Odamda gizli kamera var !!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herkes boşa kamerayı bulma yolları söylüyor. birinizde çıkıp şuna, siz ailesiniz aranızda gizli saklı mı olur? özellikle "cgrszone" dediği gibi "özelimeee karışmayyınnnn yhaaq özell saygıı" diye ergen triplerine girmeyin.
ayrıca yaşın kaçtı?

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
herkes boşa kamerayı bulma yolları söylüyor. birinizde çıkıp şuna, siz ailesiniz aranızda gizli saklı mı olur? özellikle "cgrszone" dediği gibi "özelimeee karışmayyınnnn yhaaq özell saygıı" diye ergen triplerine girmeyin.
ayrıca yaşın kaçtı?
Diyelim ki çok canınız sıkkın ders çalışamayacak durumdasınız o zaman kapıyı kilitleyip numara yapabiliyorsunuz. Babam ağır hasta ders çalışmadığımı gördüğü zamanlar Adnan Şenses triplerine giriyor .. Ne çaktırayım durumu ne de ben yorulayım istiyorum. Okulda ders çalışmaktan canım çıkıyor zaten. Ama evde gelipte baba bugün çok çalıştım desem de inandıramıyorum :) Yaş 21 Üniversite 2 öğrencisiyim. Çocuk muamelesi yapmayın :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Sakladığın şeyi merak edip aramış da olabilir...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya annenle baban uzayliysa :P
onlarin anlik olarak nerde oldugunu izlerler thermal sonra cameralarla ustelik kamera bile olmadan :P
sonra ya uzaylilar annenle babani kacirip yerine baska ayni gorunen biseyler gonderdiyse :P
aslinda bu ihtimal herzaman var. yapilabilicek tek sey oyle olmamis olmasini unit etmek :P

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ufak saydam poşete toz şeker koy.. odanın ortasında paketi salla, kameranın gördüğünden emin ol. sonra yatağının altına sakla. uyuşturucu sanıp korksunlar azıcık :D

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Diyelim ki çok canınız sıkkın ders çalışamayacak durumdasınız o zaman kapıyı kilitleyip numara yapabiliyorsunuz. Babam ağır hasta ders çalışmadığımı gördüğü zamanlar Adnan Şenses triplerine giriyor .. Ne çaktırayım durumu ne de ben yorulayım istiyorum. Okulda ders çalışmaktan canım çıkıyor zaten. Ama evde gelipte baba bugün çok çalıştım desem de inandıramıyorum :) Yaş 21 Üniversite 2 öğrencisiyim. Çocuk muamelesi yapmayın :)
bebek kamerasi da koymus olabilirler. genelde oyuncak ayi gibi biseye benziyolar :P

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ufak saydam poşete toz şeker koy.. odanın ortasında paketi salla, kameranın gördüğünden emin ol. sonra yatağının altına sakla. uyuşturucu sanıp korksunlar azıcık :D
hahhaha :) gece gece iyi gülldüm yaw .. öle yaparsam babam 40 gün sonra kesin bize lahmacun yedirir ...

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
inşallah uygunsuz kanıtlar yoktur :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Allah aşkına ders çalışmaktan daha önemli hangi işin varda canın ona sıkkın. yapmayın ya şunu.

alicand

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi kere daha annenin dikkatini çekecek bişey yap bak yine müdahele ediyor mu ilki raslantı olabilir.

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
21 yaşındasın,artık adam sayılırsın zaten.senin ki direk paranoya,yada ailen multimilyoner sende kokain kullanıyosun.kamera felan yoktur,bir annenin evladını koruma içgüdüsünün verdiği define bulma çalışmaları olabilir.

Reaksiyon puanı
189
ayrıca yaşın kaçtı?

Ergen tribi değil gayet normal. Aile ile paylaşılacak ve paylaşılmayacak şeyler vardır. Azıcık gelişmiş bir beynin olsa anlayabilirdin aradaki farkı...

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
yukarılara bak :D birini izlemek için en iyi açı yukarıdan elde edilir gibi geldi bana :D

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bence en kesin çözüm senin de odaya kamera koyman.
Ama ailen nede olsa, madem gizli birşey yapmıyorsun gocunacak bişeyin yok ki. Üniv 2 öğrencisisin biraz rahat ol, ayrıca kötü alıştırmışsın sizinkileri, çek kenara anlat "üniversiteye gidiyorum artık, liseli gibi hergün ders çalış demeyin bana" de.
2.yol:
Hayatta herşey iletişim eksikliğinden geliyor, eğer birşey düşünüyorsan bunu vakit geçirmeden muhattaplarına söylemelisin, senin olayda da ailenle bi görüş bu konuda. Delikanlı gibi geç karşılarına şüphelerini anlat. Öyle foruma yazarak çözelecek bi olay değil bu. Herkes kendi yaşamına göre çözüm söyler sana.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Yuhannes, dışarı giderken de kilitle o zaman odanı kimse girip çıkamasın.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
acaba hangi filmi izledikten sonra bunu yazdı çok merak ediyorum ya herkes konu açmasın bu ne be öğğğğ

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
acaba hangi filmi izledikten sonra bunu yazdı çok merak ediyorum ya herkes konu açmasın bu ne be öğğğğ
Gereksiz gördüysen niye yorum atıyorsun.. hiç girme.. asosyal insan...

Brix

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hiç kimsede çıkıp demiyor ki, aga adamın kullanıcı adı Bekçi bu nasıl iştir :D Birazdan çıkıp kamera tanıtımı yapacak diye korkuyorum ; " Çocuğunuz gizli işler mi karıştırıyor, taktırın odasına bu gizli kameradan öğrenin " Şaka bi' yana varsa şüphen açık açık konuşmak en iyisi.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Gereksiz gördüysen niye yorum atıyorsun.. hiç girme.. asosyal insan...
senin konu açma özgürlüğün varsa benimde yorum yazma özgürlüğüm var istediğimi yazarım sana hakaret etmedim birşey yapmadım klavye benim tuş benim keyf benim :)

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Reklam yeşeren hareketler bunlar ..... :D Sen ne biçim bekçisin ki odanı bile bekleyemiyorsun demezler mi sonra