik engelle demeyin onu zaten biliyorum. tek tek değil toplu engellemekten bahsediyorum:)
Kullandığın güvenlik yazılımının (Kaspersky gibi) özelliklerinden faydalanabilirsin.

bfa3e567.jpg

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Aradığın cevap budur....:thumbup1:
Eğer aşağıdaki dosyayı belirtilen dizine kopyalarsanız Reklamlardan kurtulup, Uğraşmak zorunda kalmazsınız...

Dosya: UrlFiter

Dizin: C:\Documents and Settings\>Kullanıcı Adı<\Application Data\Opera\Opera

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
muratflash'ın da dediği gibi urlfilter dosyasını ilgili dizine koyarsan sorun halolur...İçerik engelleme de sağ tık içerik engelle dediğinde shift'e basılı tutarak engelleme yaparsan sadece tıkladığın öğe engellenir.Shift olmadan tıklarsan benzer bütün içerik otomatik engellenir...Ancak en iyi yöntem urlfilter dır.Ve o dosyaya kendinde ekleme yapabilirsin.Hatta o dosyaya içeriği belli şekillerde ekleyerek reklamların tekrar çıkmamasını da sağlayabiliyorsun ama nasıl olduğunu tam bilmiyorum.Operatürkçe forumlarından bilgi alabilirsin sanırım...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
tam olarak cevap almasam da teşekkürler:)+

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
BURADA yazılanları uygulayabilirsiniz...İşinize yarayacaktıır sanırım..