- Reaksiyon puanı
- 6,870
Evet herkes hayatında illaki bi halt yemiştir özellikle okulda, okul da yaptığınız ve asla kimseye anlatmadığınız itiraflarınızı alalım ? ben en son söyleyeceğim
???Okulun son günü 8.sınıfız karne alıp çıkacaktık. Çöpü yakıp müdürün odasına atmıştık. Artık başka okula gideceğimiz için.
Yanlışlıkla olduğuna eminmiyiz hocam? Yazıyı görmediniz mi? ?Bi keresinde yanlışlıkla kızlar tuvaletine girmiştim ?
Detaylara girme kardeş ? ?Yanlışlıkla olduğuna eminmiyiz hocam? Yazıyı görmediniz mi? ?
Okul hayatı boyunca yanlışlıkla kızlar tuvaleti ne girmeyen var mı ki ?Bi keresinde yanlışlıkla kızlar tuvaletine girmiştim ?
Aha asıl çılgınlık zaten bu. Bağırışmalar filan kopuyor hahahasasda ?Okul hayatı boyunca yanlışlıkla kızlar tuvaleti ne girmeyen var mı ki ?
Tecrübe konuştuAha asıl çılgınlık zaten bu. Bağırışmalar filan kopuyor hahahasasda ?
O hep olur banada oldu tabi sonra 1 hafta boyunca okulda en iyi adam döven gruba ödev verip beni atanı dövüp artırmıştım neyse ?Tecrübe konuştu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen sene arkdaşımı kızlar tuvaletine itmiştik
iyiki karşıma senin gibisi çıkmamış Yoksa şimdiye yerdim dayağıO hep olur banada oldu tabi sonra 1 hafta boyunca okulda en iyi adam döven gruba ödev verip beni atanı dövüp artırmıştım neyse ?
bunu yapmayan öğrenci değildirTecrübe konuştu
Geçen sene arkdaşımı kızlar tuvaletine itmiştik
Ouvvvv para istediyse olay tam bambaşka ağa ? Doğru anlat sen olayı1 sene önce kızlar tuvaletine girip işimi halledip çıktım ama içerde bi kiz vardı beni gördü sapık fln zanneti bana günde 15 tl verirsen kimseye söylemem demişti... çok cringeti
Karga burun alışkanlığını yendin mi peki? ?8 e giderken aşırı haylaz bir sınıfız diye öğretmenler odasının tam karşısındaki koridora atmışlardı. Sadece bizim sınıf koridorda. geri kalan sınıflar laboratuvar adı altında kapalı tutulan odalardan ibaret.
1 sene içerisinde sınıfın bütün camları kırılıyor sapları koparılıyor kapı sökülüyor diye sınıftaki camları matkabla sabitlemişlerdi. Kapının ortasında insan geçecek kadar kırık vardı.
Kapı kollarıda sürekli kırılıyor, kimin elinde kalırsa o alıyordu. Bir sabah okula erken gittim tam kapıyı açıcam elimde kaldı. Geri oturttum. Döndüm baskasi gelince onun elinde kalmis gibi oldu ?
Birde derslerde petekteki metal teli söküp sınıfa su basiyordum ders iptal oluyordu ?
Sirf bunun icin karga burunla dolasirdim ?
AMD mi yaptın? ?Akıllı Tahta (Faz 1'in Intel'lisi) nin POST resmini değiştirmiştim ve nedense kimse bir şey demedi.
detaylarını anlatmasam : D sonra bende boşverip gittim kızda herkeze söyledi ama neyeki bizim sınıftaki kizlar elit bir insandı sonrasını hatırlamıyorum
Sadece MEB ve Fatih logosunu güncel yaptım. Birde Intel logosu koydum kocaman. ? 800x600'e sığdırdım ama.Karga burun alışkanlığını yendin mi peki? ?
AMD mi yaptın? ?
8 bittiginden beri elimi sürmedim ?Karga burun alışkanlığını yendin mi peki? ?