Okulu Bırakmak İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brknl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yoksulgenç

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Bırak gitsin şu kısacık hayatta, en verimli yıllar okulla geçiyor zaten kaç sene ömrün kaldı ki ?

whoknowswhoiam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın forum mesajlarının 3 de 2 si fakirlikle alakalı, yine de
Bırak gitsin şu kısacık hayatta, en verimli yıllar okulla geçiyor zaten kaç sene ömrün kaldı ki ?
demiş :D Demekki cidden felsefe önemli. Ben bayağı uzun bi mesaj yazdım ama sen bireysel algıladın ve okurken sinirlendin anlaşılan. Sana tavsiyem daha önce de bahsettiğim gibi bırakma okulu. Ha yok beni anlamıyorsun "kardeş" ben zaten bırakıcam sadece nereye geçeyim diye soruyorum diyosan. Temelli bırak derim. Saçma sapan açık lise falan uğraşma. Hangi yılda yaşıyosun? Açık liseden sonra açık üniversiteye girip askerliği uzatmaktan başka hiçbir getirisi olmaz sana, boşuna vakit kaybı açık lise. Ne yapmak istiyosan onu yap. Zaten er geç bişeyler oturur. 20 yaşından önce akıllanırsan şanslısın.

#ExYoung

Asistan
Reaksiyon puanı
140
ayn kardeşim lol daha faydalı okulu bırak lol oyna :)

brknl

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın forum mesajlarının 3 de 2 si fakirlikle alakalı, yine de demiş :D Demekki cidden felsefe önemli. Ben bayağı uzun bi mesaj yazdım ama sen bireysel algıladın ve okurken sinirlendin anlaşılan. Sana tavsiyem daha önce de bahsettiğim gibi bırakma okulu. Ha yok beni anlamıyorsun "kardeş" ben zaten bırakıcam sadece nereye geçeyim diye soruyorum diyosan. Temelli bırak derim. Saçma sapan açık lise falan uğraşma. Hangi yılda yaşıyosun? Açık liseden sonra açık üniversiteye girip askerliği uzatmaktan başka hiçbir getirisi olmaz sana, boşuna vakit kaybı açık lise. Ne yapmak istiyosan onu yap. Zaten er geç bişeyler oturur. 20 yaşından önce akıllanırsan şanslısın.

Kardeşim yazan ben değilim, ve açık lise neden zaman kaybı?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Eyv kardeşim. ??

---- Mesajlar birleştirildi ----

Eyv kardeşim. ??

Son düzenleme:

Bay isimsiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam okumayacaksı en azından bir işe filan girmeyecek misin ? Yani gelecek planın ne ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca şu an tam olarak ne yapıyorsun ?

Son düzenleme:

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,926
Banlanmış. Cevap veremeyecek.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
kadınlara "karı" diye hitap ederse demekki.. azıcık saygı.