note 4 sorunum var lutfen yardimci olun

onurcanisik48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaşlar daha dün note 4 sahibi oldum iphone 6 mı satıp bi heves turkcellden aldim ancak turkcell telefona kendi romunu kurmus ve sacma sapan uygulamalar yüklü internette araştırdım ancak yeterli bilgi bulamadım daha önce root custom rom vb yükledim (lg g2) yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler iyi forumlar

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
aslında bu tip uygulamaları zorla insanların gözlerine sokuyorlar. Root yetkisi verince kaldırılabiliyor illa rom yüklemene gerek yok

O

onrcn

SDN Okuru
hocam rootladım uninstal programıyla kaldırıyorum uygulamaları ama turkcell bu işe nasıl kafa yorduysa uygulamalar geri dönüyo şaka gibi :D

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
hocam rootladım uninstal programıyla kaldırıyorum uygulamaları ama turkcell bu işe nasıl kafa yorduysa uygulamalar geri dönüyo şaka gibi :D

başka yazılımlar deneyin sorun devam ederse mecburen stock rom bulmanız gerekiyor
Yada kullanmayın uygulamaları :D

onurcanisik48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
ya müsaitseniz sağlam bi stock rom bulabilir misiniz bana hemen yükliyim ya da custom rom atsam bu sorundan kurtulabilir miyim ?

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
ya müsaitseniz sağlam bi stock rom bulabilir misiniz bana hemen yükliyim ya da custom rom atsam bu sorundan kurtulabilir miyim ?

o konuda pek bilgim yok. Siz elinizdeki romun yedeğini alın ne olur ne olmz diye bir sorun çıkarsa elinizdeki yedeğinize dönersiniz

onurcanisik48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
benim modelim cq hangisini yüklemem gerekiyor ayrıca kurulum aşamasına ait biraz bilgi varsa iletebilir misin rica etsem ezbere yapmıyım :)

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
iphoneci olduğum için android ile ilgili pek fazla bilgim yok . Ancak bu kadar bilgi verebilirm size efendim :)

Kısaca.. Yanlış yönlendirme yapmak istemem.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459

Bu tür uygulamalar system/apps dizinine kuruluyor.Oradan silmen lazım. Madem cihazı rootlamışsn custom rom yükle.

onurcanisik48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
custom rom benim de aklima geldi ama rom konusun da karar veremedim sizin onerebileceginiz var mi ?

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
custom rom benim de aklima geldi ama rom konusun da karar veremedim sizin onerebileceginiz var mi ?

Şu an Erobot V12 kullanıyorum bir iki önemsiz bug var ama kendi sitesinde 13.4 var diyenler var. Sade temiz olsun dersen wanam da iyidir. Custom ROM yüklemeden önce TWRP recovery yükleyip ardından boot,efs yi ayrı sonra komple şekilde yedeklemek iyi olur.

onurcanisik48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
peki hocam custom rom yukleyince turkcell romdan kurtulmus olur muyum yani trc gider mi turkiye romuna nasil donus yapabilirim sonra ?