Note 4 alacağım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bepob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hayırlı akşamlar..

note 4 almayı düşünüyorum yurt dışından

1.Bu gear falan ne oluyor daha iyisimi oluyor telefonu 10 gün içinde almam lazım yurt dışından arkadaşım geri gelicek bu olayı acıklarmısınız
2.telefonun fiyatını kesin olarak bulamadım yurt dışından ne kadara gelir
3.Yurt dışından alacağım için bi abi bana note 3 pasaport işlenmiyor dedi bu note 4 içinde geçerlimi ?

Eğer cevaplarsanız çok memnun olacağım aklımdaki sorular gidicek..
teşekkürler

anectodist

Asistan
Reaksiyon puanı
21
10 gün içerisinde alamazsın çünkü global olarak ekim ayında satışa çıkacak.

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefon ekim ayında satışa çıkacak 10 gün içinde almayı nasıl almayı düşünüyorsunuz?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam sıcaktan kafa kalmadı . 10 gün derken ekimden sonra 10 gün bi abimiz kurban bayramında gelicek kuzey ıraktan .soruları cevaplarsanız cok sevinirim

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
yukarı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1. samsungun ürettiği akıllı saattir. sana kalmış bunu almak veya almamak. note 4 le birlikte uyumlu çalışıyor. bana sorarsan alma.
2. ana sayfada "note 4 ün fiyatı belli oldu" adlı makaleyi okuyun. arama yaparakta bulursun.
3. alıcağın her telefon pasaporta işlenmesi lazım. işlenmediği halde kaçak olur ve telefon kapatılır. tabi telefona imei atmayla bu sorun hallediliyor ama en sağlıklısı yasal yollardan pasaporta kayıt ettirmektir. bir pasaporta 2 yılda bir telefon işleniyordu galiba. yasaları googlede bulup okuyabilirsin.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
1. samsungun ürettiği akıllı saattir. sana kalmış bunu almak veya almamak. note 4 le birlikte uyumlu çalışıyor. bana sorarsan alma.
2. ana sayfada "note 4 ün fiyatı belli oldu" adlı makaleyi okuyun. arama yaparakta bulursun.
3. alıcağın her telefon pasaporta işlenmesi lazım. işlenmediği halde kaçak olur ve telefon kapatılır. tabi telefona imei atmayla bu sorun hallediliyor ama en sağlıklısı yasal yollardan pasaporta kayıt ettirmektir. bir pasaporta 2 yılda bir telefon işleniyordu galiba. yasaları googlede bulup okuyabilirsin.

hocam sizin bildiginiz vardın araştırdım ama net bi fiyat bulamadım ortalama kaç dolar olur sizce? ayrıca bi abi bana dedigim gibi note 3 de atılmıyor dedi note 4 de de olmaz dedi bende kuskulandım alacaktım yurt dısından sizce doğrumu alamazmıyım bu durumda ?

sayk0tek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gear bir akıllı saattir mesajları okuyabilirsin aramaları cevaplayabilirsin fotoğraf çekebilirsin alıp almamak sana kalmış
bütün telefonlar pasaport a işlenir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıraktan telefon getirtecem pasaporta işlenmeyen samsung markalarını yazarmısınız