Odamda gizli kamera var !!!

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Odan 500 mt2 değilse, yada binlerce eşya, araç gereç yoksa şimdiye kadar çoktan bulman gerekirdi. Ya aramıyorsun, ya da kamera felan yok evham yapıyorsun.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Şaçma sapan işler.

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Odan 500 mt2 değilse, yada binlerce eşya, araç gereç yoksa şimdiye kadar çoktan bulman gerekirdi. Ya aramıyorsun, ya da kamera felan yok evham yapıyorsun.
Okuldan az önce geldim ve odayı detaylı bir şekilde temizleyecekken bir de ne göreyim. Annem bir kadınla beraber evde aylık temizlik yapıyorlar !! Benim oda tamamıyla temizlenmiş ve de toparlanmış...

Şimdi daha da evhamlandım .. Yoksa annem Sdn ye mi üye ????????

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
CSB yolunda emin adımlarla ilerliyorsun

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Cool%20Story%20Bro.jpg

CoolStoryBro.jpg

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Okuldan az önce geldim ve odayı detaylı bir şekilde temizleyecekken bir de ne göreyim. Annem bir kadınla beraber evde aylık temizlik yapıyorlar !! Benim oda tamamıyla temizlenmiş ve de toparlanmış...

Şimdi daha da evhamlandım .. Yoksa annem Sdn ye mi üye ????????

Puhahahahaha:D

paduwan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kablosuzsa eger kamera radyo al bir tane eline sagda solda dolas odanda kemeraya yaklasinca cizirti yapar anlarsin. Bu arada odanda kamera degil duvarinda delik falanda olabilir :)

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sen bir CTU'ya başvur

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
http://inciswf.com/1304375737.swf
Anne yoksa sen misin ? :) Şaka bir yana harbi evhamlandım... Sonuçta günde kaç kişi giriyor bu siteye. İnternete giripte sdn ye girmiyorum diyen yalan söylüyordur.Google ı bile sdn ye girmek için kullanıyoruz yani siz düşünün...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Seninkiler evde yokken eve kız filan atma he :D Mazallah sonra videolar filan uğraş dur :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Anne yoksa sen misin ? :) Şaka bir yana harbi evhamlandım... Sonuçta günde kaç kişi giriyor bu siteye. İnternete giripte sdn ye girmiyorum diyen yalan söylüyordur.Google ı bile sdn ye girmek için kullanıyoruz yani siz düşünün...

Ne içtin gözünü seveyim :D Tanıyorum kendisini kesinlikle annen değil :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bekçi tamam yeter artık,
Hadi sen söyle kamerayı nereye koydun ?
Nereye el sallayalım ?
Tüm Sdn'yi iyi kekledin.

Yani şaka yaptın demi bu konu şaka,kamera nerede el sallayak :P

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Akıl oyunlarını mı izledin birader şizofren misin ?

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Hocam bence senin üzerine çip yerleştirmişler. Deri altına takmışlar. Bi böbreklerinin olduğu yeri kontrol et. Acıyan bi yerin varsa kesin çip'tir.

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bekçi tamam yeter artık,
Hadi sen söyle kamerayı nereye koydun ?
Nereye el sallayalım ?
Tüm Sdn'yi iyi kekledin.

Yani şaka yaptın demi bu konu şaka,kamera nerede el sallayak :P
yok kardeş bu konuyu açınca baya bir ciddiydim lakin şimdi oda temizliği falan yapılınca kafam iyice karıştı.. neyse ileriki günlerde derinlemesine araştırmalar yapıp sizlerle paylaşmayı umuyorum...

Başkasının odasına gizli kamera koymak istiyormuş ucuz yollu iyi gizlenecek bir kamera arıyor :)
he tabi zaten google a yazınca çıkmıyor bir de sana danışayım dedim töbe töbe...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
odana annenin dikkatini çekecek bir paket yerleştir fakat paketin yeri orta nokta olmasın sağa sola köşelere yerleştir bunu bir kaç defa yap torbaya annenin anlamayacağı sadece senin anlayacağın bir işaret koy ve sen yokken torbayla oynanmış mı oynanmamış mı anlarsın, odan çok büyük değilse tahmin derecesinde kameranın yönünü bulabilirsin buda senin marifetine kalmış : )

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu odada grev var! Dövizi al eline çık salona daha neyi bekliyosun.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bir tane şırınga al küçüklerinden, koluna felan sokuyormuş gibi yap, hatta serum lastiği de al koluna bağla sonra iğne yapar gibi yap. Yarın bir gün otomatikman çıkagelirler:D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bende odama çıplak kadın fotoğrafı zulalamıştım yarını yoktu sanırım bu genel birşey :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Gizli kamera koymak kolay bir iş değil.Evde senin odanda ki bilgisayardan başka bilgisayar var mı?

Gizli kameranın işleyebilmesi için 7/24 açık ve sürekli kayıtta olan bir pc lazım.Ayrıca gizli kameranın illa ki kablosu olmak zorunda.Senin odanın içinden geçen bir kablo olması lazım.Kablosuz sistemlerde var ancak bunun içinde evinde kablosuz ağ olması gerekli.Kablosuz ağdan kontrol edilebilen kameralarda pahalı bir zahmet.Ailenin böyle bir zahmete gireceğini sanmıyorum.Rahatına bak sen ...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Eğer sen anormal ve dengesiz kişilik sahibi biri değilsen anne ve baba da olsa kamera koymaya hakkı yok bence eğer bulursan kamerayı gerisini sonra yazalım

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Teknolojiden şimdi korktum haa bide bunun 20 yıl sonrasını düşünsenize..

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Teknolojiden şimdi korktum haa bide bunun 20 yıl sonrasını düşünsenize..

Akıllı televizyonlarda casus yazılımlarla izlenilebildiğini okudum geçen haberlerde. Sen odada televizyon izlerken, biri seni izliyor televizyondan :D

hulusi98

Asistan
Reaksiyon puanı
8
arkadaş biraz dedektif takılıyo bana öyle geldi avatarına bakıncada %100 dedim :D

Akıllı televizyonlarda casus yazılımlarla izlenilebildiğini okudum geçen haberlerde. Sen odada televizyon izlerken, biri seni izliyor televizyondan :D

akıllı televizyon almam ben :D :D :D

[video=youtube;4eiTXDxmroQ]http://www.youtube.com/watch?v=4eiTXDxmroQ[/video]

Bu video yeterli sanırım :D