yoksulgenç
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 50
Bırak gitsin şu kısacık hayatta, en verimli yıllar okulla geçiyor zaten kaç sene ömrün kaldı ki ?
Sonra senin gibi asgari ücretle çalışsın, İntihar etmek istiyom diye konu açsın.Bırak gitsin şu kısacık hayatta, en verimli yıllar okulla geçiyor zaten kaç sene ömrün kaldı ki ?
demişBırak gitsin şu kısacık hayatta, en verimli yıllar okulla geçiyor zaten kaç sene ömrün kaldı ki ?
Arkadaşın forum mesajlarının 3 de 2 si fakirlikle alakalı, yine de demişDemekki cidden felsefe önemli. Ben bayağı uzun bi mesaj yazdım ama sen bireysel algıladın ve okurken sinirlendin anlaşılan. Sana tavsiyem daha önce de bahsettiğim gibi bırakma okulu. Ha yok beni anlamıyorsun "kardeş" ben zaten bırakıcam sadece nereye geçeyim diye soruyorum diyosan. Temelli bırak derim. Saçma sapan açık lise falan uğraşma. Hangi yılda yaşıyosun? Açık liseden sonra açık üniversiteye girip askerliği uzatmaktan başka hiçbir getirisi olmaz sana, boşuna vakit kaybı açık lise. Ne yapmak istiyosan onu yap. Zaten er geç bişeyler oturur. 20 yaşından önce akıllanırsan şanslısın.
ayn kardeşim lol daha faydalı okulu bırak lol oyna![]()
ayn kardeşim lol daha faydalı okulu bırak lol oyna![]()
Ne yaptın ?